رسپی کوفته سوئدی
طرز تهیه کوفته سوئدی خوش طعم و بسیار لذیذ
کوفته سوئدی شباهت بسیار زیادی با کوفته ریزه خودمان دارد ولی همراه با سس سرو می شود و طعمش متفاوت و بسیار خوشمزه است، کوفته سوئدی را میتوانید به عنوان سس پاستا یا همراه با برنج سرو نمایید.
کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته های ایرانی در این است که کوفته ها را به همراه سس نمی پزند و سس را هنگام سرو روی کوفته ها می ریزند.
کوفته سوئدی
مواد لازم کوفته سوئدی
برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
گوشت چرخ کرده | یک کیلو |
فلفل دلمه | 3 عدد |
برنج | 1 پیمانه |
جعفری | مقداری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
آرد سوخاری | یک پیمانه |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته سوئدی
طرز تهیه کوفته سوئدی
برنج را بشویید و نیم پز کنید و آبکش کرده بگذارید خنک شود.
فلفل دلمه ، گوجه و جعفری را خرد کرده ، گوشت ، برنج و کمی آرد سوخاری را به آن ها اضافه کرده و ورز دهید تا به خورد هم بروند.
مواد را به اندازه گردو، کف دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید .
تابه ای را روی حرارت بگذارید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.
دو عدد پیاز را خرد کنید و در تابه ای دیگر تفت دهید ، نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید.
کمی آب به سس اضافه کنید و با حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود.
کوفته های سرخ شده را در ظرف بچینید و سس گوجه را رویش بریزید .
کوفته سوئدی با سس شوید
مواد لازم کوفته سوئدی با سس شوید
برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 45 دقیقه
گوشت چرخ کرده گوساله | 500 گرم |
پودر سوخاری | 7 ق غ |
پیاز رنده شده | 5 ق غ |
جعفری ساطوری | 3 ق غ |
جوز هندی | نوک ق م |
پودر زنجبیل | 1/2 ق م |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آرد سفید | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس شوید
کره | 30 گرم |
آرد سفید | 2 ق غ |
شیر | 2 پیمانه |
آب لیمو تازه | 3 ق غ |
شوید تازه خرد شده | 6 ق غ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تیه کوفته سوئدی با سس شوید
طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید
این کوفته سوئدی با شیر تهیه می شود.
پیاز را رنده کنید .
جعفری را ساتوری کنید.
گوشت را با پیاز ، جعفری ، پودر زنجبیل ، نمک ، فلفل ، جوز هندی و پودر سوخاری مخلوط کرده و ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند و به اندازه گردو از مواد برداشته کف دست گرد کنید و در آرد سفید بگردانید و در یک دیس بچینید و بعد از اتمام مواد کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.
کوفته های سرخ شده را در تابه بچینید و 2 پیمانه آب به آن ها اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا به جوش آید و سپس شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
برای تهیه سس شوید تابه را روی حرارت بگذاریدو کره را به آن اضافه کنید تا آب شود سپس آرد را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا تفت بخورد.
شیر را حین هم زدن ، کم کم اضافه کنید تا سس یکدست شود.
سس را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد سپس شوید خرد شده را به همراه نمک و فلفل و آب لیمو اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
کوفته های پخته شده را در ظرف دلخواه بچینید و سس شوید را رویشان بریزید. کوفته سوئدی با شیر شما آماده است.
کوفته سوئدی با مرغ
مواد لازم کوفته سوئدی با مرغ
سینه مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ | یک عدد |
پیاز | یک عدد |
سیر | دو حبه |
آرد سوخاری یا خرده نان | یک دوم لیوان |
خامه | دو قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آرد سفید | سه قاشق غذا خوری |
آب مرغ | یک دوم لیوان |
سس سویا | یک قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | یک قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کوفته سوئدی با مرغ
این کوفته سوئدی با خامه و مرغ تهیه می شود.
سینه مرغ را به همراه پیاز و سیر چرخ کنید و سپس به آن سویا سس ، تخم مرغ ، پودر سوخاری ، نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
جعفری خرد شده را به مایع گوشت اضافه کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته کف دست گرد کنید و در یک سینی بچینید سپس در تابه ای که روی حرارت ملایم روغنش داغ شده بچینید و در تابه را ببندید و به مدت 10 دقیقه کوفته ها را سرخ کنید.
کوفته ها را از تابه خارج کنید.
آرد و آب مرغ را به روغن و عصاره گوشت باقی مانده در تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت برسد.
خامه را اضافه کرده مخلوط کنید سپس کوفته ها را در تابه بچینید و اجازه دهید 10 دقیقه به همراه سس بجوشد . کوفته سوئدی با خامه و مرغ شما آماده است.
کوفته ها را به همراه نان ، برنج یا اسپاگتی سرو کنید.
کوفته سوئدی با سس خامه
مواد لازم کوفته سوئدی با سس خامه
برای 4 – 5 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت
گوشت چرخ کرده | 600 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
مغز نان سفید | 50 گرم |
پیاز | 1 عدد |
شیر یا آب | 4 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | 1/6 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1/6 قاشق چایخوری |
پودر زنجفیل | 1/6 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1/3 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1/3 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری سر خالی |
پودر فلفل سفید | 1/2 قاشق چایخوری |
کره | 100 گرم |
سویا سس | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
چاشنی گوشت | یک قطعه |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
آب یا شیر گرم | 300 میلی لیتر یا 300 گرم |
طرز تهیه کوفته سوئدی با سس خامه
طرز تهیه کوفته سوئدی با سس خامه
4 قاشق غذاخوری شیر را با مغز نان باگت مخلوط کنید تا نرم شود.
پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت ، ادویه ها و مغز نان باگت مخلوط نموده و ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند.
به اندازه گردو از مواد برداشته و کف دست گرد کنید و در سینی بچینید.
هر بار 3 قاشق غذاخوری کره یا روغن سرخ کردنی در تابه ای که روی حرارت گذاشته اید بریزید و بعد از داغ شدن کوفته ها را با حرارت متوسط سرخ کنید.
برای تهیه سس 50 گرم کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. 2 قاشق آرد به تابه اضافه کرده تفت دهید و سپس حین هم زدن شیر گرم را به تابه اضافه کنید و 5 – 10 دقیه هم بزنید غلیظ شود. سویا سس و خامه و چاشنی گوشت را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
کوفته های سوئدی را در ظرف بچینید و کنارش پوره سیب زمینی بگذارید و سس خامه را روی کوفته ها بریزید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها