بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

همدلی با کودکان چه اهمیتی دارد؟ روش هایی برای همدلی با کودکان



باور های غلط درباره همدلی با کودکان, روش های همدلی با کودکان, راههای ایجاد همدلی با کودکان

همدلی با کودکان روی شخصیت آنها تأثیر مثبتی می گذارد

 

چگونه با فرزندتان همدلی کنید؟

همدلی با کودکان، یکی از مسائلی است که می تواند بر روی آینده کودکان و همچنین شخصیتی که قرار است در آنها شکل بگیرد، تأثیر گذار باشد. همدلی والدین با کودکانشان، باعث می شود که سلامت روانی کودکان حفظ شود، و همچنین یاد بگیرند که آنها نیز با دیگران همدلی کنند. در نتیجه والدین می توانند نقش بسیار مهمی در شکل گیری  اخلاق  و حفظ سلامت روانی فرزند خود داشته باشند. در ادامه مطلب، به بررسی پدیده همدلی با کودکان و روش های انجام آن، اشاره خواهیم کرد.

باور های غلط درباره همدلی با کودکان, روش های همدلی با کودکان, راههای ایجاد همدلی با کودکان

همدلی با کودکان در مواقع خطر، ترس و ناراحتی یکی از وظایف پدر و مادرها است

 

چرا همدلی با کودکان مهم است؟

همدلی، یعنی اینکه از افکار و احساسات یک شخص، در یک لحظه خاص، آگاهی داشته باشید و واکنشی احساسی به آن نشان دهید که باعث ایجاد امید و دلخوشی در آن شخص می شود.

کودکان، در سن بسیار حساسی قرار دارند و نیاز دارند که در هنگام انجام کار های درست، تشویق شوند، تا یاد بگیرند که کار درست را انجام دهند.

 

اما در بعضی مواقع، نیاز است که مشکلات عاطفی کودکان برطرف شود. کودکان در این شرایط اکثرا به پدر و مادر خود پناه می برند و از آنها می خواهند که به آنها و مشکلاتشان، توجه بیشتری شود. وظیفه والدین در این شرایط، همدلی و همدردی با کودکان است. در این حالت، کودکان احساس امنیت بیشتری می کنند و می توانند با سرعت بیشتری پیشرفت کنند.

 

همدلی با کودکان، باعث می شود که کودکان نیز یاد بگیرند با افراد دیگری مانند والدین، اقوام و حتی دوستان خود همدلی کنند و مهربانی را در خود به سطح بالاتری برسانند.

در نتیجه، همدلی می تواند تأثیر بسزایی در شکل گیری عواطف کودکان داشته باشد.

کودکان، همدلی را در محیط خانواده می آموزند. این مورد، اهمیت بسیار بالای همدلی در خانواده را نشان می دهد. حتی همدلی اعضای خانواده مانند والدین کودک با یکدیگر نیز، می تواند باعث شود که کودکان نیز این ویژگی را در خود پرورش دهند.

 

اهمیت همدلی با کودکان, باور های غلط درباره همدلی با کودکان, روش های همدلی با کودکان

کودکان امروزی احساس تنهایی و افسردگی بیشتری نسبت به نسل های قبلی دارند

 

باورهای غلط درباره همدلی با کودکان

بعضی از والدین، معتقد هستند که باید کودکان را در شرایط بسیار سخت، تنها گذاشت تا یاد بگیرند که چگونه زندگی کنند. این کار می تواند باعث شود که کودکان احساس تنهایی کنند، و کارهایشان را به درستی انجام ندهند. کودکان در سنی به سر می برند که به والدین خود نیاز شدیدی دارند. 

 

همدلی با کودکان، نه تنها باعث ضعیف شدن آنها نمی شود، بلکه باعث می شود که بتوانند شخصیت با محبت تری داشته باشند، و در سختی ها تحمل بالاتری کسب کنند، زیرا می دانند که والدین آنها، همیشه در سختی ها، در کنارشان هستند.

متأسفانه آمارها نشان می دهند که کودکان امروزی، بر خلاف نسل های قبل، احساس تنهایی و افسردگی بیشتری می کنند. والدین، باید در مورد همدلی با کودکان خود، کوشا باشند و به آنها محبت کنند، تا کودکان احساس تنهایی نکنند.

 

البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که روش های همدلی با کودکان هم، بسیار مهم هستند. به طوری که بعضی از این روش ها می توانند بر روی کودکان، تأثیر منفی بگذارند. در نتیجه والدین باید با روش های درست همدلی و ارتباط برقرار کردن درست با کودکان خود آشنا شوند.

 

روش های درست همدلی با کودکان

روش هایی برای همدلی با کودکان وجود دارند، که توسط روانشناسان بسیار توصیه می شوند و تأثیر مثبتی بر روحیه و شخصیت کودکان می گذارند. در ادامه به بررسی برخی از این روش ها خواهیم پرداخت.

 

توجه و صحبت با کودک برای ایجاد همدلی با کودکان 

از آنجایی که انسان یک موجود اجتماعی است، نمی تواند بدون افراد دیگر و به تنهایی زندگی کند. تلاش کنید که به کودکان یاد بدهید در مورد مشکلات و احساسات منفی خود صحبت کنند. شما باید به مشکلات فرزندان خود توجه داشته باشید، تا آنان درک کنند که تنها نیستند و می توانند در شرایط سخت از شما کمک بگیرند.

 

این امر مهم، در بزرگسالی کودکان نیز تأثیر بسیار عمیقی دارد، و آنها یاد می گیرند که با جامعه، ارتباط برقرار کنند و به کمک آن مشکلات خودشان را برطرف کنند.

متأسفانه برخی والدین باور دارند که کودکان باید خودشان، با مشکلات خود دست و پنجه نرم کنند، در حالی که بعضی مشکلات به اندازه ای برای کودکان بزرگ است که نمی توانند به تنهایی از آن عبور کنند. والدین در این شرایط، باید توجه خود را به کودکان نشان دهند و با آنها درباره مشکلاتشان صحبت کنند.

 

گوش دادن به حرف های کودکان برای ایجاد همدلی با کودک

والدین باید در هنگامی که کودکان مشکلات عاطفی پیدا کرده اند، به آنها با دقت کامل گوش دهند. البته شما باید به کودک نشان دهید که دارید با دقت، به حرف های او گوش می کنید.

برای اینکه به کودک خود نشان دهید که دارید به حرف های او با دقت گوش می کنید، باید با او ارتباط چشمی برقرار کنید، به حرف هایش واکنش نشان دهید و در صورتی که در جایی از حرف هایش، اشتباه می کند، اشتباهش را به او بگویید. در این حالت، کودک احساس می کند که شما به طور کامل او را درک می کنید، و درک احساسات یکی از مهمترین عوامل در همدلی با کودکان است.

 

اگر به سخنان کودکان خود بی توجهی کنید، یا اینکه تلاش کنید که فقط نشان دهید دارید به حرف هایش گوش می کنید، نمی توانید با کودکان خود همدلی کنید، در نتیجه نتوانسته اید به کودک کمکی کرده باشید.

 

باور های غلط درباره همدلی با کودکان, روش های همدلی با کودکان, راههای ایجاد همدلی با کودکان

همدلی با کودکان نشان دهنده این است که شما به آن ها اهمیت می دهید

 

برای ایجاد همدلی با کودکان تجربه های مشترک خود را درمیان بگذارید

گاهی اوقات، مشکلات کودکان، همانند مشکلاتی است که والدین در کودکی با آنها دست و پنجه نرم کرده اند. در این حالت، والدین می توانند تجربه خود را از این مشکل، برای کودکان خود بازگو کنند، و کار هایی را که برای حل کردن آن مشکل انجام داده اند، به فرزند خود پیشنهاد دهند. 

 

کودکان در اغلب اوقات، مشکلات و نگرانی های کوچک را بزرگ می بینند. در این حالت، والدین می توانند که بعد از گفتن تجربه خود از آن موضوع، با کودک خود در مورد اینکه این مشکل، مشکل بزرگی نیست و به آسانی حل می شود صحبت کنند. در این حالت، کودکان احساس آرامش بیشتری خواهند کرد و همدلی در آنها نیز تقویت خواهد شد.

 

صادق بودن با کودکان در راستای همدلی با آنها

والدین نباید به کودکان خود در هنگام همدلی و ابراز احساسات با آنها، دروغ بگویند، زیرا ممکن است که کودکان از دروغ گفتن والدین مطلع شوند، و احساس کنند که شما برای دلخوشی آنها، دروغ می گویید.

 

تلاش کنید که همیشه با فرزندان خود صادق باشید و حقیقت ها را به آنها بگویید. دروغ گفتن به کودکان برای دادن آرامش روحی به آنها، در بیشتر موارد راه مناسبی برای همدلی با آنها نیست. والدینی که در هنگام همدلی با کودکان، صادق هستند و می توانند مشکلات را از دید حقیقی به کودکان نشان دهند، می توانند به کودکان خود بیاموزند که راستگو باشند، حتی اگر به ضرر آنها باشد.

دروغ گفتن در هنگام همدلی با کودکان، می تواند باعث کاهش اعتماد به نفس در کودکان شود.

 

ایجاد همدلی با کودک, همدلی با کودکان, اهمیت همدلی با کودکان

در هنگام همدلی با کودکان، دروغ گفتن تأثیر منفی می گذارد

 

سخن پایانی

کودکان، در سنی قرار دارند که باید با آنها همدلی کرد، تا هم به شخصیت پایدار تری برسند، و هم بتوانند همدلی با دیگران را یاد بگیرند. امروزه تعداد والدینی که با کودکان خود همدلی می کنند، زیاد نیست و این امر، بسیار نگران کننده است. تلاش کنید که کودکان خود را در هر زمینه ای حمایت کنید. با در آغوش کشیدن آنها، ثابت کنید که به مشکلات و شرایط احساسیشان اهمیت می دهید. 

 

گرداوری: بخش کودکان

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋