روش تهیه کرم و خامه نارگیل
طرز تهیه "کرم نارگیل" و نکات درست کردن کامل آن
کرم نارگیل و خامه نارگیل میتواند جایگزین خوبی برای خامه قنادی باشد در ادامه مقاله میتوانید طرز تهیه انواع کرم نارگیل و خامه نارگیل فرم گرفته و خوش مزه را بخوانید.
کرم نارگیل جایگزین بسیار خوبی برای خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و شیرینی است. کرم نارگیل جزو دسرها محسوب میشود و میتوانید به تنهایی یا برای فیلینگ تارت یا تزئین کیک و شیرینی یا بین دولایه بیسکویت و کیک از آن استفاده نمایید.
طرز تهیه کرم نارگیل خانگی
در ادامه مقاله انواع طرز تهیه کرم نارگیل خانگی با خامه و کرم نارگیل با تخم مرغ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم خامه نارگیل
خامه قنادی | نیم کیلو |
کرمفیل | یکی دو قاشق غ |
پودر نارگیل | ۱/۴ پیمانه |
اسانس | چند قطره |
خامه نارگیل برای کیک
طرز تهیه خامه نارگیلی برای کیک
خامه قنادی را از فریزر بیرون بگذارید تا به اندازه بستنی نرم شود سپس با دور کند همزن بزنید تا کمی فرم بگیرد.
کرم فیل شیرین یا وانیلی را به همراه پودر نارگیل و چند قطره اسانس نارگیل اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و جای پره های همزن به صورت عمیق روی خامه بماند.
مواد لازم کرم نارگیل خانگی
برای 6 نفر
آب | 5/1 پیمانه |
شیر | 300 میلی لیتر |
پودرنارگیل | 250 گرم |
شکر | 100 گرم |
تخم مرغ | 8 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کرم نارگیل خانگی
قابلمه ار را روی حرارت قرار دهید و آب را به آن اضافه کنید و صبر کنید به جوش آید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا فرم گرفته و سفت شود و اگر کاسه را برگردانید نریزد.
زرده ها را با پودر نارگیل ، شکر ، وانیل و شیر با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
سفیده را به زرده اضافه کرده و به آرامی در یک جهت با هم مخلوط نمایید و در ظرف را بگذارید.
سبد بخار پز را روی قابلمه آب جوش قرار دهید و و ظرف مواد را روی سبد بگذارید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد با حرارت بخار آب بپزند.
بعد از 50 دقیقه کرم را از قابلمه خارج کرده و صبر کنید خنک شده و سرو نمایید.
این دسر خوشمزه را میتوانید به تنهایی میل نمایید یا به عنوان فیلینگ تارت یا برای بین کیک و بیسکویت و تزئین کیک استفاده کنید.
مواد لازم کرم نارگیل با خامه
زمان تهیه : 60 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
برای 4 نفر
پودر ژلاتین | ۳ قاشق مربا خوری |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
آب | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه کرم نارگیل با خامه
طرز تهیه کرم نارگیل با خامه
ژلاتین را داخل آب ریخته و روی حرارت ملایم بدون این که به جوش آید کاملا حل کنید و کناری بگذارید خنک شود.
خامه را هم بزنید تا رقیق شود سپس شیر را حین هم زدن به آن اضافه کنید.
شکر و پودر نارگیل را اضافه کرده هم بزنید.
ژلاتین را اضافه کرده مخلوط نمایید.
قالب دلخواهتان را چرب کنید و کرم نارگیل را داخلش بریزید و به مدت 8 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید تا ببندد.
در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق آرد ذرت به مواد اضافه کنید تا غلیظ تر شود.
این دسر نارگیل خوشمزه و قالبی را به دلخواه خودتان تزئین کنید.
از این کرم میتوانید برای روی کیک و شیرینی استفاده کنید یا با همزن بزنید و به جای خامه فرم گرفته از آن استفاده نمایید.
طرز تهیه خامه نارگیل خانگی
برای طرز تهیه خامه نارگیل خانگی باید از نارگیل تازه استفاده کنید.
یک نارگیل درشت را انتخاب کنید و کنار گوشتان تکان دهید تا از داشتن آب داخل نارگیل مطمئن شوید.
با انگشت روی چشمهای نارگیل فشار دهید تا مطمئن شوید کاملا سفت است.
دسته دسته موهای روی نارگیل را بکنید و سپس بشویید و خشکش کنید.
با نوک قیچی دایره ای که متفاوت از دو چشم دیگر نارگیل است و با حرکت دورانی سوراخ کنید و نارگیل را روی کاسه ای وارونه کرده و تکان دهید تا آبش کاملا خالی شود. هر نارگیل حدود نیم تا یک لیوان آب دارد.
نارگیل را به مدت 2 دقیقه داخل مایکروفر یا 15 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه بگذارید و سپس بلافاصله داخل فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود.
شوک حرارتی که به این روش به نارگیل وارد میکنید باعث میشود بتوانید به راحتی پوستش را جدا کنید.
دور نارگیل یک حوله بپیچید و با چکش یا گوشت کوب چند بار محکم رویش ضربه بزنید تا بشکند و چند تکه شود.
با کمک قاشق، پوست سخت و چوبی را از نارگیل جدا کنید و سپس با کمک پوست کن یا چاقو پوست قهوه ای نرم را از گوشت نارگیل جدا کنید.
تکه های نارگیل را بشویید تا کاملا تمیز شود.
تکه های نارگیل را داخل غذاساز بریزید و خوب خرد کنید.
نارگیل خرد شده را داخل تنظیف ریخته و با فشار دست آبش را کاملا بگیرید.
مایع بدست آمده خامه نارگیل خالص است.
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها