طرز تهیه تارت توت فرنگی
طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد ، ژله و شکلات
تارت توت فرنگی یک شیرینی و دسر خوشمزه و مجلسی است که میتوانید با انواع فیلینگ های خامه ای ، پنیری ، کاستارد یا کرم پاتیسیر یا حتی مربای توت فرنگی و ژله توت فرنگی داخلش را پر کنید و رویش را با برش های توت فرنگی تزئین کنید.
تارت توت فرنگی مخصوص فصل بهار و تابستان است و ظاهری بسیار زیبا و مجلسی دارد ، شما میتوانید تارت را در قالب بزرگ یا قالب های تک نفره درست کنید که در این صورت باید خمیر را دو برابر بگیرید. برای فیلینگ داخل تارت توت فرنگی میتوانید از انواع فیلینگ های خامه ای و پنیری ، کرم کاستارد ، کرم پاتیسیر ، مربای توت فرنگی و ژله توت فرنگی استفاده کنید وسطح تارت را با برش های توت فرنگی به شکل دلخواهتان تزئین کنید.
تارت توت فرنگی با شکلات
مواد پوسته تارت توت فرنگی
آرد | 1/2 فنجان معادل 300 گرم |
بادام | 1/2 فنجان معادل 56 گرم |
پودر قند | 1/2 فنجان معادل 70 گرم |
کره سرد | 180 گرم با قطعات کوچک |
شیر سرد | 1/2 - 1 قاشق غذاخوری (7 گرم -14 گرم) |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای داخل تارت توت فرنگی
شکلات سفید شیرین | 400 گرم |
خامه قنادی یا صبحانه | 200 گرم |
مربای توت فرنگی | 300 گرم |
توت فرنگی | 1/2 فنجان |
آب | 120 گرم |
شربت افرا یا شکردانه ریز | 3قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1/2 قاشق چایخوری |
تارت توت فرنگی با شکلات
طرز تهیه تارت توت فرنگی با شکلات
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
ظزف مخصوص پخت تارت را چرب کنید و کناری بگذارید.
این تارت توت فرنگی خوشمزه با گاناش شکلات تهیه میشود در صورتی که میخواهید تارت توت فرنگی بدون آرد ذرت داشته باشید این دستور برای شما مناسب است.
مواد پوسته تارت باید سرد باشد. میتوانید تمام موارد را در غذاساز بریزید و یا در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
میتوانید خمیر را با نوک انگشتان هم درست کنید ولی به هیچ عنوان از کف دست استفاده نکنید چون گرمای دست باعث روغن انداختن و سفت شدن خمیر تارت خواهد شد.
روی سطح کار پلاستیک پهن کرد و خمیر تارت را با وردنه به اندازه قالب باز کنید و به آرامی داخل قالب قرار دهید و با دست کاملا به شکل کف و دیواره های قالب فرم دهید تا کاملا دیواره ها را بپوشاند.
در صورتی که خمیر گرم شده بود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
کف تارت را چند بار چنگال بزنید که هنگام پخت خمیر حباب نزند.
خمیر تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود. سپس کناری بگذارید خنک شود.
برای تهیه مربای توت فرنگی، توت فرنگی ها را به همراه آب و شکر در قابلمه ای روی حرارت متوسط بپزید تا کاملا نرم شوند.
پودر ژلاتین را به مربا اضافه کنید و با حرارت ملایم صبر کنید تا کاملا حل شود.
کمی که مربای توت فرنگی از حرارت افتاد داخل تارت بریزید و در یخچال بگذارید کاملا سرد شود.
بعد از سرد شدن کامل مربا ، خامه را روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید، وقتی از اطراف شروع به ریز جوش زدن کرد از روی حرارت بردارید و شکلات سفید خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود.
کمی که از حرارت افتاد گاناش شکلات سفید را روی تارت بریزید و تارت را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر
مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر
زمان آماده سازی : 1 ساعت
زمان پخت : 20 دقیقه
برای 6 نفر
مواد لازم برای خمیر تارت توت فرنگی
کره | 120 گرم |
پودر قند | 60 گرم |
آرد | 200 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای کرم پاتیسیر برای فیلینگ تارت توت فرنگی
آرد ذرت | 100 گرم |
شکر | 150 گرم |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | نیم لیتر |
کره | 80 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
توت فرنگی | 1 تا 5/1 کیلو |
تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر
طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر
اگر بخواهید تارت توت فرنگی بدون آرد ذرت درست کنید باید از درست کردن کرم پاتیسیر صرف نظر کنید و از بقیه روش ها استفاده نمایید.
برای تهیه خمیر تارت ، پودر و قند و کره را با هم زن بزنید تا نرم و یکدست شود.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و پفکی شود.
آرد و نمک را اضافه کرده به آرامی با قاشق به خورد مواد بدهید.
خمیر بدست آمده را در پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و خنک شود.
قالب تارت را چرب کنید.
روی سطح کار پلاستیک بیندازید و خمیر را به شکل ظرف با وردنه باز کنید و سپس به کمک پلاستیک روی ظرف برگردانده و با فشار انگشتان کاملا به فرم ظرف در آورید.
کف خمیر با چنگال چند جا سوراخ کنید که موقع پخت حباب نزند و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس کناری بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه کرم پاتیسیر زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
آرد و شیر را مخلوط نمایید و هم بزنید که هیچ گلوله ای نداشته باشد سپس روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
شعله را کم کرده و و حین هم زدن کم کم مخلوط زرده تخم مرغ و سپس کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردراید.
کرم پاتیسیر را داخل پوسته تارت خنک شده بریزید و کاملا رویش را صاف کنید و کمی که از حرارت افتاد روی تارت را با توت فرنگی پر کنید.
تارت توت فرنگی با کرم کاستارد
مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم کاستارد
برای 6 نفر
آرد سفید شیرینیپزی (نول) | ۲ پیمانه |
شیر سرد | ۲ پیمانه |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | یکسوم پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۳۰ گرم |
کره سرد خرد شده | ۱۲۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
توت فرنگی | ۷۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب یخ | ۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
تارت توت فرنگی با کرم کاستارد
طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد
برای تهیه کرم کاستارد ، 2 عدد زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط نموده ، نشاسته ذرت را رویش الک کنید و هم بزنید یکدست شود.
5 قاشق شیر سرد را به مخلوط اضافه کرده هم بزنید ، یکدست که شد بقیه شیر را هم کم کم حین هم زدن اضافه کنید و سپس مواد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
30 گرم کره و نیمی از وانیل را به کرم کاستارد اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشت رویش را سلفون بکشید که رویه نبندد.
بعد از این که کرم کاملا خنک شده خامه را ا ضافه کرده مخلوط کنید.
خمیر تارت را مطابق دستور قبل تهیه کنید و بعد از خنک شدن داخلش را با کرم کاستارد پر کنید و روی تارت را با توت فرنگی بپوشانید و تزئین کنید.
تارت توت فرنگی با ژله
طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله
برای تهیه تارت توت فرنگی با ژله میتوانید یک بسته ژله توت فرنگی را مطابق دستور پشت بسته تهیه کنید و توت فرنگی های ورقه شده را به آن اضافه نمایید و به مدت 2 ساعت در بخچال بگذارید تا نیم بند شود سپس داخل خمیر تارت بریزید و یک شب در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید.
یا این که میتوانید خمیر تارت را تا نیمه با کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد یا خامه فرم گرفته پر کنید و بعد از این که 1 ساعت در یخچال استراحت کرد و خودش را گرفت و رویش را با توت فرنگی تزئین کنید و بعد از این که 2 ساعت در یخچال کاملا خنک شد، ژله توت فرنگی را در 2 یا 3 مرحله و کم کم روی تارت بریزید و هر بار به مدت 10 دقیقه در فریزر بذارید تا خودش را کمی بگیرید و تا پر شدن خمیر تارت به این کار ادامه دهید. دوباره روی ژله را میتوانید با خامه و توت فرنگی خیلی کم تزئین کنید ، طوری که کاملا روی ژله را نپوشاند.
تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای
مواد لازم تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه | 450 گرم |
خامه غلیظ | 3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) |
عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 1+3/4 فنجان (220 گرم) |
توت فرنگی | 2+1/2 فنجان (500 گرم) |
ژله | 1/4 فنجان (80 گرم) |
تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای
طرز تهیه تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای
خمیر تارت را مطابق یکی از دستورهای قبلی درست کنید و کناری بگذارید خنک شود.
برای تهیه فیلینگ پنیری داخل تارت توت فرنگی ، خامه ، پنیر ماسکارپونه و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.
شکر را حین هم زدن اضافه کنید و بعد از این که شکر حل شد داخل خمیر تارت را با فیلینگ پر کنید.
توت فرنگی ها را به صورت درسته یا حلقه شده روی فیلینگ پنیری به سلیقه خودتان بچینید.
ژله توت فرنگی را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید وبا برس روی توت فرنگی ها بمالید و تارت را به مدت 6 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند و کاملا خودش را بگیرد.
تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور
مواد لازم تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور
بیسکویت پتیبور پودر شده | ۱ و ½ لیوان فرانسوی دستهدار |
کره آب کرده هم دما با اتاق | ۶ قاشق غذاخوری |
شکر دانه ریز یا پودر قند | ۵۵ گرم |
تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور
اگر میخواهید تارت توت فرنگی بدون فر درست کنید به جای استفاده از آرد برای تهیه پوسته تارت ، باید پوسته تارت با بیسکویت آماده شود که نیازی به پخت و قرار دادن در فر نداشته باشد.
برای تهیه تارت توت فرنگی بدون فر ، پودر بیسکویت را با کره و 1 قاشق غذاخوری شکر با نوک انگشت یا همزن برقی یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب تارت را با کره چرب کرده و مخلوط بیسکویت را کف قالب ریخته با فشار کف قاشق به آن فرم دهید تا کاملا به صورت یکدست کف و دیواره های قالب را بپوشاند.
قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و داخلش را با یکی از فیلینگهای دلخواه که در بالا دستورش آمده و البته نباید گرم باشد ، پر کنید.
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها