طرز درست کردن کازان کباب غذای سنتی ترکیه ای
روش پخت کازان کباب ترکیه ای
کباب اورفا کازان - به منطقه سانلیورفا، جنوب شرقی ترکیه شهرت دارد. این کباب با بادمجان در سینی فر یا فقط اورفا در خانه تهیه می شود. اما می توان آن را هم در تابه تهیه کرد. طبخ این غذا ساده است، از نتیجه ی آن می توانید لذت ببرید. بسیار خوشمزه، معطر و لذت بخش.
طرز تهیه کازان کباب:
مواد لازم برای کباب اورفا کازان :
بادمجان | 1 کیلوگرم |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 1 کیلوگرم |
سیر | 4 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
زیره سبز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
جعفری | 1 بسته |
سماق | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سبز(اختیاری) | به مقدار لازم |
آموزش گام به گام پخت کباب اورفا کازان:
روی پوست گوجه فرنگی ها را به صورت ضربدری برش داده، 1 دقیقه در آب جوش قرار بدهید، سپس آن را خارج کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا پوست آن جدا شود. گوجه فرنگی بدون پوست را با چاقو ریز خرد کنید.
پیاز را رنده کنید و جعفری را ریز خرد کنید و سیر را به برش های نازک خرد کنید. به گوشت گوساله پیازرنده شده، جعفری خرد شده، نمک و ادویه جات را اضافه کنید. با دست خوب ورز بدهید. در ماهیتابه، روغن نباتی را گرم کنید، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، هم بزنید و حدود 3 دقیقه تفت بدهید، سپس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.
اگر می خواهید آب گوشت خیلی غلیظ شود، پس از 5 دقیقه اضافه کنید. حدود 150 میلی لیتر یا مقداری کمتر آب، بجوشانید و به سس اضافه کنید و حدود 2-3 دقیقه بپزید. تا حدی که کمی غلیظ شود.
طرز پخت کازان کباب ترکیه ای
برای تهیه ی بادمجان:بادمجان ها را از طول برش های عمیق با عرض حدود 3 سانتی متر ایجاد کنید، به صورتی که از یک طرف بادمجان ها جدا نشوند. در تابه ای، مقداری روغن نباتی گرم کنید. بادمجان را در آن بگذارید و در آن را ببندید و هر طرف آن حدودا به مدت 2 دقیقه سرخ کنید. آنها باید نرم شوند.
پس از خنک شدن بادمجان ها، برش های آن را با گوشت چرخ کرده که به صورت شامی درست می کنید، پر کنید. بادمجان آماده شده در یک ظرف مخصوص فر و یا سینی فر قرار بدهید. برای زیبا شدن بادمجان ها را به صورت هلال قرار بدهید.
روی آن سیر و فلفل سبز قرار بدهید، سپس روی آن را سس گوجه فرنگی بریزید. داخل فر از قبل روشن شده در دمای 180 درجه، به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید و سرو کنید. این غذا را می توانید همراه با برنج یا بلغور و یا نان تازه، سرو کنید. سس آن نباید خشک باشد و یا خیلی رقیق باشد.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها