بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۸۹ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه کوکی موکای تیره



 طرز تهیه کوکی موکای تیره, طرز تهیه کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی موکای شکلاتی

 

روش تهیه کوکی موکای تیره

هیچ چیز خوشمزه تر از گاز گرفتن تکه ای از این موکاهای تیره و مرطوب نیست! در ادامه با طرز پخت یک نوع کوکی موکای قهوه آشنا می شوید.

طرز تهیه کوکی موکای تیره:

مواد لازم برای کوکی موکای تیره :

 کره ی به دمای محیط رسیده1 فنجان
 شکر قهوه ایسه چهارم فنجان
 شکر سفیدیک سوم فنجان
 پودر قهوه فوری یک چهارم فنجان
 تخم مرغ 2 عدد
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
 آرد همه منظوره2 فنجان 
 پودر کاکائو سه چهارم فنجان
جوش شیرین1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
شکر سفیدنصف فنجان
شکلات تلخ سکه ای24 عدد

 

طرز تهیه ی کوکی موکای تیره :

مرحله 1

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید.

 

مرحله 2

کره، شکر قهوه ای، 1/3 فنجان شکر و پودر قهوه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

 

مرحله 3

1/2 فنجان شکر را روی یک بشقاب کم عمق بریزید. خمیر را به شکل گلوله های 5 سانتی درآورید و در شکر بغلتانید تا روی آن کاملا به شکر آغشته شود. روی کاغذهای سینی فر با فاصله بچینید.

 

کوکی موکا,طرز پخت کوکی شکلاتی

مراحل پخت کوکی موکای شکلاتی

 

مرحله 4

حدود 10-15 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه های آن تنظیم شود. در این هنگام بلافاصله یک شکلات تلخ سکه ای را در وسط هر کوکی به داخل فشار بدهید. بگذارید روی توری سیم خنک شود.

 

ارزش غذایی کوکی موکای تیره

در هر وعده: 164 کالری پروتئین 2.3 گرم کربوهیدرات 21 گرم؛ چربی 8.6 گرم کلسترول 35.8 میلی گرم سدیم 163.4 میلی گرم. تغذیه کامل

 

روش های درست کردن کوکی های شکلاتی, طرز درست کردن کوکی شکلاتی

طرز پخت کوکی موکا شکلاتی

 

نکته برای تهیه ی کوکی شکلاتی:

همانطور که می دانید جوش شیرین 4 برابر بکینگ پودر قوی تر است. بنابراین اگر بخواهید از بکینگ پودر استفاده کنید باید 4 برابر میزان جوش شیرین استفاده کنید. جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن کیک و شیرینی است. اگر میزان آن کم باشد، کمتر پف می کند.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋