روش تهیه سالاد استیک
طرز تهیه سالاد استیک با سس ترب
سالاد استیک با سس ترب، از سالادهایی است که می توان به عنوان وعده ی شام از آن استفاده کرد. و از خوردن آن لذت برد.
طرز تهیه سالاد استیک:
مواد لازم برای تهیه ی سالاد استیک :
استیک (یا استیک نواری یا استیک کبابی) | 1 تکه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | نصف قاشق چایخوری |
روغن نباتی | 1 قاشق غذاخوری |
قارچ، نصف شده | 2 فنجان |
سیر له شده | 1 حبه |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
برگ های کوچک اسفناج | 6 اونس |
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده | 1 فنجان |
پیاز قرمز، نازک خرد شده | نصف فنجان |
مواد لازم برای سس ترب :
سس مایونز | یک چهارم فنجان |
شیر کم چرب | 2 قاشق غذاخوری |
ترب کوهی رنده شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد استیک با سس ترب خامه ای:
برای تهیه ی استیک، ابتدا آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آن را با حرارت متوسط رو به کم بپزید. و آن را روی تخته برش بدهید. پس از اینکه پخت و خرد کردید. آن را کنار بگذارید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از گرم شدن قارچ های ورقه شده، سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدهید تا قارچ ها طلایی شوند.
اسفناج های تمیز و شسته شده را داخل بشقاب بگذارید، استیک، قارچ، پیاز قرمز خلال شده، گوجه گیلاسی را روی آن به صورت پخش بریزید.
طرز تهیه سس ترب:
سس مایونز، شیر کم چرب، ترب رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید و با سالاد میل کنید.
نحوه ی درست کردن سالاد استیک
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها