طرزتهیه استیک فاجیتاس
روش پخت استیک فاجیتاس
استیک فاجیتاس، یکی از غذاهای فرنگی است که می توانید با گوشت مرغ هم آن را بپزید. این استیک را با نان پیتا یا نان باگت سرو می کنند.
طرز تهیه استیک (یا مرغ) فاجیتاس
مواد لازم برای تهیه استیک فاجیتاس :
گوشت استیک استوانه ای | 300-400 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش | 1 قاشق غذاخوری |
سیر ، ریز خرد شده | 1 حبه |
پودر چیلی | نصف قاشق چایخوری |
زیره | نصف قاشق چایخوری |
تکه های فلفل تند | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نان تورتیلا | 8 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | 2 عدد از هر 3 رنگ |
پیاز | 2 عدد |
چاشنی ها
- سس سالسا
- خامه ترش
- پنیر خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه ی استیک فاجیتاس :
استیک را به صورت نوارهای نازک برش بدهید.
در کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، پودر چیلی، زیره، تکه های فلفل تند، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.
نوارهای گوشت گوساله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشیده و مزه دار شوند، کنار بگذارید.
تورتیلا را در فویل بپیچید و برای مدت 5-10 دقیقه در حرارت 350 درجه سانتیگراد قرار دهید یا گرم شود.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری و یا خلالی خرد کنید.
ماهیتابه ای بزرگ و نچسب را روی حرارت ملایم قرار بدهید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید.
پیاز و فلفل ها را به مدت 3-4 دقیقه با هم زدن اضافه کنید تا نرم شوند. آن ها را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
گوشت های برش خرده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را سرخ کنید و خوب بپزید. سپس پیاز و فلفل را به تابه برگردانید. و با هم مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 5 دقیقه با هم بپزند.
نحوه ی پخت استیک فاجیتاس
برای سرو کردن، با قاشق قسمتی از مخلوط گوشت را روی وسط نان های تورتیلا بریزید، و روی آن را از مواد اضافی مورد نظر قرار دهید، دو طرف نان تورتیلا را تا کنید، به صورتی که روی هم قرار بگیرید.
طرز تهیه استیک فاجیتاس
نکاتی برای تهیه ی استیک فاجیتاس :
•سس مایونز را می توانید جایگزین خامه ی ترش کنید.
• می توانید از گوشت مرغ در ازای گوشت گوساله استفاده کنید.
• اصل این غذا با نان تورتیلا است. اما می توانید از نان باگت و یا تافتون هم استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها