بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

گیاه معجزه گر و مهمترین خواص درمانی بابونه



خواص گیاه بابونه, بابونه شیرازی

خواص بابونه

 

 خواص گل بابونه

مدت هاست که چای بابونه، به عنوان یک داروی سنتی، برای طیف گسترده ای از مسائل بهداشتی استفاده می شود. امروزه ، محققان به طور فزاینده ای در حال بررسی اثربخشی بابونه در مدیریت بیماری ها ، از جمله سرطان و دیابت هستند.

چای بابونه چیست؟

چای بابونه یک داروی سنتی است که از گلهای خشک بابونه تهیه می شود. قدرت انواع چای های بابونه متفاوت است ، بعضی از آنها حاوی گل بابونه به مراتب بیشتر از بقیه هستند. چای های پرقدرت نیز به احتمال زیاد در افرادی که آسیب پذیر هستند ، عوارض جانبی ایجاد می کنند. در نتیجه ، بی خطرترین شروع با دوز کم و افزایش به دوزهای بالاتر به آرامی است.

 

بابونه حاوی مواد شیمیایی به نام فلاونوئیدها است. این فلاونوئیدها نوعی ماده مغذی است که در بسیاری از گیاهان وجود دارد و نقش مهمی در اثرات دارویی بابونه دارند. 

  

خواص بابونه

مزایای بالقوه چای بابونه، که بیشترین شواهد در مورد آن وجود دارد ، شامل موارد زیر است:

 

خواص گیاه بابونه, بابونه شیرازی

چای بابونه حاوی ترکیبات شیمیایی است که ممکن است التهاب را کاهش دهد

 

1. کاهش درد قاعدگی

چندین مطالعه چای بابونه را با کاهش شدت گرفتگی قاعدگی مرتبط دانسته است. به عنوان مثال مطالعه ای نشان داد که مصرف چای بابونه به مدت یک ماه می تواند درد گرفتگی قاعدگیرا کاهش دهد. زنان در این مطالعه همچنین اضطراب و پریشانی کمتری را در رابطه با درد پریود گزارش کردند.

 

2. معالجه دیابت و کاهش قند خون

برخی مطالعات نشان داده است که چای بابونه می تواند قند خون را در افراد دیابتی کاهش دهد. تحقیقات نشان نمی دهد که بابونه جایگزین مناسبی برای داروهای دیابت است ، اما ممکن است یک مکمل مفید برای درمان های موجود باشد.

به همین ترتیب ، یک مطالعه نشان داد که مصرف مداوم چای بابونه ممکن است از افزایش قند خون جلوگیری کند. این اثر خطر طولانی مدت عوارض دیابت را کاهش می دهد ، پیشنهاد می کند که بابونه می تواند نتایج دیابت را بهبود بخشد.

 

3. کند شدن یا جلوگیری از پوکی استخوان

پوکی استخوان از دست دادن تدریجی تراکم استخوان است. این از دست دادن تراکم استخوان خطر شکستگی استخوان و حالت خمیده را افزایش می دهد. در حالی که هرکسی می تواند به پوکی استخوان مبتلا شود ، این شیوع بیشتر در زنان پس از یائسگی دیده می شود. این ممکن است به دلیل اثرات استروژن باشد.

مطالعه ای نشان داد که چای بابونه ممکن است اثرات ضد استروژنی داشته باشد. همچنین به ارتقاء تراکم استخوان کمک می کند ، اما نویسندگان این مطالعه هشدار می دهند که برای اثبات این فایده آشکار ، تحقیقات بیشتری لازم است.

 

4. کاهش التهاب

التهاب یک واکنش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت است. چای بابونه حاوی ترکیبات شیمیایی است که ممکن است التهاب را کاهش دهد. با این حال ، التهاب طولانی مدت با طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی ، از جمله بواسیر ، درد دستگاه گوارش ، آرتروز ، اختلالات خود ایمنی و حتی افسردگی در ارتباط است .

 

5. درمان و پیشگیری از سرطان

برخی مطالعات نشان می دهد که چای بابونه ممکن است سلولهای سرطانی را هدف قرار دهد ، یا حتی در وهله اول از رشد آن سلول ها جلوگیری کند. با این حال ، تحقیقات تاکنون بی نتیجه است و دانشمندان می گویند برای اثبات ادعای ضد سرطان بابونه به تحقیق بیشتری نیاز است.

 

6. کمک به خواب و آرامش

تصور می شود چای بابونه به خواب رفتن افراد کمک می کند. تصور می شود که چای بابونه به افراد کمک می کند تا آرام شوند و به خواب روند. با این وجود تعداد کمی آزمایش بالینی این مورد را آزمایش کرده است.

در یک بررسی از شواهد موجود ، نقل شده است که 10 نفر از 12 بیمار قلبی عروقی مدت کوتاهی پس از مصرف چای بابونه به خواب رفته اند. تعداد دیگری از مطالعات انجام شده در مورد مدلهای بالینی نیز حاکی از آن است که چای بابونه می تواند به افراد در آرامش کمک کند.

 

7. درمان علائم سرماخوردگی

برخی شواهد و مطالعات نشان می دهد که استنشاق بخار عصاره بابونه می تواند برخی از علائم سرماخوردگی را تسکین دهد. اما این سود هنوز اثبات نشده است.

 

8. درمان بیماری های خفیف پوستی

یک مطالعه کوچک نشان داد که استفاده از عصاره بابونه به طور مستقیم بر روی زخم به بهبود آن کمک می کند. به همین ترتیب ، چند مطالعه نشان داده است که پمادهای بابونه ممکن است به اگزما و بیماری های التهابی پوستی خفیف کمک کنند ، اگرچه به اندازه کرم هیدروکورتیزون موثر نیستند.

 

خواص گیاه بابونه, بابونه شیرازی

خواص گل بابونه

 

چه کسی باید از مصرف چای بابونه اجتناب کند؟

گروه های زیر باید از خوردن بابونه اجتناب کنند، مگر اینکه پزشک به آن توصیه کرده باشد:

افرادی که سابقه حساسیت شدید ، به ویژه به گرده ها دارند : ممکن است بابونه به گرده گیاهان دیگر آلوده شود ، بنابراین می تواند باعث واکنش آلرژیک شود.

 

 افرادی که قبلاً نسبت به محصولات بابونه واکنش آلرژیک ، حتی خفیف داشته اند : آنها باید از مصرف بابونه اجتناب کنند ، زیرا واکنش های آلرژیک با گذشت زمان بدتر می شوند.

 

 نوزادان و کودکان بسیار خردسال : چای بابونه ، مانند عسل و برخی دیگر از محصولات طبیعی ، ممکن است به هاگ بوتولیسم آلوده شود. بیشتر بزرگسالان سالم می توانند با عفونت مقابله کنند ، اما ممکن است نوزادان نتوانند. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند نوزادان و کودکان خردسال از مصرف عسل اجتناب کنند و همچنین باید از مصرف محصولات بابونه خودداری کنند.

 

همچنین استفاده از بابونه به عنوان جایگزینی برای درمان های پزشکی اثبات شده بی خطر نیست. اگر کسی از داروها استفاده می کند ، باید از پزشک خود در مورد فعل و انفعالات احتمالی با چای بابونه سوال کند.

 

خط پایان  

هزاران سال است که چای بابونه در طب عامیانه استفاده می شود ، که اغلب نتایج دلگرم کننده ای دارد. در حال حاضر ،بابونه یک مکمل است و نه یک دارو.

افرادی که به امتحان چای بابونه علاقه مند هستند باید از آن به عنوان مکمل و نه جایگزین رژیم دارویی معمول خود استفاده کنند. در دوزهای منظم ، مانند 1 تا 2 فنجان در روز ، می توان بهبودهای تدریجی در سلامتی را مشاهده کرد.

 

گردآوری:بخش سلامت  

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋