بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو به سبک رستورانی



 پاستا با سس آلفردو, طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

پخت پاستا با سس آلفردو

 

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

سس آلفردو یکی از خوشمزه ترین سس هایی است که با پاستا میل می شود. این سس به دو صورت ساده و با قارچ پخته می شود.

پاستا با سس آلفردو :

مواد لازم برای پاستا با سس آلفردو :

 پاستای مورد نظر1 بسته 
 روغن2 قاشق غذاخوری 
 سینه مرغ مکعبی خرد شده2 تکه 
کره 3 قاشق غذاخوری 
 قارچ تازه ورقه شدهنصف پیمانه 
 پودر سیربه مقدار لازم 
خامه پرچرب  1 پاکت
 پنیر پارمزان رنده شدهیک سوم فنجان 
جعفری تازه خرد شده3 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

 

طرز آماده سازی پاستا با سس آلفردو :

یک قابلمه بزرگ آب کمی نمک را بگذارید تا جوش بیاید. پاستا تورتلینی را اضافه کنید. آن را گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که تورتلینی به سمت بالا شناور شود.

اگر پاستا تورتلینی در دسترس نداشتید موردی ندارد می توانید از پاستاهای دیگر استفاده کنید.

 

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سینه ی مرغ را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا بپزد. زمانی که مرغ ها پختند حرارت زیر آن را خاموش کنید.

 

در تابه ای دیگر کره را ذوب کنید و قارچ را به همراه پودر سیر به آن اضافه کنید و با هم بپزید. تا قارچ ها نرم شوند. خامه ی پرچرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید بجوشد. حرارت را کمتر کنید و بگذارید حدودا 3 دقیقه آرام بجوشد. سپس پنیر پارمزان، جعفری و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پخت را تا زمان ذوب پنیر ادامه بدهید. مرغ و تورتلینی را به سس خامه اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 2 دقیقه با حرارت ملایم با هم بپزند.

 

در پایان در ظرف سرو بریزید و با مقداری پنیر پارمزان و جعفری تزیین کنید.

 

پخت پاستا با سس آلفردو,طرز درست کردن پاستا با سس آلفردو

نکاتی برای درست کردن پاستا با سس آلفردو

 

نکته برای تهیه ی پاستا با سس آلفردو:

پنیر پارمزان سبب غلیظ شدن سس آلفردو می شود.

 این سس را بدون مرغ و قارچ می توانید تهیه کنید.

 

 زمانی که پاستا را به سس خامه اضافه کردید. می توانید مقداری شیر اضافه کنید و بگذارید با هم بجوشند و شیر به خورد پاستا برود که خوشمزه تر می شود. این سلیقه ای است.

 

 می توانید سس را به صورت جدا تهیه کنید و مرغ و پاستا را هم جدا تهیه کنید و در هنگام سرو داخل ظرف به صورت لایه ای بکشید.

 

 حتی می توانید پاستا را با سس مخلوط کنید و مرغ را تفت بدهید و به آن اضافه کنید.

 

نکاتی برای تهیه ی پاستا با سس آلفردو, طرز تهیه سس آلفردو ساده

روش پخت پاستا با سس آلفردو

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋