طرز تهیه سوپ قارچ وگان
طرز پخت سوپ قارچ و خامه وگان
در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه سوپ وگان خوشمزه آشنا کنیم. این سوپ از قارچ و خامه وگان و آب سبزیجات دلخواه تهیه شده است.
خامه و قارچ از مواد اصلی است که در بسیاری از غذاهای خانگی استفاده می شود. اگر عاشق سوپ قارچ و خامه هستید و به دنبال غذاهای وگان هستید می توانید این غذا را با استفاده از آب سبزیجات، شیر سویا یا از هر شیر وگانی که ترجیح می دهید استفاده کنید. می توانید از خامه ترش بدون لبنیات (خامه وگان) استفاده کنید و یا برای آن جایگزینی انتخاب کنید.
این سوپ محبوب قارچ بدون لبنیات و وگان، آسان و فوق العاده خوشمزه است.
اگر می خواهید یا این دستور العمل ساده سوپ قارچ خانگی بدون گلوتن و همچنین گیاهخوار و وگان استفاده کنید، یا از نشاسته ذرت به جای آرد استفاده کنید، به این صورت که از مقدار مساوی نشاسته ذرت محلول در حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب استفاده کنید.
از این مخلوط برای غلیظ شدن استفاده کنید و این کرم سوپ قارچ را کاملاً بدون گندم و بدون گلوتن تهیه کنید. همچنین، بررسی کنید که آب سبزیجات شما فاقد گلوتن باشد، تهیه آب سبزیجات خانگی بسیار آسان است. با تهیه ی آن در منزل خواهید فهمید که در آن چه چیزی وجود دارد.
سوپ قارچ و خامه وگان :
درست کردن سوپ وگان
مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه وگان :
قارچ تازه | 300 گرم |
پیاز کوچک سفید یا زرد | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
کره وگان | 1 قاشق غذاخوری |
آب سبزیجات | 3 فنجان |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
خامه ترش غیر لبنی وگان | 1 فنجان |
*شیر سویا | 1 فنجان |
*شیر سویا (یا جایگزین دیگر شیر غیر لبنی گیاهخوار)
طرز درست کردن سوپ قارچ و خامه وگان :
ابتدا قارچ ها را ورقه ای خرد کنید، پیازها را نگینی ریز خرد کنید و سیرها را یا خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید.
در یک قابلمه بزرگ، ابتدا کره ی گیاهی را بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید زمانی که کره آب شد. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که سبک شدند سیرها را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که آن ها سبک شدند، قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.
آب سبزیجات را اضافه کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را کم رو به متوسط کنید و و درقابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل 45 دقیقه به آرامی بپزند.
آرد را اضافه کنید (یا از نشاسته ذرت مخلوط شده در آب برای نگه داشتن آن بدون گلوتن استفاده کنید)، خامه ترش غیر لبنی و شیر سویا را اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزد یا تا زمانی که سوپ غلیظ شود.
قبل از سرو به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
نحوه ی درست کردن سوپ وگان
نکاتی برای تهیه سوپ قارچ و خامه وگان :
• در این سوپ می توانید از آب هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید.
•در این سوپ می توانید از هرنوع قارچی که دوست دارید استفاده کنید.
• اگر می خواهید از این سوپ برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید آن را زودتر تهیه کنید تا طعم قارچ در سوپ بیشتر شود.
• این سوپ را می توانید در فریزر بسته بندی کنید. و به هنگام سرو به اندازه ی دلخواه گرم کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها