بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه مرغ بلغاری به روش های کاملا متفاوت



 روش های پخت مرغ بلغاری, درست کردن مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری ساده

 

طرز تهیه مرغ بلغاری

مرغ بلغاری یکی از لذیذترین غذاهای کشور بلغارستان است. که می توانید آن را به 2 روش زیر تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ بلغاری به روش ساده

مواد لازم برای مرغ بلغاری:

 فلفل دلمه ای نصفی
مرغ 6 تکه 
 سیر2 حبه 
 زنجبیل به مقدار لازم
پیاز درشت 1 عدد 
 زردچوبهنصف قاشق غذاخوری 
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم 
زعفران به مقدار لازم 
سرکهنصف استکان
آب جوش2 لیوان
شکربه مقدار لازم
هویج کوچک6 عدد

 

طرز تهیه مرغ بلغاری ساده :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سپس 2 حبه سیر ورقه شده را اضافه کنید و تفت بدهید. و بعد فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و تفت بدهید. مرغ ها را فیله کنید. (بهتر است قسمت ران باشد) و بعد به پیاز و سیر اضافه کنید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدهید. زعفران دمکرده غلیظ را اضافه کنید.  

 

در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید، تا مرغ ها بپزند. نیازی به آب نیست اما اگر می خواهید مرغ شما سس بیشتری داشته باشد 1 لیوان آب اضافه کنید.

 

خوشمزگی این غذا این است که با آب مرغ پخته می شود و آب زیادی ندارد. برای آماده کردن هویج ها، هویج ها را با 2 لیوان آب، سرکه، و 1 قاشق غذاخوری شکر را ترکیب کنید و اجازه بدهید  خوب بپزند، اگر هویج ها بزرگ بودند آن ها را قاچ کنید.

 

این مرغ را می توانید با سبزی پلو و یا برنج سفید سرو کنید.

 

طرز تهیه مرغ بلغاری در فر

مرغ بلغاری,طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری در فر

 

مواد لازم برای مرغ بلغاری :

مرغ کامل1 عدد 
 گوجه فرنگی متوسط2 عدد 
 سیر له شده2 حبه 
 پیاز بزرگ1 عدد 
 سرکه قرمزنصف فنجان 
قارچ خرد شده  350 گرم
 روغن کنجد یا زیتون3 قاشق غذاخوری 
 سس خردل (اختیاری)1 یا 2 قاشق چایخوری 
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر آویشن2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه مرغ بلغاری :

ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید زیرا طعم این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسیار متفاوت می شود. برای مزه دار کردن مرغ ها آن ها را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید.

 

پس از این مدت باید مرغ ها را با روغن زیتون یا روغن کنجد سرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر پیاز و سیر خرد شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت بدهید. بعد از سبک شدن پیاز و سیر قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و تا 5 دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.

 

فر را روشن کنید و درجه حرارت را روی دمای 180 درجه قرار بدهید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار بدهید و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا مرغ ها کاملا بپزند و خوراک شما آماده شوند.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋