طرز تهیه سمبوسه در اسنک پز
طرز تهیه ی سمبوسه در اسنک پز
سمبوسه یکی از غذاهای معروف جنوب کشورمان است همانطور که می دانید غذاهای جنوبی بسیار تند هستند و شما می توانید از فلفل قرمز و یا فلفل سبز قلمی استفاده کنید و این غذای لذیذ را تند میل کنید.
سمبوسه در ساندویچ ساز :
مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه :
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز درشت | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 100-200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
نان لواش | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر سیر | به مقدار لازم |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز :
برای سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که نرم شدند قارچ ها را ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدهید.
زمانی که آب قارچ ها رو به پایان است گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید اگر دوست داشتید می توانید جعفری خرد شده را اضافه کنید. و تفت بدهید. نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید مواد مغز پخت شوند و آب آن کشیده شود.
سپس 4 لایه نان لواش را به سایز صفحه ی کل ساندویچ سازتان برش بزنید. صفحه های ساندویچ ساز را چرب کنید و 4 لایه از نان را روی صفحه قرار بدهید و از مواد سمبوسه روی آن پخش کنید.
و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. و بعد 4 لایه دیگر نان لواش را روی آن ها قرار بدهید و در ساندویچ ساز را ببندید با این روش نان های لواش سرخ و خشک می شوند و روغن زیادی مصرف نمی کنند.
مراحل پخت سمبوسه در ساندویچ ساز
روش های پخت سمبوسه
نکاتی برای تهیه انواع سمبوسه:
•مواد داخل سمبوسه کاملا سلیقه ای است حتی می توانید سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و حتی پنیر پیتزا را حذف کنید. اگر از سیب زمینی استفاده می کنید میزان گوشت چرخ کرده را کمتر کنید.
• می توانید مواد بالا را بدون جعفری و با کمی رب گوجه تفت بدهید. و یا حتی به همان مواد بالا رب اضافه کنید.
• این چند مدل سمبوسه را می توانید مانند روش های دیگر در نان لواش قرار بدهید و در روغن داغ سرخ کنید و یا سینی فر را چرب کنید و آن ها را داخل سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها روغن و زعفران آبکرده را بزنید. در صورت تمایل می توانید کنجد بریزید و در فر قرار بدهید و گریل روی آن را روشن کنید تا خشک و کمی سرخ شوند و بعد شعله ی زیری را روشن کنید تا زیر آن ها هم کمی سرخ شوند.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها