طرز تهیه ی پوره سیب زمینی
پوره ی سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و مقوی می باشد. برای تهیه ی پوره سیب زمینی می توانید به روش های زیر عمل کنید که بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای پوره ی سیب زمینی :
سیب زمینی | 2 عدد |
کره | به مقدار کم |
شیر | 1 فنجان |
نمک و فلفل و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه ی پوره ی سیب زمینی :
برای پخت پوره ی سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و با مقداری آب و کمی نمک بپزید. زمانی که سیب زمینی ها پختند پوست آن ها را بگیرید و با رنده خوب رنده کنید، سپس کره را داخل تابه ای قرار بدهید و زمانی که آب شد سیب زمینی ها و نمک و فلفل و آیشن یا هر نوع ادویه ای که دوست داشتید را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سفتی پوره باید شبیه حلوا باشد، این پوره را در کنار غذاهای سوخاری و فست فودی میل کنید.
طرز پخت پوره سیب زمینی
روشی دیگر برای پخت پوره ی سیب زمینی :
سیب زمینی ها را با پوست خوب بشویید، و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد شود. و داخل سینی فر قرار بدهید و مقداری نمک روی آن و کف سینی فر بریزید و داخل فر قرار بدهید سیب زمینی ها را داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 60 الی 70 دقیقه قرار بدهید. سیب زمینی ها را چک کنید تا مفز پخت شوند باید چنگال به راحتی داخل سیب زمینی فرو رود.
بعد از پخت آن ها را پوست بگیرید، و پوست های آن را کنار بگذارید.
سیب زمینی های پوست گرفته را خوب له کنید می توانید آن ها را رنده ی ریز کنید. و کنار بگذارید. سپس پوست سیب زمینی ها را داخل تابه قرار بدهید و کره را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. بعد از آن شیر را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت متوسط چند دقیقه بجوشد. با این روش عطر و طعم بی نظیری به پوره ی سیب زمینی تان می دهید.
پوست سیب زمینی های تنوری را با شیر و کره بجوشانید
سپس روی ظرف سیب زمینی ها یک صافی قرار بدهید و ظرف محتوی شیر را داخل آن بریزید. پوست های سیب زمینی داخل صافی می مانند. سپس نمک و فلفل و آویشن و یا هر ادویه ای که باب میلتان است را به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
نکاتی برای درست کردن پوره سیب زمینی
نکاتی برای تهیه ی "پوره سیب زمینی" :
•برای پخت پوره ی سیب زمینی می توانید میزان شیر یا کره را کم و زیاد کنید.
• اگر باب میلتان نبود می توانید شیر را از داخل آن حذف کنید.
• بعضی افراد داخل پوره ی سیب زمینی از خامه استفاده می کنند. که کاملا سلیقه ای است.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها