بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

معركه ترین طعم سوپ قارچ را تجربه كنید!



راز خوشمزه شدن سوپ شیر,سوپ قارچ و خامه ایتالیایی

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

 

سوپ قارچ، یکی از انواع سوپ های خوشمزه است که از آن در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه :

 خامه زده شده1 لیوان 
  قارچ خرد شده به شكل دلخواه 1 لیوان
 پیاز 1 عدد
 كره 25 گرم
 آرد سفید3 قاشق غذاخوری 
 عصاره مرغ1 بسته كوچک 
 شیر4 لیوان 
آویشن1 قاشق مرباخوری
نمکبه میزان لازم
 فلفل سیاهبه میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه :

ابتدا پیاز را رنده کنید و با کره تفت بدهید تا حدی که کمی طلایی شود. سپس قارچ های خرد شده را به همراه فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید. شیر را بجوشانید و بعد از آن عصاره ی مرغ را با کمی شیر داغ مخلوط کنید و به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید. 

 

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و دوبار الک کنید که داخل سوپ تان گلوله نشود. با همان الک آرد را به آرامی به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به آرامی به سوپ تان اضافه کنید. و اجازه بدهید روی حرارت ملایم بپزد تا کمی غلیظ شود. حرارت نباید زیاد باشد زیرا قارچ داخل سوپ زشت می شود.

 

زمانی که سوپ غلیظ شد، خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بعد از اضافه کردن خامه اگر آن را روی شعله قرار بدهید باعث بریدگی خامه در شیر می شود. در پایان روی شیر را با قارچ سرخ کرده و جعفری یا کرفس خرد شده تزیین کنید.

 

سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

طرز تهیه سوپ قارچ,طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی

سوپ ایتالیایی قارچ و خامه

 

مواد لازم برای سوپ ایتالیایی قارچ و خامه :

 قارچ300 گرم 
 کرفس خرد شده50 گرم 
 جعفری ساطوری شده یک چهارم فنجان
کره 100 گرم 
 آب مرغ 6 فنجان
 پیاز1 عدد 
 خامه 1 فنجان
 آرد سفید4 قاشق سوپخوری 
شیر6 فنجان
سیرنصف حبه
پنیر گودا150 گرم
آب لیموترشبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه ایتالیایی :

پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید تا شفاف و طلایی شود کرفس را ریز خرد کنید و اضافه کنید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید. سپس سیر را رنده کنید به مخلوط اضافه کنید.

 

آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا مواد خوب نرم شوند بعد از اینکه پخته شدند سوپ را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید و دوباره آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید.

 

آرد را داخل کره کمی تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود از روی حرارت بردارید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به مواد بالا اضافه کنید تا زمانی که سوپ کاملا جا بیفتد.

 

در پایان خامه را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و پنیر گودا را به صورت مکعب برش بدهید و داخل آن بیندازید و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید. در صورت تمایل آبلیمو را سر سفره آورده و به هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

 

طرز تهیه سوپ خوش طعم,طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

ترفندهای پخت سوپ شیر

 

راز خوشمزه شدن سوپ شیر :

در سوپ بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا سبب خوشمزه تر شدن سوپ می شود.

 

یکی از ترفند های سوپ شیر، باید حتما خامه را در ظرفی جداگانه به صورت کامل بزنید و به سوپ اضافه کنید تا بریده بریده نشود.

 

در صورت غلیظ شدن سوپ شیر برای رقیق کردن آن شیر بیشتری به سوپ اضافه کنید.

 

برای طعم دهی به سوپ شیر می توانید از فلفل سفید استفاده کنید و طعم بی نظیر آنر ا حس کنید.

 

در صورت استفاده از عصاره مرغ می بایست نمک کمتری به سوپ اضافه کنیم چون خود عصاره مرغ شور است و اینکار باعث شور شدن سوپ مان می شود.

 

آبلیمو را داخل قابلمه سوپ در حال پخت نریزید، چون باعث بریدگی شیر می شود. می توانید آن را سر سفره بیاورید تا بعدا به سوپ خود اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋