آموزش قهوه ترک
قهوه ترک نوعی از سرو قهوه می باشد که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می شود. در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید.
مواد لازم برای طرز تهیه قهوه ترک :
پودر قهوه | 2 قاشق مرباخوری سرپر |
آب | 1 فنجان |
شکر | 1 قاشق مرباخوری سرپر |
نحوه درست کردن قهوه ترک :
برای طرز تهيه قهوه ترک، ابتدا به اندازه ی فنجانتان آب داخل قهوه جوش بریزید. اگر تمایل داشتید قهوه ترک شما کمی شیرین باشد 1 قاشق شکر را اکنون اضافه کنید و بعد قهوه ها را هم اضافه کنید و با قاشقی کوچک به آرامی مخلوط کنید. بعد از هم زدن و بعد آن را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید روی قهوه مقداری کف ایجاد می شود، آن را با قاشق بردارید و داخل فنجان بریزید.
باز قهوه را روی حرارت ملایم قرار بدهید باز هم روی آن کف ایجاد می شود آن ها را بردارید و داخل فنجان بریزید و باز روی حرارت ملایم قرار بدهید. اگر باز کف کرد آن را بردارید. اجازه ندهید قهوه بجوشد اگر قهوه تان قل زد تلخ تر می شود و مزه ی بدی می دهد.
این کف های قهوه همان فوم قهوه تان است که جدا کردید. به آرامی قهوه را داخل فنجان بریزید تا کف های داخل فنجان از بین نروند. اگر تمایل داشتید قهوه ترکتان شیرین تر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنید.
طرز تهیه قهوه ترک
نکاتی برای طرزتهیه قهوه ترک :
•قهوه ترک را هرگز به حال خود رها نکنید زیرا با این روش می جوشد و مزه ی آن تغییر می کند.
• برای نوشیدن قهوه چند دقیقه صبر کنید تا پودر قهوه ته نشین شود سپس آن را بنوشید.
• ته نشین شدن قهوه ها را در فنجان، میل نکنید و آن را برای فال قهوه نگه می دارند.
• میزان پودر شدن قهوه در قهوه ترک بسیار بیشتر است.
• قهوه ترک را معمولا با آب سرد یا عرق نعنا و شکلات میل می کنند این کاملا سلیقه ای است.
• قهوه ترک را با قهوه جوش های معمولی و روی حرارت خیلی ملایم تهیه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها