بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه رولت طرح دار



 

طرز درست کردن رولت طرحدار, نحوه ی درست کردن رولت طرحدار

طرز تهیه رولت خامه ای طرحدار

 

همانطور که می دانید رولت خامه ای به روش ها و طعم های متفاوتی تهیه می شود شما می توانید آن را داخل منزل به صورت طرح دار تهیه کنید و از مهمان های خود به صورت شیک پذیرایی کنید.

طرح های روی رولت طرح دار کاملا سلیقه ای است می توانید از چند رنگ طرح هایی روی آن ها بیاندازید و یا حتما یک رنگ استفاده کنید. می توانید رنگ ها را برعکس دستورهای زیر انجام بدهید.

 

طرز تهیه رولت طرح دار :

 

مواد لازم کیک رولتی طرح دار :

آرد سفید100 گرم 
تخم مرغ4 عدد 
شکر 100 گرم 
آب گرم یک هشتم پیمانه
عسل 1 قاشق چایخوری 
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری 
خامه ی فرم گرفته 250 گرم

 

مواد لازم برای طرح رولت طرح دار :

آرد40 گرم
پودر قند30 گرم 
سفیده ی تخم مرغ1 عدد 
رنگ خوراکیبه مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت طرح دار :

برای تهیه ی رولت طرح دار ابتدا سفیده ی 1 تخم مرغ و پودر قند را هم بزنید تا از حالت لزجی خارج شود. آرد را الک کرده و به آرامی به تخم مرغ اضافه کنید. میزان مناسبی از رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید

 

خمیر را داخل قیف ساده بریزید و طرح مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی چرب شده بکشید. پس از کشیدن طرح مورد نظر قالب را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت دهید. توجه داشته باشید که برای طرح های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ فاصله ای چند دقیقه ای آن در فریزر قرار بدهید تا رنگ ها کمی منسجم شوند و با هم مخلوط نشوند.

 

فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

در فاصله ای که قالب در یخچال قرار دارد، به سراغ تهیه ی رولت می رویم ابتدا زرده و سفیده 4 تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد را 3 مرتبه الک کنید. زرده، شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید. آب داغ و عسل را به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سفیده را هم بزنید تا از کاسه برنگردد. مخلوط زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر زیر و رو کنید و خیلی هم نزنید.

 

سینی رولت را از فریزر خارج کنید و مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید. سینی را درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدهید.

 

اجازه دهید رولت بعد از خارج کردن از فر کاملا خنک شود. سپس خامه کشی و رول کنید. بهتر است رولت 24 ساعت داخل یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.

 

طرز تهیه رولت پلنگی :

 

طرز تهیه رولت پلنگی, درست کردن رولت پلنگی

طرز تهیه رولت خامه ای پلنگی

 

مواد لازم برای تهیه رولت پلنگی :

تخم مرغ3 عدد
آرد60 گرم 
شکر 40 گرم 
شیر30 گرم
روغن مایع30 گرم 
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو2 و نیم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه رولت پلنگی:

برای تهیه رولت پلنگی، ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید، سپس سفیده را با همزن بزنید تا پف کند بعد کم کم شکر را اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا کاملا حجیم و پفدار شود. سپس زرده را با شیر و روغن و وانیل هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و کامل هم بزنید سپس سفیده را به زرده اضافه کنید و آرام هم بزنید که پف مواد نخوابد اکنون کمی از مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و داخل قالب یا سینی فر 20*30 کاغذ روغنی که انداخته و روی آن را چرب کنید و به شکل نامنظم از مواد داخل فر بریزید.

 

سعی کنید نه خیلی خلوت باشه نه خیلی شلوغ که طرح های روی رولت مشخص باشند. سپس سینی را به مدت 3 دقیقه در فریزر قرار دهید در این فاصله به بقیه مواد پودر کاکائو اضافه کنید. سینی را از فریزر خارج کنید و مواد کاکائویی را روی آن بریزید بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

 

بعد از پخت 5 دقیقه روی سینی را بپوشانید تا سرد شود.

سپس آن را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید و کیک را با همان دستمال لوله کنید و اجازه بدهید‌ کاملا خنک شود. بعد خامه ی فرم گرفته را روی کیک بمالید و آن را لول کنید و داخل یخچال بگذارید.

 

تهیه رولت طرحدار,درست کردن رولت طرحدار

طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار

 

نکته برای تهیه رولت خامه ای طرحدار :

وسط رولت می توانید از مارمالاد یا مربا یا خامه یا کرمفیل استفاده کنید.

• می توانید از موز یا هر میوه ای که دوست دارید به صورت خرد شده روی خامه ی بین رولت استفاده کنید.

 

• در تهیه رولت طرح دار و کلیه کیک هایی که در ساختار آن از سفیده و زرده به صورت جداگانه استفاده می شود، هنگام جدا کردن زرده و سفیده به هیچ عنوان نباید زرده داخل سفیده وجود داشته باشد در غیر این صورت سفیده پف نخواهد کرد.

 

• بهتر است 1 قاشق شکر به سفیده بزنید، در این صورت پف سفیده نخواهد خوابید و خطای هم زدن به حداقل خواهد رسید. همچنین می توانید از 1/8 کرم تارتار و یا آب لیمو‌تازه به سفیده بزنید تا سفیده پف بهتری داشته باشد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋