برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

ماندن و مبارزه کسب‌وکارهای فین‌تک در این پانل مورد بحث قرار گرفت: کشورهای دیگر فرش قرمز را برای نوآوری پهن می‌کنند

در پنل ماندن و جنگیدن کسب‌وکارهای فین‌تکی مطرح شد: کشورهای دیگر برای نوآوری، فرش قرمز پهن می‌کنند

در پنل گفت‌وگو با عنوان «ماندن و جنگیدن کسب‌وکارهای فین‌تکی»، به مقایسه رگولاتوری ایران و سایر کشورها پرداخته شد.

پنل گفت‌وگوی برگزار شده در رویداد فصل نو سرمایکس پنل سوم، با عنوان «ماندن و جنگیدن کسب‌وکارهای فین‌تکی»، با حضور «علی امیری»، هم‌بنیان‌گذار زرین‌پال، «سجاد شاهی»، هم‌بنیان‌گذار زیبال، «مهدی عبادی»، مدیرعامل وندار و «احسان مطلبی»، مدیرعامل سرمایکس برگزار شد. در این پنل، به بررسی وضعیت استارتاپ‌ها در ایران و سایر کشورها، همچنین چالش‌های پی‌درپی استارتاپ‌های فعال در حوزه فین‌تک پرداخته شد.

امیری معتقد است فضای موجود در کشور، برای خلق نوآوری بسته است و تضمینی برای ادامه فعالیت در نوآوری و هر فعالیتی مربوط به این حوزه، مثل بهره‌وری از سرویس‌ها وجود ندارد.

او ضمن تاکید بر روبه‌رو شدن با محدودیت و مسدودسازی‌های بی‌منطق و بی اساس، در این خصوص گفت: «همیشه سقف محدودکننده‌ای وجود دارد که از یک جایی به بعد نمی‌توان از آن عبور کرد. هیچ راهی برای دور زدن وجود ندارد مگر اینکه یک سری چیزها را دور بزنیم و اسم آن را نوآوری بگذاریم.»

امیری در مورد تناقض‌های موجود بین وجود بسیاری از موانع و ارائه محصولات جدید تشریح کرد: «ما تصمیم بر ماندن گرفتیم و یک سری کارها پیش نیاز فعالیت ما است. برای مثال اگر نیوزرین را ادامه نمی‌دادیم، نه تها از بازار عق می‌ماندیم، بلکه در ادامه فعالیت خود نیز با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌شدیم.»

خود را به ناگزیر، تطبیق می‌دهیم

سجاد شاهی، هم‌بنیان‌گذار زیبال، ضمن اشاره به متحمل شدن فشارهای وارد شده به پرداخت‌یارها بیان کرد: «از یک جایی به بعد در مواجهه با هر چالشی، دیگر پرسش‌گر چرایی و یابنده علت آن نبودیم و تنها سعی کردیم با هرآنچه که پیش می‌آید خود را تطبیق دهیم. همچنین سعی می‌کنیم خودمان را جای رگولاتور بگذاریم و دو پله بالاتر از آن قرار بگیریم تا راه‌حل‌های بهتری داشته باشیم و متحمل حداقلی آسیب‌ها باشیم. در همین راستا نیز 80 درصد انرژی و توانایی توسعه‌ای خود را می‌گذاریم تا به نقطه قابل بهره‌وری و ادامه فعالیت بپردازیم.»

او ضمن بیان اینکه نمی‌شود جایی بدون رگولاتور به ادامه فعالیت پرداخت و همیشه به عنوان بازخواست کننده نمایان می‌شود، اظهار داشت که در همه جای دنیا، رگولاتوری نحوه اجرایی متفاوتی دارد.

به گفته عبادی، کشورهای دیگر با رویکردهای متفاوت خود اینگونه عمل می‌کنند که اگر کسب‌وکارها نتوانند طبق قوانین موجود به بهره‌وری و فعالیت بپردازند، با آن‌ها به گفت‌وگو می‌نشینند و خواستار ارائه راه‌حل و تعامل از سوی آن‌ها هستند. او معتقد است هیچ پرداخت‌یاری امروز، حتی نزدیک به روزهای اوج خود نیست و فشارهایی که بر تمامی کسب‌وکارها، به‌ویژه کسب‌وکارهای فعال در حوزه فین‌تک، به دلیل محدودیت‌های هرروزه بانک مرکزی است.

او در این راستا بیان کرد: «نمی‌خواهم ناامیدی تزریق کنم اما بر اساس واقعیت می‌توانم بگویم که پیشنهاد می‌کنم هیچ کس و هیچ کسب‌و‌کاری اگر که می‌تواند، در داخل ایران بنای خود را نسازد. در کشورهای دیگر برای کارآفرینان و راه‌اندازان کسب‌وکار، فرش قرمز پهن می‌شود. مثلا کشورهای حاشیه خلیج فارس یا کشور هلند که به دلیل نرخ کم کارآفرینی، بسیار از این اقدام استقبال می‌کند. ما حتی خودمان هم میخواستیم برویم و کشورهای بسیاری را بررسی کردیم، اما متاسفانه ماندنی شدیم و دلیل مهم آن، چیزی است که اینجا بنا کردیم و مهاجرت برای کسب‌وکارهای پا گرفته در ایران، با سختی و پیچیدگی‌های بسیاری روبه‌رو خواهد بود.»

عبادی همچنین در مورد اینکه اگر روزی پرداخت‌یارها به طور کلی مسدود شوند و فعالیت آن‌ها منتفی شود گفت: «به نظر می‌رسد که نهادهای مربوطه و رگولاتور از دادن این فضاهم پشیمان شده و حتی این هدف را دنبال می‌کند. اگر چنین شود، آب از آب هم تکان نخواهد.»  

مطلبی، در خصوص چگونگی تطبیق کسب‌وکارها با توجه به شرایط موجود در بازر بیان کرد: «یا کسب‌وکار باید کوچک مانده و هزینه‌های خود را کم سازد، یا در راستای جلو رفتن همواره تلاش کنید و با همه چیز خود را تطبیق دهد.»

او اعلام کرد: «بحث این نیست که ما چه کاری کردیم یا چه کاری را نکردیم، بلکه نکته حائز اهمیت این است که چه کاری را با چه مقدار هزینه‌ای انجام دادیم.»

مطلبی در پایان، ضمن تاکید بر وجود نوآوری در شرکت‌ها و کسب‌وکارهای حوزه آی‌تی، اظهار داشت که هر کسب‌وکاری برای گسترش خود، ملزم به نوآوری است و در همین راستا، هزینه‌های بسیاری را متحمل می‌شود.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋