آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

و سرانجام، آمریکا مالکیت تیک‌تاک را به درستی به دست آورد

تیک‌تاک اعلام کرد توافق نهایی برای ایجاد نهاد مستقل آمریکایی خود را ثبت کرده؛ اقدامی که ادامۀ فعالیت این پلتفرم در آمریکا را تضمین می‌کند.

فارس: تیک‌تاک اعلام کرد توافق نهایی برای ایجاد نهاد مستقل آمریکایی خود را ثبت کرده؛ اقدامی که ادامۀ فعالیت این پلتفرم در آمریکا را تضمین می‌کند.

62447234

بر اساس توافق جدید، بخش عمدۀ مالکیت تیک‌تاک در آمریکا به سرمایه‌گذاران غیرچینی واگذار می‌شود. شرکت چینی بایت‌دنس تنها ۱۹.۹٪ سهم در نهاد جدید خواهد داشت.

اکثریت هیئت‌مدیرۀ ۷ نفره این شرکت نیز در قبضۀ مدیران آمریکایی خواهد بود تا نگرانی‌های امنیتی کاخ سفید برطرف شود.

آمریکا پیش‌تر با ادعای دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران تیک‌تاک، تهدید کرده بود در صورت عدم واگذاری مالکیت شرکت چینی، فعالیت تیک‌تاک را ممنوع خواهد کرد.

 

 

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋