آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

بقایی از صدراعظم آلمان انتقاد کرد

سخنگوی وزارت خارجه در شبکه ایکس با اشاره به مسئولیت بین‌المللی دولت آلمان به‌ دلیل حمایت صدر اعظم این کشور از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران؛ نوشت: صدر اعظم آلمان اصرار دارد به بهای نادیده گرفتن اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل، از یاغی‌گری‌ها و جنایات شنیع رژیم اسرائیل حمایت کند.

همشهری آنلاین: سخنگوی وزارت خارجه در شبکه ایکس با اشاره به مسئولیت بین‌المللی دولت آلمان به‌ دلیل حمایت صدر اعظم این کشور از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران؛ نوشت: صدر اعظم آلمان اصرار دارد به بهای نادیده گرفتن اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل، از یاغی‌گری‌ها و جنایات شنیع رژیم اسرائیل حمایت کند.

اسماعیل بقائی در ادامه پیام خود نوشته: آقای مرتس که خود دانش‌آموخته حقوق است حتماً خوب می‌داند که حمله نظامی اسرائیل علیه ایران نقض فاحش بند ۴ ماده ۲ منشور بوده و یک عمل جنایتکارانه شنیع محسوب می‌شود.

تأیید ظلم، به مثابه همدستی در ارتکاب آن است. حمایت مصرانه و مستمر صدر اعظم آلمان از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و جنایات جنگی ارتکاب‌یافته در طی آن، موجبات مسئولیت بین‌المللی دولت آلمان به‌خاطر همدستی و معاونت در ارتکاب عمل متخلفانه و جنایتکارانه این رژیم را فراهم کرده است و دولت آلمان باید در این رابطه پاسخگو باشد.

5213013

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋