راحتترین و سریعترین راه برای درست کردن ساندویچ تست، قرار دادن کالباس و پنیر میان دو تکه نان تست است ولی اگر به این ترکیب سبزیجات معطر و قارچ هم اضافه کنید، بینظیر میشود.
همشهری آنلاین: راحتترین و سریعترین راه برای درست کردن ساندویچ تست، قرار دادن کالباس و پنیر میان دو تکه نان تست است ولی اگر به این ترکیب سبزیجات معطر و قارچ هم اضافه کنید، بینظیر میشود.
ساندویچها را درست کنید و روانه دشت و جنگل شوید.
۳۰ گرم قارچ
۳۰ گرم کالباس
یک ق س آبلیمو
۷۰ گرم پنیر چدار
یک ق س پیازچه خرد شده
یک ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
۴ عدد نان تست
به مقدار لازم کره
قارچ را نگینی خرد کرده و همراه با کره و آبلیمو تفت دهید. روی هر کدام از نانهای تست یک یا دو ورق کالباس بگذارید و روی آن را با مقداری قارچ پرکنید. لایههای بعدی پیازچه، جعفری و پنیر است. البته مقداری هم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا طعمدار شود. حالا دو عدد نان دیگر را روی مواد گذاشته و در دستگاه ساندویچساز نانها را تست کنید.
به جای قارچ سرخ شده از قارچ خام هم میتوانید استفاده کنید. فقط باید آن را ورقه ورقه کرده یا خرد کنید.
پنیر چدار را از سوپرمارکتها تهیه کنید.
پاسخ ها