لایه برداری روشی رایج برای پاکسازی پوست، از بین بردن سلول های مرده، محو کردن جای جوش و شاداب و براق کردن پوست است. اما باید توجه داشته باشید که انجام بیش از حد این عمل یا انجام ندادن مراقبت های پوست بعد از لایه برداری ممکن است باعث بروز آسیب های جدی شود.
به همین دلیل در این مطلب می خواهیم برایتان توضیح دهیم که بعد از استفاده از کرم لایه بردار چه کنیم و چگونه خشکی، قرمزی یا پوسته ریزی پوست را به راحتی برطرف نماییم. پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای آن با ما همراه باشید.
در ابتدا باید بدانید که لایه برداری یک روتین هر روزه نیست و تاثیرات آن نیز یک تا دو ماه بعد مشخص خواهند شد. توصیه می کنیم برای این کار از بهترین کرم لایه بردار پوست صورت استفاده کنید و با توجه به نوع پوستتان آن را در فواصل معین انجام دهید تا به نتیجه مورد نظر خود برسید.
اگر برای اولین بار می خواهید از کرم لایه بردار استفاده کنید، مقدار کمی از آن را روی قسمت کوچکی از پوست صورتتان تست کنید؛ اگر بعد از سه روز دچار التهاب، تحریک یا سوزش نشدید می توانید طبق دستورالعمل محصول از آن برای کل صورت استفاده کنید.
اما باید بدانید که بعد از استفاده از کرم لایه بردار چه کنیم تا ضمن جلوگیری از آسیب دیدن پوست، نتیجه خوبی را از عمل لایه برداری کسب نمایید.
با انجام عمل لایه برداری به تدریج پوست مرده شروع به ریختن می کند، در این مرحله باید اجازه دهید این اتفاق به صورت طبیعی بیفتد و از لمس پوست یا کندن و خراشیدن آن جداً خودداری کنید. در غیر اینصورت ممکن است باعث ایجاد زخم و اسکارهای ناخوشایند روی پوستتان بشوید.
موثرترین راه برای درمان خشکی پوست بعد از لایه برداری استفاده از کرم و پماد مرطوب کننده است. در دو روز اول پس از درمان، یک مرطوب کننده بدون عطر و ضد حساسیت را بدون مالش، روی پوستتان بزنید. البته گاهی نیاز است که در طول روز چندین بار یک لایه ضخیم از مرطوب کننده را روی صورتتان قرار دهید.
یکی از کاربردهای لایه برداری پوست برای از بین بردن لک های تیره و ترمیم پوست آسیب دیده است. اما به خاطر داشته باشید که پس از این کار پوست شما بسیار آسیب پذیر بوده و باید به کمک یک ضد آفتاب با SPF بالاتر از 30 از آن محافظت نمایید.
نوشیدن آب تاثیر زیادی برای درمان خشکی پوست بعد از لایه برداری دارد. این کار کمک می کند تا پوست شما هیدراته بماند و بتواند رطوبت مورد نیاز خود را دریافت نماید.
در میان مراقبت های پوست بعد از لایه برداری باید به این نکته هم اشاره کنیم که بهتر است مصرف سیگار و دخانیات را کنار گذاشته یا محدود کنید. چرا که نیکوتین به پوست حساس شما در این مرحله آسیب خواهد رساند.
افزایش گردش خون در صورت می تواند موجب گرم شدن پوست، خارش، قرمزی، سوزش و دیگر عوارض جانبی آزاردهنده شود. پس طی چند روز اول بعد از لایه برداری از ورزش سنگین، سونای خشک و مرطوب و حتی حمام آب داغ خودداری کنید.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم بعد از لایه برداری پوست، ریختن پوست های مرده بسیار طبیعی و نشان دهنده تاثیرگذار بودن لایه بردار است. با این حال اگر به دنبال روش درمان پوسته پوسته شدن صورت بعد از لایه برداری هستید، میتوانید از یک سرم رطوبت رسان استفاده کنید. این محصولات به دلیل ریز مولکول بودن، با سرعت به عمق پوست نفوذ میکنند و اثربخشی بیشتری خواهند داشت.
در صورتی که پوست حساسی داشته باشید ممکن است به لایه بردار واکنش نشان داده و قرمز شود. اگر این سرخی خفیف بود نیازی نیست برای رفع قرمزی پوست بعد از لایه بردار کار خاصی انجام دهید. اما در صورت سرخی زیاد، احساس درد و خارش یا بروز جوش، حتماً استفاده از لایه بردار را قطع کرده و به پزشک مراجعه نمایید.
اگر پوستتان کدر و بی حال شده یا از وجود جوش، آکنه و دانه های سرسیاه روی آن کلافه شده اید، می توانید به کمک کرم لایه بردار متناسب با نوع پوستتان این مشکلات را تا حد زیادی برطرف نمایید. این محصولات برای رفع لک و تیرگی و روشن تر کردن رنگ پوست نیز تاثیر بسزایی دارند.
البته دقت داشته باشید که استفاده از کرم لایه بردار روی پوست های دارای زگیل، تبخال، جوش های چرکی و دردناک، زخم یا ... ممنوع است. بنابراین اگر قصد مصرف لایه بردار را دارید، بهتر است آن را به زمانی موکول کنید که وضعیت پوستتان بهبود یافته باشد.
در این مقاله درباره درمان خشکی پوست بعد از لایه برداری و دیگر نکات ضروری که پس از لایه برداری پوست صورتتان باید رعایت کنید صحبت کردیم. به خاطر داشته باشید که در این مرحله پوست شما بسیار آسیب پذیر بوده و باید از هر گونه تحریک آن خودداری نمایید.
به طور کلی لایه برداری روش مناسبی برای بهبود وضعیت پوست و پاکسازی آن است. البته این کار ممکن است باعث بروز پوسته شود که برای درمان پوسته پوسته شدن صورت بعد از لایه برداری نیز می توانید از مواردی که در این مقاله بیان کردیم استفاده نمایید.
پاسخ ها