armico.seo

armico.seo

انواع کمپرسور صنعتی دینامیکی در سال 1401

در کمپرسور دینامیکی، از پره هایی که بر روی محور کمپرسور قرار دارد، برای کمپرس کردن هوا استفاده می شوند. از ویژگی این دستگاه دینامیکی می توان به راندمان و بازدهی بالا، توانایی پایین در ایجاد فشار بالا دارند و توانایی بالا در انتقال حجم و دبی زیاد اشاره کرد. این کمپرسورها به دو دسته محوری و سانتریفیوژ تقسیم بندی می شوند.

کمپرسور سانتریفیوژی یا گریز از مرکز عملکرد هایی مشابه دستگاه های محوری دارند. محوری، هوا را در جهت محور شفت، فشرده می کند. ولی کمپرسور سانتریفیوژ، هوا را در جهت شعاع شفت، فشرده می کند.

برای گرفتن بهترین نتایج از کار دستگاه، ابتدا باید از کیفیت و کمیت خود دستگاه قبل از خرید اطمینان پیدا کنیم.  دستگاه های با روغن را باید در هنگام کار با دستگاه، روغن‌کاری کرد. در این سیستم، روغن موجود داخل دستگاه باید به صورت دوره‌ای بررسی شوند و در صورت نیاز به تعویض، روغن دستگاه حتما تعویض شود.

انواع کمپرسور صنعتی رفت و برگشتی

در این دستگاه ها، یک عضو، یک مکانیزم یا یک قطعه، با حرکت در جهت محور طولی باعث مکش و کمپرس گاز می شود. معمولا با حرکت به سمت عقب، ایجاد خلا خواهند کرد (یعنی مکش هوا ایجاد می کند) و با حرکت به سمت جلو، همان هوای مکش شده را کمپرس می کند و به سمت خروجی هدایت می کند. مکانیزم یاد شده را در سیلندر و پیستون ها و کمپرس های دیافراگمی مشاهده خواهید کرد.

دستگاه های رفت و برگشتی در کل به سه دسته تک اثره، دو اثره و دیفراگمی تقسیم می شوند. پمپ‌باد روغن‌دار، وزن زیاد تری دارد چون قطعات بیشتر دارد، و در نتیجه عمر این دستگاه ها نیز طولانی‌تر می‌باشد. از نکات مهم در استفاده از این دستگاه ها، در تعویض روغن باید خیلی زیاد دقت داشته باشیم. بهتر این است که فقط از مکان هایی که مورد اطمینان هستند، روغن های مخصوص این دستگاه ها را تهیه و استفاده کنید.

مزایا و معایب کمپرسور صنعتی هوایی پیستونی

این دستگاه در صنایع کوچک مورد استفاده قرار می گیرد و فشاری بین هشت تا دوازده بار را تولید می کند. از بخش های اصلی می توان به بلوک هواساز و مخزن ذخیره هوا اشاره کرد. از مزایا می توان به کاربرد گسترده در نوع گاز در صنایع مختلف و تنوع ظرفیت اشاره کرد؛ که در یخچال های خانگی و سرد خانه های بزرگ و سیستم های که دارای تهویه مناسب هستند، مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

از معایب و محدودیت می توان به بازدهی پایین انرژی به دلیل مقاومت شیر ها در مکش و تخلیه و نشست بین پیستون و سیلندر ها است اشاره کرد. دومین محدودیت ابعاد بزرگ نسبت به ظرفیت به وزن است در مقایسه با سایر انواع دستگاه ها. از محدودیت بعدی می توان به نگهداری بسیار سخت و دشوار و لرزش به دلیل یکنواخت نبودن حرکت اشاره کرد.

هنگام انتخاب و خرید کمپرسور ها باید به مواردی نظیر نوع گازی که دستگاه متراکم می کند، قابلیت حمل، نوع پمپ، کنترل ها، کیفیت هوا، منبع تغذیه و حجم مخزن اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از کمپرسور به وب سایت آرمیکو https://armico.ir/ مراجعه کنید.

armico.seo
armico.seo

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋