روکوب یا یکی از انواع پروفیل های پرکاربرد پلی استایرن است که از آن به عنوان ابزار ساختمانی و لوازم جانبی در دکوراسیون داخلی استفاده می شود، روکوب در جنس های مختلفی از جمله پی وی سی، ام دی اف، چوب و... تولید و عرضه می شود، در این مقاله به بررسی روکوب پی وی سی می پردازیم.
روکوب یکی از مهم ترین ابزار ساختمانی است که از آن برای زیباسازی چهارچوب های فلزی و چوبی قدیمی درب و پنجره ها استفاده می شود، روکوب پی وی سی یکی از با کیفیت ترین انواع روکوب هاست، این روکوب کاملاً ضد آب بوده و در حالی که انعطاف زیادی دارد، مقاوم است.
1. روکوب پی وی سی
2. روکوب ام دی اف
3. روکوب چوبی
روکوب پی وی سی از چندین لایه پلاستیکی مقاوم تشکیل شده است، روکوب های پی وی سی عمدتاً در ابعاد 3 و 5 سانتی متری با توجه به کاربردشان در شکل های نازک، ضخیم، سوپر ضخیم و در رنگ های مختلف ساخته و عرضه تولید می شوند.
طرح و رنگ روکش روکوب با توجه به سلیقه و انتخاب مشتری اجرا می شود، روکوب پی وی سی به عنوان روکش درب داخلی ساختمان، روکش درب کمد چوبی و ام دی اف، روکش درب کمد، دیوارپوش، قرنیز و ... کاربرد دارد.
خیر، روکوب پی وی سی به طرح و رنگ مورد نظر مشتری ساخته می شود اگر روکوب ام دی اف خام باشد یا روکش چوبی داشته باشد نیاز به رنگ آمیزی دارد.
1. با استفاده از روکوب دکوراسیون داخلی ساختمان را زیبا کنید
یکی از مهم ترین کاربرد های روکوب، زیباسازی دکوراسیون داخلی منازل و ساختمان ها می باشد، چرا که روکوب یکی از عناصر اصلی و پروفیل های ساختمانی است که به زیبایی محیط اطراف کمک زیادی می کند.
2. فریم فلزی قاب را با روکوب پی وی سی بپوشانید.
قاب های فلزی قدیمی معمولاً زیبا نیستند، می توانید روی آن ها را با روکوب بپوشانید، استفاده از روکوب روی چهارچوب های فلزی به شما این امکان را می دهد که رنگ قاب را با درها، کف و سایر المان های استفاده شده در دکوراسیون داخلی هماهنگ کنید.
3. از روکوب به جای قرنیز استفاده کنید
قرنیز از دیگر وسایلی است که برای تزیین دکوراسیون داخلی و جلوگیری از آسیب دیدن دیوارهای ساختمان استفاده می شود، روکوب پروفیل مناسبی برای جایگزینی قرنیز در مکان هایی است که امکان نصب قرنیز وجود ندارد.
اگر به هر دلیلی تمایلی به نصب قرنیز بر روی دیوار های منزل خود ندارید، پیشنهاد می کنیم از روکوب به جای قرنیز استفاده کرده و با استفاده از روکوب درزهای بین پارکت ها را ببندید.
4. از روکوب به جای اسکوتی استفاده کنید
در مکان هایی که نمی توان از اسکوتی استفاده کرد می توانید از روکوب استفاده کنید.
5. با روکوب درز بین دوام دی اف را پنهان کنید
در صورت وجود درز بین دو قطعه ام دی اف می توانید از روکوب برای پوشاندن و مخفی کردن درز ها استفاده کنید.
6. از روکوب پی وی سی برای بهبود ظاهر درب و پنجرهها استفاده کنید.
در صورتی که قاب و چهرچوب فلزی درب و پنجرههای تان زنگ زده یا دچار خوردگی شده است می توانید جهت زیبایی آن ها از روکوب استفاده کنید.
7. می توان از روکوب پی وی سی برای زیبایی کانتر و پیشخوان استفاده کرد.
روکوب یکی از ابزارهایی است که می تواند جلوه زیبایی به کانتر ها و پیشخوان ها در دفاتر و مراکز اداری درمانی و... دهد.
8. از روکوب برای زیبایی نمای درب کابینت یا دکور فروشگاهها استفاده میشود.
در صورتی که رنگ کابینت های فلزی تان از بین رفته و نمای زیبایی ندارد می توانید از روکوب استفاده کنید.
9. از روکوب پی وی سی برای پوشاندن دماغه درب ها استفاده کنید.
استفاده از روکوب بر روی چهارچوب فلزی درب و پنجره ها باعث زیباتر جلوه دادن پنجره ها می شود، روکوب در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید و عرضه میشود که امکان هماهنگی و ست کردن آن با درب و پنجره و سایر بخش های منزل وجود دارد.
نصب روکوب کار خیلی سختی نیست اما برای نصب روکوب بر روی چهارچوب ها فلزی توصیه می کنیم از نصاب ماهر و با تجربه کمک بگیرید تا این کار کاملاً شیک و تمیز انجام شود، در ادامه برای آشنایی بیشتر نیز نحوه نصب روکوب را توضیح می دهیم.
برای نصب روکوب بر روی قاب فلزی، باید روکوب ها را در ابعاد چهارچوب برش بزنید، بخش های داخلی و خارجی روکوب ها را به یکدیگر متصل کرده و ابتدا بخش داخلی قاب و در پایان بخش خارجی قاب را با چسب سیلیکونی در جای خود قرار داده و نصب کنید.
روکوب یکی از کاربردی ترین پروفیل های خانگی است که خریداران زیادی دارد، قیمت این محصول بسته به ابعاد روکوب، نوع بسته بندی، رنگ و طرح متفاوت است.
منبع : https://araplastprofil.com/
پاسخ ها