اگر شما کسی هستید که همواره به خرید قهوه خوب عادت دارید و می خواهید قهوه را نیز به خوبی برای نوشیدن تهیه و دم کنید ، باید روشی را انتخاب کنید که به شما اجازه دهد فداکاری ، مهارت و اشتیاق خود را ابراز کنید.
این روزها ، با وجود روش های مختلف تهیه قهوه در خانه ، حتی بیش تر از گذشته برای انتخاب روش مناسب دم آوری قهوه احساس سردرگمی کنید. ما اینجا هستیم تا کار را برای شما ساده تر کنیم.
ما در اینجا روش های مختلف تهیه قهوه را از پایه اصلی ما پور آور ریزشی تا پات سیفونی و دم سرد، بیان خواهیم کرد ، کیفیت های موجود در هر فنجان قهوه تمام شده و خردهای فنی مورد نیاز هر روش را برجسته می کنیم.
با شناسایی نوع قهوه ای که دنبال آن هستید و میزان کار مایل به انجام آن ، می توانید به روش دم کردن دلخواه خود برسید.
تنها چیزی که برای تهیه قهوه و دم آوری آن نیاز دارید قهوه آسیاب شده ، آب و فیلتر است.
اما برای درک تفاوت بین روش های دم آوری قهوه ، از ابتدا تا انتها ، متغیرهای زیر را بررسی خواهیم کرد: بافت یا احساس دهان نوشیدنی آماده (یا "چرا ما آن را دوست داریم") ؛ مواد فیلتر ، فرآیند دم کردن ، نکاتی برای اندازه آسیاب کردن قهوه (یا "نحوه کار") ؛ و تجربه ایده آل ذهنی و قبلی (یا "برای چه کسی").
روش pour over قهوه ای با بافتی لطیف و صاف تولید می کند که در حالتی بین آبدار و چای مانند قرار دارد. ریختن عطر و طعم قهوه در این روش دم آوری اغلب در بیشترین رسا است ، که بخشی از آن به دلیل فیلتراسیون است که باعث صیقلی شدن و شفافیت فنجان می شود و بخشی نیز به دلیل مقدار آب مصرفی نسبت به قهوه آسیاب شده است.
فیلتر کاغذی که به نوعی قطره چکان جای می گیرد تمام آنچه برای ریختن روی قهوه نیاز دارید است. در نتیجه فیلتر کاغذ باعث محدود شدن احساس دهان می شود زیرا روغن ها و ذرات حل نشده قهوه را از فنجان نهایی باز می دارد.
در حالی که قطره چکان های بی شماری در بازار وجود دارد ، ما جزئی از نسخه خود ، قطره چکان بطری آبی هستیم. مهندسی شده برای حدس زدن دم کردن قهوه پور آور، شکل مخروطی آن مشخصات مشابه سایر قطره چکان های سرامیکی را برش می دهد ، اما طراحی دقیق آن - یک تخت مسطح با 40 برجستگی داخلی - استخراج یکنواخت تری را ایجاد می کند ، و بهترین طعم های قهوه را به ارمغان می آورد .
اگر روش ریزشی پور آور برای شما جذاب باشد ، اما شما علاقه مند هستید که بیش از یک فنجان قهوه در یک بار دم کنید، کارافه کلاسیک Chemex می تواند بیش از 8 فنجان قهوه در یک بار دم کند.
برای قطره چکان های تک فنجانی ، اندازه آسیاب متوسط به درشتی نمک دریا مطلوب است.
مدت زمان استخراج (مدت زمان از اولین ریختن قطره قهوه تا آخرین بار آن) باید کمتر از 3 دقیقه طول بکشد تا متعادل ترین طعم ها را بدست آورید.
برای Chemex ، اندازه آسیاب بستگی به مقدار قهوه شما دارد. در صورت تهیه بیش از دو وعده ، بهتر است که اندازه آسیاب نسبت به قطره چکان تک فنجان کمی درشت تر باشد ، در غیر این صورت آب، قهوه را بیش از حد استخراج می کند و منجر به تلخی آن می شود.
Pour over مخصوص هر کسی است که یک مراسم صبحگاهی کوتاه اما متمرکز را تحسین می کند و از آزمایش نمی ترسد. در حالی که قطره چکان ها به عنوان یک ابزار دم دستی “سطح ورودی” در نظر گرفته می شوند ، استفاده از آن نیاز به تمرکز و دقت دارد.
بزرگترین چالش متد پور آور روش ریختن است ، یک سری چهار ریخته ای که در آن جریان آب خارج شده از کتری به آرامی قهوه را اشباع می کند. از آنجا که این روشی است که ما بیشتر در کافه های خود استفاده می کنیم ، ما می توانیم روش خود را به یک علم برسانیم.
در راهنمای تهیه قهوه ما درباره آن بیشتر بیاموزید. نگاهی به مقیاس، آسیاب و گردن قو کتری را بیندازید تا به کمال قهوه برسید.
جذابیت ماندگار یک قهوه ساز خوب راحتی آن است: قهوه قطره ای مناسب با یک سوئیچ.
به دستگاه بستگی دارد ، اما آناتومی آن شبیه ریختن قطره چکان است. یک فیلتر مخروطی بالای پات قرار دارد. یک فیلتر کاغذی قرار دهید (مگر اینکه دستگاه دارای فیلتر قابل استفاده مجدد باشد) ، آن را با قهوه آسیاب شده پر کنید و دکمه "شروع" را فشار دهید. همانند روش پور آور، فیلتر کاغذ منجر به شفافیت حس دهانی می شود.
ما از دستگاه هایی مانند Bonavita Connoisseur استفاده می کنیم که عملکردهای پیچیده ای دارند که از روش پور آور آنالوگ ریختن تقلید می کنند.
اندازه آسیاب متوسط در حد درشت بودن نمک دریا مطلوب است. اگر بیش از چند وعده تهیه کنید ، بهتر است که درجه آسیاب قهوه کمی درشت باشد.
صبح برای بعضی ها وقت تشریفات نیست. اگر بیش از هر چیز به راحتی اهمیت می دهید ، یک قهوه ساز قطره ای مناسب شماست. برای بهینه سازی دانه های قهوه ، توصیه می کنیم از ترازویی برای اندازه گیری قهوه تازه و یک آسیاب مناسب برای بدست آوردن اندازه آسیاب مناسب استفاده کنید.
ما عاشق قهوه ای متناسب هستیم که از روش فرنچ پرس ناشی می شود. بافت قهوه حاصله سنگین تر و متراکم تر از روش پور آور است. به همین دلیل ، اگرچه قهوه پرس فرانسه سیاه و سفید خوشمزه ای است ، اما با شیر یا خامه شکوفا می شود.
فرنچ پرس یک روش دم کردن است ، به این معنی که قهوه کاملاً در آب غوطه ور می شود و سپس با استفاده از فیلتر فلزی صاف می شود. فیلترهای فلزی به روغن ها و ذرات حل نشده قهوه اجازه می دهند تا به داخل فنجان بروند.
اندازه آسیاب متوسط که نسبت به روش پور آور کمی خشن تر است ، مانند فلفل سیاه بسیار درشت.
فرنچ پرس برای همه قابل دسترسی است و به ویژه برای افرادی که نوشیدن قهوه خود را با صبحانه دوست دارند بسیار مناسب است ، زیرا فرنچ پرس به عنوان یک کارافه پذیر سرو می شود و در اندازه های مختلف ارائه می شود.
این تکنیک ساده است ، اگرچه ما یک تغییر جالب داریم که 15 دقیقه یا بیشتر طول می کشد.
آیرو پرس چاقوی ارتشی سوئیسی در روشهای دم کردن قهوه است. ما روش دم آیرو پرس را به دلیل تطبیق پذیری اش - این روشی است که از بداهه نوازی استقبال می کند - و احساس دهان آن را که لطیف و ابریشمی است ، دوست داریم. قهوه آیرو پرس می تواند از نظر شدت کاملاً غلیظ و شبیه به اسپرسو باشد ، یا اینکه می توانید آن را با آب جوشانده به پایان برسانید تا تقریباً شبیه به پور آور شود.
آیرو پرس ترکیبی از غوطه وری (جایی که آب و قهوه شیب زیادی دارد ، مانند فرنچ) و فیلتراسیون (مانند متد پور آور، زیرا از فیلترهای کاغذ استفاده می کند) است. این وسیله پلاستیکی توسط مهندس و فیزیکدان آلن آدلر اختراع شده است که می خواست یک روش دم سریعتر از قهوه قطره ای معمولی داشته باشد.
برای ساخت آن ، یک فیلتر کاغذ را خیس کرده ، آن را درون دستگاه قرار داده ، دو جز پلاستیکی را جمع کرده ، قهوه و آب به آن اضافه می کنید و سپس غوطه ور می شوند. قهوه غلیظی تولید می شود که به رقیق شدن با آب گرم امکان پذیر می شود. یکی (از بسیاری) روش ها را در اینجا بیاموزید.
هنگام خرید قهوه برای آیرو پرس اندازه آسیاب باید ریزتر باشد و به ظرافت اسپرسو نزدیک شود.
آیرو پرس مخصوص یک مسافر ، مینیمالیست یا فقط یک علاقه مند به قهوه است. این ویژگی های داخلی ، مانند اعداد روی دستگاه ، به این معنی است که شما به ترازو یا کتری مخصوص نیاز ندارید. گرچه یک بار آهسته می شوید ، نسیم شما تقریباً در 1 دقیقه دمیده می شود ، اما روش آیرو پرس سرمایه گذاری اولیه را انجام می دهد.
به نظر می رسد که سیفون یک اختراع مخفی توسط یک دانشمند دیوانه است ، روش تولید سیفون زیبا ، پیچیده و نمایشی است و یک فنجان قهوه ظریف و شبیه چای تولید می کند. این تکنیک می تواند کاملاً سخت گیرانه باشد ، اما با توجه به هزینه های ما ، یکی از جالبترین روش های تهیه دم قهوه در دسترس است.
روش دم آوری سیفون از غوطه وری ، فشار خلا و آتش استفاده می کند. روش کار با شیشه منع مصرف تمام شیشه این است: آب در قسمت پایین دستگاه سیفون ، یک حباب شیشه قرار می گیرد. شعله ای آب را گرم می کند تا جوش بیاید تا جایی که آب به سمت قسمت بالای دستگاه نفوذ کند و آن را قیف می نامند.
وقتی آب به دمای مناسب رسید ، قهوه به آب داغ اضافه می شود. پس از هم زدن اولیه ، سیفون را از منبع گرما خارج کنید. تغییر فشار و نیروی جاذبه ، قهوه را از طریق فیلتر به حباب پایین می کشد. برای جزئیات بیشتر ، راهنمای دم کردن ما را بخوانید.
اندازه آسیاب برای دستگاه دم قهوه سیفون باید مانند نمک سفره متوسط باشد. حتی مهمتر از اندازه آسیاب جنبه های این روش است ، مانند ثبات دمای آب و هم زدن قهوه ها.
تهیه قهوه با سیفون مثل روش های دم کردن باطنی است ، و احتمالاً بهترین کار برای علاقه مندان با تجربه ، علاقه مندان به کار یا برای شخصی است که از نمایش دادن به دوستانشان لذت می برد.
قهوه ی سرد، ترد، با طراوت و گوارا است. احساس دهان ابریشمی و سبک است. بسته به نوع قهوه ای که برای استفاده انتخاب می کنید ، پروفیل ها می توانند بسیار میوه ای یا ترش ، یا شکلاتی و غنی باشند.
دم کردن سرد قهوه کاملاً ساده است و قهوه آسیاب شده را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب دمای اتاق غوطه ور می کند و سپس از طریق فیلتر می ریزد. در حالی که می توانید از هر تعداد دستگاه استفاده کنید ، ما از بطری دم نوش سرد Hario طرفداری می کنیم ، که این کار فرآیند را به ساده ترین شکل ممکن انجام می دهد و دو برابر دستگاه دم و کارافه سرو را انجام می دهد.
اندازه آسیاب برای روش دم آوری سرد باید مانند شکر دانه ریز، متوسط ریز باشد.
قهوه دم کرده ی سرد که در کافه های ما یک ماده اصلی محسوب می شود ، اخیراً در خانه مهمانان ما به یک روش دم مورد علاقه تبدیل شده است. این برای همه کسانی که می خواهند در تابستان یا هر زمان دیگری از سال دم نوش سرد قهوه را بنوشند مناسب است. این روش آسان است و نتایج آن درخشان است.
پاسخ ها