زعفران؛ این اسم خودش به نظر می رسد انحطاط آور ، عجیب و غریب ، جذاب باشد. رشته های قرمز مایل به زرد؛ زیبایی آتشین که بشر برای هزاره ها غیرقابل مقاومت دانسته است.
اکثر مردم می دانند که زعفران نادر و گران است ، اما بسیاری از آنها هرگز فرصتی برای تجربه جذابیت های ظریف و پیچیده آن برای خود نداشته اند. برای آن دسته از افراد ، ما امیدواریم که کمی تاریخچه و شرح این ادویه جات ترجیحی ، شما را متقاعد به غوطه ور شدن کند.
زعفران
زعفران از گیاه Crocus sativus ، گلی که بیشتر به عنوان "کروکوس زعفران" شناخته می شود ، برداشت می شود. هر شکوفه از این کروکوس سه سبک زرد تولید می کند ، که هر یک از آنها با کلاله قرمز-سرمه ای به پایان می رسد.
ترکیبی از سبک طلایی و کلاله زرشکی چیزی است که ما به عنوان نخ زعفران می شناسیم. این نخ ها با دست جدا می شوند و خشک می شوند و در نتیجه یک ادویه معطر و زیبا ایجاد می شود که در سراسر دنیا برایش ارزشمند است.
اکنون که می دانید زعفران از کجا می آید ، هنوز هم ممکن است فکر کنید که چرا دقیقاً چنین هزینه ای دارد. به طور خلاصه پاسخ این است که برداشت بسیار دشوار است. کروکوس زعفران فقط در یک دوره کوتاه از پاییز شکوفا می شود.
هنگامی که یک گل شکوفا شد ، باید همان روز برداشت شود ، زیرا تقریباً بلافاصله پژمرده می شود. از آنجا که هر گل فقط شامل سه کلاله ظریف است ، برای به دست آوردن یک پوند زعفران خشک ، بیش از 50000 گل طول می کشد. با توجه به کار فشرده مورد نیاز برای بازدهی نسبتاً کم ، درک دلیل گرانی خرید زعفران کار دشواری نیست.
مزرعه زعفران
ما می دانیم که شما چه فکر می کنید خیلی خوب است که بدانید چرا زعفران بسیار نادر و گران است ، اما من با آن چه کار می کنم؟ طعم زعفران چگونه است؟ پاسخ به این سوال کاملاً آسان نیست.
به طور مناسب ، با توجه به رمز و راز اطراف ادویه ، به نظر می رسد زعفران ویژگی های متفاوتی نسبت به افراد مختلف دارد. برخی عطر و طعم شیرین و عسلی مانند آن را یادداشت می کنند ، در حالی که دیگران آن را خاکی و مشکی می دانند.
با این حال دیگران قادر به تشخیص تعادل این دو هستند. زعفران به اندازه رنگ آن به اندازه طعم و مزه آن ارزشمند است ، و رنگی طلایی و غنی را به دستورالعمل های مختلف از ریزوتو زعفران ، انواع ادویه کاری گرفته تا بوئیزه کلاسیک فرانسه می دهد.
حتی می توان در دسرها مانند پودینگ ، کیک و برنج شیرین استفاده کرد. اگر نگران هزینه هستید ، غصه نخورید! کمی طول می کشد. برای اکثر ظروف فقط به 1-3 نخ زعفران احتیاج دارید تا جلوه دلخواه را بدست آورید.
دم آوری زعفران
همانطور که زعفران در بسیاری از نقاط جهان دارای ارزش است ، در واقع در چند مکان مختلف نیز برداشت می شود. در حالی که خصوصیات کلی زعفران تفاوت زیادی نخواهد داشت ، اما برای هر گونه ویژگی های متمایزی وجود دارد و متخصصان تمایل دارند ترجیحات خاص خود را داشته باشند.
برای کمک به شما در شروع یافتن مسیر مورد علاقه خود ، بیایید نگاهی به سه نوع زعفران بیندازیم.
در ایران ، زعفران توسط تولیدکنندگان حرفه ای کشت می شود ، آنها از مواد شیمیایی برای کشت استفاده نمی کنند. زعفران سرگل فاقد سموم دفع آفات ، مواد نگهدارنده ، مواد افزودنی و رنگی است.
برای خرید زعفران ایرانی درجه یک پیشنهاد ما خرید زعفران سرگل است. زعفران سرگل به معنای واقعی کلمه به معنی "بالای گل" است ، که این واقعیت را نشان می دهد که هیچ یک از سبک های زرد را ندارد. این کاملاً از کلاله قرمز گل تشکیل شده است ، جایی که زعفران بیشتر طعم و رایحه خود را بدست می آورد. نتیجه این کار ، با کیفیت ترین زعفران در دسترس عموم است.
زعفران از یونان غیر قابل تعویض است: مشک ، شیرین ، گل ، تلخ و جسورتر از سایر زعفران ها. عطر و طعم آن به طرز چشمگیری خاکی است ، با نت هایی از عسل و بنفشه. زعفران یونانی معمولاً خاکی تر و لمس تر از سایر زعفران ها است ، اما نت های عسلی بسیار شدیدتر هستند.
خرید زعفران یونانی
این نوع ادویه زعفران که توسط اسپانیایی ها Azafran خوانده می شود ، ملایم ، شیرین و گل است. رایحه غیر قابل تعویض است: مشک ، عسل ، گل ، تلخ و شدید. خواهید دید که عطر خواب آور است. عطر و طعم آن کاملاً خنک ، خاکی ، با نت هایی از عسل و بنفشه است.
خرید زعفران اسپانیایی
پاسخ ها