امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

اولین نتایج بنچمارک پردازنده XRING 01 شیائومی منتشر شد. عملکرد ناامید کننده

اولین نتایج بنچمارک پردازنده XRING 01 شیائومی منتشر شد؛ عملکرد ناامیدکننده

تفاوت‌ها در محیط تست واقعی و آزمایشگاهی احتمالاً دلیل این تفاوت در نتیجه است.

نتایج منتشر شده از پردازنده XRING 01 شیائومی نشان می‌دهد که این تراشه برخلاف ادعاهای شرکت سازنده، نتوانسته نتایج قابل‌توجهی را از خود به‌جا بگذارد و حتی عملکرد واقعی آن تا ۱۳ درصد با وعده‌های شیائومی اختلاف دارد.

به گزارش Wccftech، شیائومی در زمان رونمایی از تراشه XRING 01 به داده‌های مرکز آنتوتو استناد کرد و این داده‌ها را به‌عنوان شواهدی برای قدرت پردازنده جدید و اختصاصی خود در معرض دید عموم قرار داد. این ادعاهای بلندپروازانه خیلی زود توسط یک بررسی‌کننده مستقل به چالش کشیده شد و مشخص شد که بنچمارک واقعی تراشه XRING 01 با ادعاهای شیائومی تطابقی ندارد.

عملکرد XRING 01 شیائومی ضعیف‌تر از ادعاهای این شرکت است

اولین نتایج بنچمارک پردازنده XRING 01 شیائومی منتشر شد؛ عملکرد ناامیدکننده

در یکی از اسلایدهای ارائه‌شده دیده می‌شد که تراشه شیائومی در آنتوتو امتیاز ۳,۰۰۴,۱۳۷ را به‌دست آورده است. درحالی‌که بزرگ‌نمایی نتایج برای اهداف تبلیغاتی امری رایج در میان شرکت‌ها است، اما تراشه XRING 01 نتوانست همان نتایج را در تست مجدد به‌دست آورد و همان بنچمارک نشان داد که امتیاز واقعی این محصول ۱۳ درصد کمتر از میزان ادعا شده است.

نسخه V10 بنچمارک AnTuTu توسط بررسی‌کننده چینی با نام S.White اجرا شد که در آن تراشه XRING 01 امتیاز ۲,۶۱۳,۴۲۴ را کسب کرد. برخلاف محیط‌های کنترل‌شده، دمای محیط نقش مهمی در افزایش دمای اجزای مختلف، ازجمله چیپست اختصاصی شیائومی، ایفا می‌کند و به نظر می‌رسد همین موضوع دلیل اصلی تفاوت امتیاز باشد.

اما بخش ناامیدکننده ماجرا این است که به‌رغم اینکه شیائومی می‌گوید تراشه XRING 01 بر پایه فرایند ۳ نانومتری N3E شرکت TSMC توسعه یافته، این پردازنده نتایج ضعیف‌تری از پردازنده‌های اسنپدراگون ۸ الیت و دایمنسیتی ۹۴۰۰ از خود به‌جا گذاشته است.

چیپست اسنپدراگون ۸ الیت امتیاز ۲,۹۵۴,۵۳۵ را در بنچمارک کسب کرده، یعنی ۱۳ درصد بیشتر از XRING 01 شیائومی. جدیدترین و قدرتمندترین چیپست کوالکام از هسته‌های سفارشی Oryon بهره می‌برد. اما پردازنده دایمنسیتی ۹۴۰۰ با مشخصات مشابه با XRING 01 شیائومی نیز توانسته عملکرد بهتری را از خود به‌جا بگذارد و دلیل آن این است که پردازنده پرچم‌دار مدیاتک هیچ هسته کم‌مصرفی ندارد.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋