امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

این صفحه کلید هوشمند با حرکت دست های شما [ساعت] حالت را تغییر می دهد

این کیبورد هوشمند با حرکت دستان شما تغییر حالت می‌دهد [تماشا کنید]

این کیبورد علاوه‌بر دکمه‌های عادی QWERTY، یک ترک‌پد و Numpad دارد که با حرکت دست شما ظاهر می‌شود.

استارتاپ AutoKeybo کیبورد جدیدی را در نمایشگاه CES 2025 معرفی کرده است که می‌تواند طرح خود را براساس حالت دست کاربر تغییر دهد. این کیبورد از رزبری پای ۵ بهره می‌برد.

درحالی‌که اغلب توجه‌ها در نمایشگاه CES 2025 به غول‌های فناوری و محصولات آنها جلب شده، اما برخی استارتاپ‌های کمتر شناخته‌شده نیز محصولات جالبی را به این نمایشگاه آورده‌اند. استارتاپ AutoKeybo کیبوردی ۶۹۹ دلاری را به CES آورد که دولایه دارد و می‌تواند براساس حرکات دست کاربر، لایه‌های خود را باز و بسته کند.

این کیبورد ایده‌ای خلاقانه برای جایگزینی کیبوردهای مکانیکی ارائه می‌دهد

کیبورد AutoKeybo از چند بخش مختلف تشکیل شده است. بخش اول یک کنسول است که یک کامپیوتر رزبری پای ۵ و دوربین را برای رهگیری حرکات دست کاربر درون خود جای داده است. همچنین یک کیبورد QWERTY در ۲ قسمت در دسترس کاربران قرار دارد.

اما نکته جالب‌توجه این کیبورد آن است که اگر شما مچ دست راستتان را حرکت دهید، بخش سمت راست کیبورد به داخل بدنه می‌رود، و یک ترک‌پد مخفی‌شده را به سمت جلو حرکت می‌دهد که می‌توانید به‌جای موس از آن استفاده کنید. همچنین اگر مچ دست چپتان را حرکت دهید یک نام‌پد به همین صورت در اختیارتان قرار می‌گیرد. این دو بخش در حالت عادی درون کیبورد مخفی هستند.

کیبورد رزبری پای 5

البته این قابلیت زمانی به‌خوبی کار می‌کند که کاربر مچ‌های هر دو دستش را در بهترین موقعیت قرار داده باشد و دوربین بتواند موقعیت آنها را ردیابی کند؛ بنابراین باید گاهی انتظار داشته باشید که کیبورد مطابق خواسته شما عمل نکند. خود شرکت سازنده نیز به این موضوع اذعان کرده است.

البته نمونه به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه CES یک پروتوتایپ است و ممکن است نمونه نهایی دقت بالاتری در رهگیری حرکات مچ کاربران داشته باشد.

کیبورد AutoKeybo با قیمت ۶۹۹ دلار روانه بازار می‌شود که به میزان قابل‌ملاحظه‌ای از کیبوردهای رایج در بازار گران‌تر است، بنابراین شاید فقط مشتریان خاص و خوره‌های فناوری به سراغ خرید آن بروند. همچنین این کیبورد احتمالاً برای استفاده روزمره و عادی مناسب نخواهد بود.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋