امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

کاوشگر پارکر ناسا در شب کریسمس نزدیکترین نزدیکی خود به خورشید را خواهد داشت

کاوشگر پارکر ناسا شب کریسمس به نزدیک‌ترین فاصله با خورشید می‌رسد

کاوشگر پارکر رکوردشکنی خواهد کرد.

۲۴ دسامبر ۲۰۲۴، کاوشگر پارکر سولار ناسا به نزدیک‌ترین فاصله با خورشید خواهد رسید. طبق گزارش‌های آژانس فضایی ناسا، این فضاپیما ساعت ۱۵:۲۳ سه‌شنبه به وقت ایران، فقط ۵.۷۹ میلیون کیلومتر از سطح خورشید فاصله خواهد داشت.

این پرواز نه‌فقط نزدیک‌ترین پرواز پارکر به خورشید است، بلکه رکورد جدیدی برای تمامی فضاپیماهای ساخته‌ انسان محسوب می‌شود. این رویداد پایان بیست‌و‌دومین چرخشی مداری پارکر سولار در اطراف خورشید ثبت خواهد شد.

مأموریت فضاپیمای پارکر: بررسی‌های جدید در فضای بی‌نهایت

فضاپیمای پارکر که سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد، تاکنون در تحقیقاتی بسیار پیشرفته درباره خورشید نقش داشته است. هدف اصلی این مأموریت بررسی رفتار خورشید و تأثیرات آن بر فضا و زمین است. مأموریت کاوشگر پارکر سولار به‌طور خاص جریان‌های خورشیدی و پدیده‌های پیچیده‌ای مانند طوفان‌های خورشیدی را بررسی می‌کند. این اطلاعات می‌تواند به پیش‌بینی بهتر طوفان‌های خورشیدی و اثرات آنها بر زمین کمک کند.

رکورد جدید فضاپیمای پارکر

حرکت فوق‌سریع فضاپیمای پارکر در نزدیکی خورشید

در نزدیک‌ترین فاصله به خورشید، فضاپیمای پارکر با سرعت حیرت‌آور ۶۹۲ هزار کیلومتر در ساعت حرکت خواهد کرد. این سرعت باورنکردنی به این کاوشگر امکان می‌دهد در زمانی کوتاه، به داده‌های بی‌نظیری از فضای نزدیک به خورشید دست پیدا کند. ۲۷ دسامبر، پس از پرواز در نزدیکی خورشید، پارکر با فاصله کافی از خورشید به تیم مأموریت پیام می‌فرستد و وضعیت سلامت خود را تأیید می‌کند.

رکورد جدید فضاپیمای پارکر ناسا

«نیک پینکین»، مدیر عملیات مأموریت پارکر سولار در آزمایشگاه فیزیک کاربردی «جانز هاپکینز»، دراین‌باره گفته است: «هیچ‌کدام از اشیای ساخته‌ انسان تاکنون به این فاصله از ستاره نرسیده‌اند؛ داده‌هایی که پارکر ارسال خواهد کرد، از نواحی ناشناخته و دست‌نیافتنی خواهد بود.»

این دستاوردها به دانشمندان و پژوهشگران امکان می‌دهد برای اولین بار اطلاعات دقیقی از پدیده‌هایی که در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید اتفاق می‌افتند، به دست بیاورند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋