امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

پارچه جدید دانشمندان آمریکایی می تواند دستگاه های الکترونیکی شما را به صورت بی سیم شارژ کند

پارچه جدید دانشمندان آمریکایی می‌تواند وسایل برقی شما را به‌صورت بی‌سیم شارژ کند

این فناوری می‌تواند انقلابی در ساخت دستگاه‌های پوشیدنی ایجاد کند.

دانشمندان موفق به ساخت نسل جدیدی از پارچه و منسوجات شده‌اند که شبکه تولید و ذخیره‌سازی انرژی درون خود دارد و می‌تواند وسایل الکتریکی مختلف را به‌صورت بی‌سیم شارژ کند. این فناوری می‌تواند تحولی اساسی در تولید وسایل پوشیدنی باشد.

این فناوری نوین را محققانی از دانشگاه درکسل، دانشگاه پنسیلوانیا و آزمایشگاه‌های Accenture در کالیفرنیا ساخته و قرار است به وسایل الکترونیکی مبتنی‌بر منسوجات کمک کند منبع برقی را بیابند که نیاز به حمل باتری‌های حجیم نداشته باشد. محققان از نانومواد برای ساخت این پارچه مخصوص استفاده کرده‌اند و ادعا می‌کنند این محصول می‌تواند برای تأمین انرژی وسایلی مانند حسگرهای محیطی و المنت‌های گرمایی استفاده شود.

این پارچه نیاز به حمل و نصب باتری برای وسایل پوشیدنی را از بین می‌برد

پارچه شارژ بی سیم

در چکیده مقاله‌ای که این محققان در Materials Today منتشر کرده‌اند، گفته شده MXenes به‌دلیل رسانایی بالا، سطح فعال الکتروشیمیایی، و توانایی تولید پوشش‌های بدون افزودنی از جوهرهای آبی، ماده‌ای ایده‌آل برای ادغام با منسوجات برای افزودن عملکردهای مختلف و قابلیت تولید و ذخیره‌سازی انرژی الکتریکی است.

اگرچه پیشرفت‌های اخیر نشان داده ذخیره انرژی در منسوجات ممکن است، انتقال راحت برق همچنان چالش باقی مانده. داشتن شبکه انرژی کارآمد و پوشیدنی برای یکپارچه‌سازی و تأمین انرژی کامل سیستم‌های نساجی الکترونیکی ضروری است.

تیم محققان طرح جدیدی پیشنهاد کرده که شامل 3 ابرخازن می‌شود. پیش‌ازاین، درکسل و آزمایشگاه‌های Accenture آن را ساخته بودند. این خازن‌ها می‌توانند انرژی را ذخیره کرده و از آن برای تأمین برق دستگاه‌های الکترونیکی استفاده کنند. همچنین این سیستم دارای سیم‌پیچ تشدیدکننده چاپی است که می‌تواند امواج الکترومغناطیسی را به انرژی تبدیل و امکان شارژ بی‌سیم را فراهم کند.

به گفته محققان، این شبکه قادر به شارژ بی‌سیم با ولتاژ ۳.۶ ولت است که برای تأمین انرژی ابزارهای کوچک مانند ماشین‌حساب، ساعت‌مچی، مدارهای دیجیتال در کامپیوترها و حسگرهای پوشیدنی کافی به نظر می‌رسد.

دستگاه‌های الکترونیکی مبتنی‌بر پارچه که با نام E-textiles شناخته می‌شوند، مزایایی مانند انعطاف‌پذیری و امکان ادغام یکپارچه‌ سازوکارهای جمع‌آوری داده به‌طور مستقیم در لباس را در اختیار سازندگان قرار می‌دهند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋