امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

مشخصات فنی تراشه نسل 4 اسنپدراگون 8 قبل از رونمایی رسمی فاش شد

مشخصات فنی تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۴ پیش از رونمایی رسمی فاش شد

این تراشه ظاهراً در دو مدل به بازار عرضه می‌شود.

کوالکام اواخر این ماه قرار است از پردازنده جدید خود برای گوشی‌های پرچم‌دار، اسنپدراگون ۸ نسل ۴، رونمایی کند. عملکرد این تراشه پیش‌ازاین در بنچمارکی رؤیت شده بود. اخیراً پیش از رونمایی رسمی، برخی جزئیات طراحی و ویژگی‌های آن نیز به بیرون درز کرده است.

به گزارش گیزموچاینا، این اطلاعات و جزئیات را کاربری چینی با نام SalothSar در شبکه اجتماعی بایدو به اشتراک گذاشته است. هنوز موارد مبهم زیادی درمورد صحت‌وسقم این اطلاعات وجود دارد و کوالکام فعلاً اطلاعاتی درمورد نسل آینده تراشه‌های خود منتشر نکرده است. درحالی‌که جزئیات گزارش جدید بسیار فنی‌اند، این‌جا فقط به بخشی از موارد کلیدی اسنپدراگون ۸ نسل ۴ می‌پردازیم.

اطلاعات و جزئیات فنی تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۴ منتشر شد

اسنپدراگون 8 نسل 4

اسنپدراگون ۸ نسل ۴ در دو مدل با نام‌های SM8750 و SM8750P به بازار عرضه خواهد شد. هنوز تفاوت دقیق این دو مدل مشخص نیست اما عملکرد سی‌پی‌یو مدل SM8750P احتمالاً کمی اورکلاک‌شده باشد. اما مهم‌ترین تفاوت این دو مدل در استفاده از اتصال سلولی است.

مدل استاندارد SM8750 از هر دو باند mmWave و 5G زیر ۶ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند. همچنین مدل SM8750P فقط با پشتیبانی از ارتباط وای‌فای عرضه می‌شود.

علاوه‌براین، هر دو مدل اسنپدراگون ۸ نسل ۴ از رم LPDDR5X برای بخش حافظه بهره می‌برند. پیش‌ازاین برخی شایعات به استفاده از رم LPDDR6 در این نسل از تراشه‌های کوالکام اشاره داشتند اما احتمالاً در اسنپدراگون ۸ نسل ۵ شاهد استفاده از این نوع رم باشیم.

اسنپدراگون 8 نسل 4

استاندارد ذخیره‌سازی این تراشه نیز نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۳ تغییری نکرده است و کوالکام ترجیح داده از همان استاندارد UFS 4.0 بهره ببرد. این پیکربندی می‌تواند سرعت خواندن را تا ۴۵۰۰ مگابایت‌برثانیه و سرعت نوشتن تا ۴۰۰۰ مگابایت‌برثانیه امکان‌پذیر کند.

همچنین در اطلاعات فاش‌شده می‌توان مشاهده کرد اسنپدراگون ۸ نسل ۴ از جی‌پی‌یو Adreno 830 استفاده می‌کند. این پردازشگر گرافیکی می‌تواند از نمایشگرهای 4K با نرخ رفرش ۱۴۴ هرتز نیز پشتیبانی کند. البته بعید است سازندگان تلفن همراه به این زودی‌ها سراغ استفاده از چنین نمایشگرهایی بروند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋