امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

مدیرعامل اینتل از اتکای شرکت هایی مانند اپل و انویدیا به TSMC ابراز ناامیدی کرد

مدیرعامل اینتل از اتکای شرکت‌هایی نظیر اپل و انویدیا به TSMC ابراز ناامیدی کرد

دولت آمریکا نیز می‌کوشد غول‌های فناوری را به استفاده از کارخانه‌های تولید تراشه در خاک ایالات متحده ترغیب کند.

«پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل در جلسه‌ای با «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی ایالات متحده، از وابستگی این کشور به TSMC برای تولید تراشه‌های پیشرفته ابراز ناامیدی کرد. گفته می‌شود پس از این جلسه، ریموندو در جلسات خصوصی با سهامداران اپل و انویدیا از آن‌ها خواسته برای تولید تراشه‌های هوش مصنوعی، شرکت‌های خود را به استفاده از ریخته‌گری‌های مستقر در آمریکا تشویق کنند.

CNBC در گزارشی به‌ نقل از منابع آگاه می‌گوید ریموندو در جلسات خود به خطر ژئوپلیتیکی تایوان که درحال افزایش است نیز اشاره کرده. او در جلساتش با سهامداران غول‌های فناوری تلاش کرده مزایای اقتصادی وجود کارخانه ریخته‌گری در ایالات متحده را که می‌تواند تراشه‌های هوش مصنوعی تولید کند، به آن‌ها توضیح دهد.

مدیرعامل اینتل از اتکای شرکت‌هایی نظیر اپل و انویدیا به TSMC ابراز ناامیدی کرد

حمایت دولت از اینتل و اتکای غول‌های فناوری به TSMC

علاوه‌براین، دولت ایالات متحده اکنون بیش از مجموع 28 سال گذشته روی صنعت نیمه‌هادی آمریکا سرمایه‌گذاری کرده است. کاخ سفید می‌خواهد شرکت‌های آمریکایی را برای استفاده از تراشه‌های تولید داخل تحت فشار قرار دهد.

اینتل هم‌اکنون درحال ساخت کارخانه‌هایی در چهار ایالت آمریکا است. در اوایل سال جاری میلادی، این شرکت تا سقف 8.5 میلیارد دلار از بودجه قانون CHIPS دولت بایدن کمک مالی دریافت کرد و می‌تواند تا 11 میلیارد دلار دیگر نیز وام بگیرد.

غول فناوری هم‌اکنون در تلاش است تا به یکی از شرکت‌های برتر حوزه ریخته‌گری تبدیل شود و بتواند رقیبی جدی برای TSMC و سامسونگ باشد. بااین‌حال، گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که خدمات ریخته‌گری اینتل (ISF) با چالش‌های زیادی مواجه شده است که باعث‌ شده‌اند ضرر 1.6 میلیارد دلاری را تجربه کند.

مدیرعامل اینتل از اتکای شرکت‌هایی نظیر اپل و انویدیا به TSMC ابراز ناامیدی کرد

باوجود این مشکلات، اینتل در نظر دارد بخش‌های تولیدی و سایر واحدهای تجاری غیرضروری خود را واگذار کند. مانند اتفاقی که سال 2008 برای AMD افتاده بود.

تمام سرمایه‌گذاری‌هایی که دولت ایالات متحده در خاک این کشور انجام داده، بسیاری از شرکت‌های فناوری پیشرو آمریکایی مانند اپل، AMD، انویدیا و گوگل همچنان تراشه‌های خود را داخلی طراحی می‌کنند اما حتی باوجود مسافت زیاد و نگرانی‌های ژئوپلیتیکی، ترجیح می‌دهند با ریخته‌گری‌های خارجی مانند TSMC همکاری کنند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋