امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

قانونگذاران آمریکایی خواستار تحقیق در مورد روترهای TP-Link شدند

قانونگذاران آمریکایی خواستار تحقیق درمورد روترهای تی پی لینک شدند

آن‌ها نگران این موضوع هستند که هکرهای چینی از روترهای TP-Link در حملات سایبری علیه ایالات متحده استفاده کنند.

دو قانونگذار آمریکایی از دولت بایدن درخواست کرده‌اند که تی‌پی-لینک (TP-Link) و شرکت‌های وابسته به آن را به‌منظور خطرات احتمالی مربوط به امنیت مالی ناشی از روترهای وای‌فای پرکاربرد آن مورد بررسی قرار دهند. آن‌ها نگران این موضوع هستند که هکرهای چینی از روترهای شرکت تی پی لینک مستقر در سنگاپور در حملات سایبری علیه ایالات متحده استفاده کنند.

به گزارش رویترز، «جان مولنار»، نماینده جمهوری‌خواه و «راجا کریشنامورتی»، نماینده دموکرات که کمیته منتخب مجلس نمایندگان در مورد چین را رهبری می‌کنند، در نامه‌ای خواستار انجام این تحقیق توسط وزارت بازرگانی شده‌اند.

قانونگذاران آمریکایی خواستار تحقیق درمورد روترهای تی پی لینک شدند

به گفته شرکت تحقیقاتی IDC، تی‌پی-لینک پرفروش‌ترین روترهای وای‌فای را در سطح جهانی به فروش می‌رساند. قانونگذاران آمریکایی با اشاره به همین موضوع، به آسیب‌پذیری‌های شناخته‌شده فریمور TP-Link و برخی از روترهای آن اشاره کرده‌اند که برای هدف قراردادن مقامات دولتی در کشورهای اروپایی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

در این نامه برای «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی ایالات متحده نوشته‌شده است:

«ما از وزارت بازرگانی درخواست می‌کنیم که تهدید ناشی از روترهای (دفتر کوچک/دفتر خانگی وابسته به چین) را تأیید کند، به‌ویژه آن‌هایی که توسط بزرگ‌ترین سازنده [روتر] جهان یعنی TP-Link ارائه می‌شوند.»

پاسخ تی پی لینک و چین به نامه قانونگذاران آمریکایی

قانونگذاران آمریکایی خواستار تحقیق درمورد روترهای تی پی لینک شدند

وزارت بازرگانی قرار است پاسخ خود نسبت به این نامه را از طریق کانال‌هایش اعلام کند. سفارت چین نیز ابراز امیدواری کرده که مقامات «به‌جای ارائه ادعاهای بی‌اساس، شواهد کافی برای شناسایی این دسته از حوادث سایبری داشته باشند.»

TP-Link که سال 1996 توسط دو برادر در چین تأسیس شده است، در بیانیه‌ای اعلام‌کرده که این شرکت هیچ یکی از محصولات روتر خود را در ایالات متحده به فروش نمی‌رساند و همچنین روترهای آن آسیب‌پذیری امنیت سایبری ندارند.

این نامه ادامه‌دهنده نگرانی‌های دولت ایالات متحده نسبت به تجهیزات ساخته‌شده توسط شرکت‌های چینی برای انجام حملات سایبری به دولت‌ها و کسب‌و‌کارهای آمریکایی است. تیک تاک دیگر شرکت چینی است که هم‌اکنون به‌دلایل مشابهی احتمال دارد در ایالات متحده به‌طور کامل مسدود شود.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋