امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

توسعه تراشه ای که قابلیت اسکن اشعه ایکس را به گوشی های هوشمند می آورد

توسعه تراشه‌ای که قابلیت اسکن مشابه اشعه ایکس را به گوشی‌های هوشمند می‌آورد

محققان درحال توسعه تراشه‌ای هستند که به گوشی‌های هوشمند قابلیت اسکن درون سطوح جامد مشابه عملکرد اشعه ایکس را خواهد داد.

تصور کنید بتوانید با گوشی هوشمندتان آنچه درون یک جعبه است را ببینید. بااینکه چنین قابلیتی کمی دور از باور است، محققان درحال توسعه تراشه‌ای هستند که به گوشی‌های هوشمند قابلیت اسکن درون سطوح جامد مشابه اشعه ایکس را خواهد داد. البته اشعه ایکس برای انسان مضر است؛ بنابراین محققان به‌جای اشعه ایکس، از سیگنال‌هایی در محدوده 200 گیگاهرتز تا 400 گیگاهرتز استفاده می‌کنند.

براساس گزارش CBS News، محققان دانشگاه تگزاس شهر دالاس آمریکا در پروژه 15 ساله خود برای توسعه این تراشه پیشرفت‌هایی کرده‌اند. آزمایش‌ محققان نشان داده‌ است سیگنال‌های این فناوری می‌تواند از گردوغبار، مه غلیظ و ذرات معلق در هوا که نور نمی‌تواند در آن‌ها نفوذ کند، بگذرد. همچین در آزمایش دیگری، محققان توانستند با این فناوری پشت صفحه‌ای مقوایی را ببینند.

البته محققان می‌گویند چند سال طول می‌کشد تا این فناوری به گوشی‌های هوشمند راه پیدا کند.

توسعه تراشه‌ای که قابلیت اسکن مشابه اشعه ایکس را به گوشی‌های هوشمند می‌آورد

فناوری اشعه ایکس در گوشی‌های هوشمند

درحال‌حاضر یکی از مشکلات این فناوری این است که به‌دلیل تعداد پیکسل‌های چنین تصاویری ساعت‌ها طول می‌کشد پردازش یک اسکن کامل شود اما محققان می‌گویند با دریافت بودجه‌های مناسب، این فناوری در آینده می‌تواند تصاویر آنی تولید کند و البته بعد از چند سال در گوشی‌های هوشمند قابل‌استفاده خواهد بود.

درنهایت گوشی‌های هوشمند با این تراشه‌ها می‌توانند داخل پاکت‌ها و بسته‌ها را ببینند. برای مثال پزشکان می‌توانند از چنین گوشی‌هایی برای بررسی سطح هیدراتاسیون (مایعات درون بدن) بیماران نیز استفاده کنند.

اکنون برای استفاده از این فناوری باید جسم در فاصله کمتر از یک اینچ از گوشی قرار بگیرد. البته این امر مزیت آن محسوب می‌شود؛ چراکه برای حفظ حریم خصوصی دیگران، گوشی باید به اندازه کافی نزدیک جسم قرار بگیرد، در غیر این صورت ممکن است از این فناوری سوءاستفاده شود.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋