امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

تراشه های Dimensity 7300 و 7300X معرفی شدند. به نسل جدید گوشی های تاشو امیدواریم

تراشه‌های دایمنستی 7300 و 7300X معرفی شدند؛ امیدبخش نسل جدید گوشی‌های تاشو

تراشه دایمنستی 7300X با تمرکز روی گوشی‌های تاشو طراحی شده و می‌تواند از دو نمایشگر مجزا به‌صورت همزمان پشتیبانی کند.

مدیاتک به‌تازگی از دو تراشه جدید خود رونمایی کرده است که به‌لطف استفاده از فناوری ساخت 4 نانومتری، می‌توانند در کنار مصرف انرژی پایین، قدرت پردازشی مطلوبی را در اختیار کاربر قرار دهند و برای استفاده در محصولات دارای باتری کوچک مناسب باشند.

مشخصات و ویژگی‌های تراشه‌های دایمنستی 7300 و 7300X

مدیاتک در بیانیه رسمی خود برای معرفی تراشه‌های جدیدش، اشاره داشته است که دایمنستی 7300 با تمرکز روی ارائه تجربه روان مولتی‌تسکینگ، تصویربرداری سرآمد، اجرای روان بازی‌ها و قابلیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی توسعه یافته است. در توضیحات مربوط به تراشه 7300X هم ذکر شده است که این محصول با درنظرداشتن گوشی‌های تاشو ساخته شده که پشتیبانی از دو نمایشگر به‌صورت همزمان را فراهم می‌سازد. چنین محصولی می‌تواند تأثیر بسزایی روی بازار گوشی‌های تاشو داشته باشد که روزبه‌روز با استقبال بیشتری از سوی کاربران مواجه می‌شوند و شرکت‌های بیشتری اقدام به معرفی محصولات خود در این زمینه می‌کنند.

تراشه‌های دایمنستی 7300 و 7300X معرفی شدند؛ امیدبخش نسل جدید گوشی‌های تاشو

مدیاتک اعلام نکرده‌ که کدام شرکت‌ها از تراشه‌های جدید دایمنستی در محصولات خود استفاده خواهند کرد و تاریخ دقیقی را هم برای عرضه آن‌ها به بازار اعلام نکرده است. بااین‌حال، گزارش‌های غیررسمی اشاره دارند که گوشی تاشوی موتورولا Razr نسخه 2024 با تراشه دایمنستی 7300X از راه خواهد رسید.

شایان‌ذکر است که گوشی موتورولا Razr 40 در ابتدا با برچسب قیمت 699 دلار راهی بازار شد؛ اما قیمت آن در تخفیف‌های مناسبتی مختلف به 499 دلار هم رسید و یکی از ارزان‌ترین گوشی‌های تاشو محسوب‌می‌شود. به لطف حضور تراشه‌های جدید مدیاتک، ممکن است این رقم حتی دچار کاهش بیشتری شود و به‌زودی شاهد گوشی‌های تاشو در طیف قیمت 500 دلاری باشیم.

مشخصات تراشه مدیاتک

هر دو تراشه دایمنستی 7300 و 7300X از پردازنده 8 هسته‌ای بهره می‌برند که ترکیبی از هسته‌های قدرتمند کورتکس A78 و هسته‌های کم‌مصرف کورتکس A55 را به‌همراه دارد. پردازش‌های گرافیکی هم برعهده واحد گرافیکی Mali-G615 است. اگرچه مشخصات این دو تراشه روی کاغذ مشابه با نمونه‌های اقتصادی و میان‌رده هستند؛ اما مدیاتک وعده داده است که تغییرات و اصلاحات صورت‌گرفته روی آن‌ها باعث شده تا شاهد 20 درصد نرخ فریم بیشتر در کنار 20 درصد مصرف انرژی بهینه‌تر در مقایسه با تراشه‌های مشابه رقیب باشیم. از دیگر مشخصات اصلی آن‌ها می‌توان به مودم 5G با پشتیبانی از دو سیم‌کارت، وای‌فای سه‌کاناله نسخه 6E، فناوری بهینه‌سازی مصرف باتری 5G UltraSave 3.0+ و پشتیبانی از حسگر 200 مگاپیکسلی دوربین اشاره کرد.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋