پوکو X6 جدیدترین میانرده پوکو با قابلیتهای وسوسهکننده اما ایرادات عجیب است.
پوکو با تمرکز روی ارائه گوشیهای مقرون بهصرفه و ارزشمند، توانسته به یکی از محبوبترین تولیدکنندگان میانرده تبدیل شود. پوکو X6 جدیدترین نسل از میانردههای این کمپانی است که با ویژگیهای شاخص مانند تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون 7s نسل ۲، نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی با بیشینه روشنایی ۱۸۰۰ نیت، شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس و فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی، قیمتی حدود ۱۳ میلیون تومان دارد. ترکیب این ویژگیها همراه با ارزش خرید بالای دستگاه، سبب شدهاند تا پوکو X6 از بهترین گوشیهای هوشمند تا ۱۵ میلیون تومان باشد. میانرده جدید پوکو به دفتر دیجیاتو آمده تا بررسی آنرا با شما بهاشتراک بگذاریم.
درحالحاضر خانواده پوکو X6 شامل دو عضو، یعنی پوکو X6 استاندارد و پوکو X6 پرو است. چند روز پیش بررسی پوکو X6 پرو را در دیجیاتو منتشر کردیم. این گوشی یکی از ارزشمندترین گزینههای فعلی در بازار موبایل کشورمان است. اینبار نوبت به بررسی پوکو X6 رسیده؛ دستگاهی اقتصادیتر که با ارائه ویژگیهایی رقابتی، آمده تا سهم بیشتری از بازار را تصاحب کند. در ادامه به تمام جزئیات این میانرده تازهوارد میپردازیم.
تماشای ویدیو از یوتوب
نام گوشی | پوکو X6 |
نمایشگر | ۶.۶۷ اینچی اولد با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی |
چیپست | اسنپدراگون ۷s نسل ۲ |
حافظه رم | ۸ یا ۱۲ گیگابایت LPDDR4X |
حافظه داخلی | ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت از نوع UFS 2.2 |
سیستمعامل | اندروید ۱۳ با پوسته MIUI 14 |
دوربین اصلی | سهگانه شامل دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی، فوقعریض ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی |
دوربین سلفی | ۱۶ مگاپیکسلی |
باتری | ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی |
فناوری شارژ | سیمی ۶۷ وات |
وزن | ۱۸۱ گرم بسته به جنس بدنه |
بدنه | قاب پشتی و فریم پلاستیکی / شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس برای نمایشگر / استاندارد IP54 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوخاک و پاشش قطرات آب |
قابلیتهای جانبی | مجهز به حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر، اسپیکر استریو، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و پشتیبانی از اینترنت 5G |
قیمت | مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی حدود ۱۳ میلیون تومان |
گوشیهای سری پوکو X6 توسط گوگل کالا برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار گرفتهاند. در گوگل کالا میتوانید انواع و اقسام گوشیهای هوشمند از برندهای مختلف را تهیه کنید. در سایت این فروشگاه آنلاین، محصولات دیگری هم هستند که برای آشنایی بیشتر، میتوانید به آن مراجعه کنید.
زبان طراحی پوکو X6 کاملاً شبیه به آنچیزی است که در برادر بزرگترش هم دیده بودیم. ظاهر این گوشی در مقایسه با نسل قبل نیز دچار تغییرات قابلتوجهی شده که البته امکان دارد به مذاق برخی کاربران خوش نیاید؛ بااینحال طراحی پوکو X6 ارگونومیکتر شده تا استفاده از آن بسیار راحتتر شود. میانرده جدید چینیها در سه رنگ مشکی، آبی و سفید عرضه میشود.
روی نمای پشت دستگاه همان ماژول بزرگ دوربین گوشیهای پوکو شامل دوربین اصلی سهگانه با فلش LED بهچشم میخورد؛ البته که مساحت آن نسبتبه چیزی که در مدل پرو دیدهایم کمتر است. کنار این بخش نیز لوگوی پوکو و عبارت «64MP OIS» روی پسزمینه مشکی حک شدهاند. لوگوی 5G با اندازه کوچک روی قسمت پایین این بخش قرار گرفته است. باوجود سیستم دوربین یکسان، بیرونزدگی دوربینهای پوکو X6 از برادر بزرگترش بیشتر بوده و این میتواند برای تعدادی از کاربران آزاردهنده باشد.
درحالی که بدنه پوکو X5 با لبههای خمیده داشت، اما این قسمت پوکو X6 کاملاً تخت طراحی شده و از انحنا در آن خبری نیست. زیرمجموعه شیائومی با پیروی از ترندهای روز، از این زبان طراحی استفاده کرده که درنهایت منجر به خوشدستتر شدن دستگاه میشود. حس در دست گرفتن پوکو X6 بهلطف این تغییر نسبت به قبل حتی بهتر شده است.
برخلاف سایر رنگبندیها، رنگ سفید پوکو X6 که در اختیار دیجیاتو قرار گرفته جلوه مات دارد. ازطرفی تکسچر پنل پشتی دستگاه در این رنگ در نوع خود جالب است؛ اما درصورتیکه سادهپسند باشید، احتمالاً رنگ سفید این گوشی توجهتان را جلب نخواهد کرد. یکی از مزایای این رنگ نسبتبه سایر رنگهای پوکو X6، جذب پایینتر رد اثر انگشت و لک چربی توسط آن است.
فریم این میانرده پوکو نیز بهصورت مات بوده و رنگ آن با نمای پشتی دستگاه سازگاری دارد. محتوای این فریم میانی مواردی چون دکمههای فیزیکی ولوم و پاور همراه با پورت USB-C، جک هدفون، اسلات سیمکارت، میکروفونها و فرستنده مادون قرمز را شامل میشود. در این بخش میزبانی یکی از خروجیهای بلندگو را نیز شاهد هستیم. پوکو X6 در بخش ارتقاء فضای ذخیرهسازی پسرفت داشته و با حذف پشتیبانی از کارت حافظه، امکان استفاده از حافظههای جانبی را نخواهید داشت.
با حضور فرستنده اینفرارد، پوکو X6 به دستگاه کاربردیتری بدل شده است. این ویژگی امکان کنترل وسایل دیجیتال ازجمله تلویزیون، ستاپباکس، کولر، پنکه و بسیاری از لوازم خانگی مرسوم را فراهم میکند. اگر عاشق گوش دادن به موسیقی هستید و از هندزفریهای سیمی هم استفاده میکنید، پوکو X6 یکی از بهترین گزینهها تا سقف ۱۵ میلیون تومان است؛ زیرا این دستگاه از بلندگوی استریو و جک ۳.۵ میلیمتری هدفون بهره میبرد.
یکی از خروجیهای صدای بلندگوی این گوشی با بلندگوی مکالمه ادغام شده و دیگری نیز در قسمت پایین دستگاه قرار گرفته است. سیستم صوتی پوکو X6 از صدای ۲۴ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز Hi-Res با فناوری Dolby Atmos پشتیبانی میکند. کیفیت و بلندی صدای بلندگوی پوکو X6 در سطحی کاملاً مناسب ارزیابی میشود. با اینکه صدای بلندگوی پایین از بالایی بیشتر است، اما تعادل صدا تا حد قابلتوجهی رعایت شده و این موضوع با روشن کردن Dolby Atmos حتی بیشتر حس میشود. تفکیک صداها با فرکانسهای مختلف نیز بهخوبی انجام میپذیرد.
درنهایت سراغ نمای جلوی پوکو X6 میرویم؛ جایی که بیشک، چشمنوازترین و بهترین بخش از طراحی پوکو X6 است. روی این قسمت نمایشگر ۶.۶۷ اینچی دستگاه با حفرهای روی آن میزبانی میشود. این نمایشگر با حاشیههایی نازک محاط شده تا نسبت مساحت آن به کل پنل جلو، حدود ۹۰ درصد باشد. این میزان حاشیههای کم اطراف نمایشگر در این رده قیمتی کمسابقه است. این سبک طراحی تقریباً تمام صفحه، تجربه جذابتر و بهتری را حین کار کردن با دستگاه رقم میزند.
پوکو حسگر اثر انگشت را از روی فریم به زیر نمایشگر انتقال داده تا با استقبال بیشتری از سوی کاربران مواجه شود. این حسگر از نوع اپتیکال است؛ اما سرعت و دقت آن نوید افزایش هرچه بیشتر امنیت را میدهد. عجیب اینکه ویژگیهای جذابی مانند تشخیص ضربان قلب و شخصیسازی انیمیشن برای حسگر اثر انگشت این گوشی در دسترس نیستند. انتظار میرود که پوکو این قابلیتها را در بهروزرسانی HyperOS در دسترس قرار دهد.
پوکو X6 از ارزانترین گوشیهای هوشمند با شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس است. این شیشه محافظ بیشتر روی پرچمداران بهکار رفته و بهادعای کورنینگ، مقاومت بسیار بالایی در برابر خطوخش و البته ضربات ناگهانی را از خود نشان میدهد. ایندرحالی است که نمایشگر پوکو X6 پرو با قیمت بیشتر، توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشود.
هرچند پوکو X6 به شیشه مقاومتر برای محافظت از نمایشگر مجهز شده، اما همچنان از استاندارد پیشرفته IP محروم است. پوکو صرفاً موفق به کسب استاندارد IP54 برای این گوشی شده که طبق آن، میانرده جدید آنها تنها در برابر پاشش قطرات آب و نفوذ گردوخاک مقاومت میکند. بدنه و فریم دستگاه نیز جنس کاملاً پلاستیکی دارد که توصیه میکنم برای جلوگیری از ایجاد خطوخش روی آن، از قاب سیلیکونی داخل جعبه استفاده کنید. پوکو X6 با وزن ۱۸۱ گرمی، ضخامت ۸ میلیمتری و ابعاد کمتر از نسل قبل، از دسته میانردههای خوشدست بازار است.
کیفیت نمایشگرهای پوکو X6 و X6 پرو با هم هیچ فرقی ندارند. محتواهای تصویری بر بستر نمایشگر ۶.۶۷ اینچی اولد پوکو X6 پرو بهنمایش در میآیند. رزولوشن تصویر این پنل ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی است که شیائومی بهآن CrystalRes میگوید؛ رزولوشنی که وضوح نزدیکتر به QHD و مصرفی در تراز FHD دارد. این پنل از ویژگیهای شاخص دیگری چون نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی، نسبت کنتراست ۵۰۰۰۰۰۰:۱، نمایش ۶۸ میلیارد رنگ و پوشش ۱۰۰ درصدی گستره رنگی DCI-P3 بهره میبرد. کیفیت تصویر این صفحهنمایش یکی از بهترینهای دنیای گوشیهای میانرده است و کمتر دستگاهی در این رده قیمتی میتواند با آن رقابت کند.
همهچیز در نمایشگر پوکو X6 کاملاً شفاف، زنده، واضح و غنی از رنگ نمایش داده میشود. پوکو سوییچ بین چند پروفایل رنگی در این گوشی را هم ممکن کرده است. حتی بهلطف قابلیتهای شخصیسازی این بخش، میتوانید بین فضاهای sRGB و DCI-P3 جابهجا شوید و پروفایل رنگی اختصاصی خود را پیادهسازی کنید. نمایشگر پوکو X6 از استانداردهای HDR10 و Dolby Vision هم پشتیبانی میکند؛ بنابراین برای تماشای باکیفیتترین ویدیوها از یوتوب و سایر سرویسهای پخش ویدیو محدودیتی نخواهید داشت.
بیشینه روشنایی صفحهنمایش این میانرده پوکو به ۱۸۰۰ نیت میرسد. با این روشنایی بالای نمایشگر، کار کردن با دستگاه در پرنورترین محیطها نیز آسوده خواهد بود. با کنتراست بالای تصویر نیز در تماشای محتوا مشکلی نخواهید داشت.
نمایشگر پوکو X6 برای بازی کردن نیز کاملاً مناسب است؛ چراکه از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و نرخ نمونهبرداری لمسی ۲۴۰ هرتز پشتیبانی میکند. پوکو قابلیت تنظیم نرخ رفرش بهصورت تطبیقپذیر را میسر کرده تا تعداد بهروزرسانی صفحات با کاری که انجام میدهید همگام شود. در انجام کارهای عادی مانند بازی کردن، وبگردی و کار کردن با خود رابط کاربری، نرخ رفرش روی ۱۲۰ هرتز قرار میگیرد. این رقم حین پخش ویدیو به ۶۰ هرتز کاهش مییابد. درنهایت با استفاده از حالت AOD نرخ رفرش روی ۳۰ هرتز قرار میگیرد تا مصرف باتری به میزان بسیار کمتری برسد.
درکمال تعجب، پوکو X6 با اندروید ۱۳ و MIUI 14 پیشفرض بهدست خریداران میرسد. این یکی از عجیبترین اقدامات شیائومی در این گوشی است؛ چراکه پوکو X6 پرو با HyperOS و اندروید ۱۴ بهفروش میرسد. در باب اینکه چرا پوکو X6 با نسل قدیمیتر اندروید عرضه شده هیچ ایدهای ندارم، اما این موضوع پوکو X6 را یک قدم از رقبا عقب میاندازد. هرچند پوکو بالأخره وعده انتشار ۳ بهروزرسانی اساسی و ۴ سال پشتیبانی امنیتی را داده؛ بااینحال این گوشی تنها تا اندروید ۱۶ بهروز میشود که از حد انتظارات ما پایینتر است.
از آنجایی که پوکو X6 با نسل قدیمیتر MIUI عرضه شده، از HyperOS و ویژگیهای بهبود یافته آن هم خبری نیست. این گوشی بهزودی بهروزرسانی HyperOS را هم دریافت میکند، اما در این مطلب صرفاً به قابلیتهای MIUI 14 For Poco در این گوشی میپردازیم. این نسل از MIUI قابلیتهایی ویژه را برای شخصیسازی بهارمغان میآورد. تم استور شیائومی یکی از کاملترینها در نوع خود است که بهلطف آن، مجموعهای گسترده و پر تعداد از تمها با سبکوسیاق مختلف را در دسترستان قرار میگیرد. این تم استور شامل موارد دیگری از جمله انواع تصاویر زمینه ثابت یا متحرک، فونتهای پرطرفدار، صفحات قفل شخصیسازی شده و حتی رینگتونهای مختلف نیز میشود.
در MIUI 14 For Poco امکانات جدیدی نیز افزوده شدهاند. پنجرههای شناور از طریق نوعی اسلایدر روی یکی از لبههای کناری نمایشگر قرار میگیرند و با سوایپ آن بهسمت داخل، دسترسی فوری به تمام اپهای موجود روی گوشی فراهم میشود. حضور اسلایدرهای مخصوص Video Toolbox و Game Turbo هم تنظیمات اختصاصی را برای تماشای ویدیو و بازی کردن بهارمغان میآورند. از طریق این اسلایدرها میتوانید تنظیمات رنگ و نرخ رفرش نمایشگر، صدای بلندگو و سایر موارد کاربردی را تغییر دهید. ویجتهای جدیدتر و سازگاری بیشتر با تم رنگی Material You از سایر ویژگیهای جدید MIUI 14 در Poco X6 هستند.
شیائومی در نسل جدید MIUI روی عملکرد و مالتیتسکینگ دستگاه نیز مانور ویژهای داده است. بهادعای این شرکت، پوسته MIUI 14 حدوداً ۶۰ درصد روانتر از قبل شده و تجربه کاربری پرسرعتتری را ارائه میدهد. این موضوع روی پوکو X6 نیز بهوضوح مشاهده میشود. بهینهسازیهای جدید MIUI روی این گوشی سبب شدهاند که حین کار کردن با دستگاه اثری از لگ و کندی نباشد.
پوکو از چیپ جدید کوالکام، یعنی اسنپدراگون ۷s نسل ۲ بهعنوان مغز متفکر میانردهاش استفاده کرده است. این چیپ درواقع نسخه اورکلاک اسنپدراگون ۶ نسل ۱ با فرکانس بالاتر پردازنده محسوب میشود. مشخصات فنی اسنپدراگون ۷s نسل ۲ بین سایر تراشههای بهکار رفته در گوشیهای زیر ۱۵ میلیون تومان جذاب است: پردازنده ۸ هستهای با دو کلاستر شامل چهار هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و چهار هسته ۱.۹۵ گیگاهرتزی Cortex-A55 همراه با پردازنده گرافیکی Adreno 710. این چیپ با مودم Snapdragon X62 قابلیت اتصال به شبکه 5G با حداکثر سرعت دانلود ۲.۹ گیگابیت بر ثانیهای را دارد. وایفای 6E و بلوتوث ۵.۲ از سایر ویژگیهای ارتباطی پوکو X6 هستند. این گوشی با ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS 2.2 همراه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم LPDDR4X بهرهمند است.
نوبت به ارزیابی قدرت پردازشی این گوشی در بنچمارکهای مطرح میرسد. اسنپدراگون 7s نسل ۲ یکی از قدرتمندترین چیپها بین گوشیهای میانرده است. گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰ و پوکو X5 پرو با اسنپدراگون 778G از رقبای اصلی این دستگاه هستند. در جدول زیر نتایج تست بنچمارکهای مختلف روی پوکو X6 و رقبای آنرا میبینید:
نام گوشی | Antutu V10 | GeekBench 6 Single-Core | GeekBench 6 Multi-Core | PCMark Work 3.0 | 3DMark WL Unlimited | 3DMark WLE Unlimited |
پوکو X6 | 588430 | 1032 | 3028 | 12766 | 3069 | 787 |
گلکسی A54 | 579527 | 978 | 2767 | 13128 | 2845 | 796 |
پوکو X5 پرو | 577757 | 1022 | 2832 | 12402 | 2472 | 679 |
پوکو X6 عملکرد سختافزاری بسیار خوبی را بهنمایش میگذارد. نماینده جدید چینیها از اکثر رقبای خود قدرتمندتر است و ازاینرو، میتواند برای انجام بسیاری از کارهای روزمره و حتی بازی کردن مناسب باشد. عملکرد پوکو X6 در استرس تست 3DMark نیز مثالزدنی است و دستگاه آنقدر پایدار عمل میکند که هیچ اثری از افت قدرت پردازشی نیست. پوکو برای انتقال بهتر حرارت و خنکسازی دستگاه از صفحات گرافیتی و گرافنی با مجموع مساحت ۱۳۵۸۱ میلیمتر مربع استفاده کرده تا بهندرت داغ کردن آنرا شاهد باشیم.
سراغ بخش دوم عملکرد سختافزاری، یعنی تست بازی کردن روی پوکو X6 میرویم. میانرده تازهوارد پوکو با همراهی این چیپ بهینه و کممصرف، بازیها را به نحوی کاملاً مناسب اجرا میکند. برای تست بازیها روی این گوشی، عناوین محبوب و گرافیکی مانند کالآودوتی موبایل، آسفالت ۹ لجندز، دویل می کرای و گنشین ایمپکت را اجرا کردیم.
بازیهای محبوب کالآودوتی موبایل و آسفالت ۹ لجندز روی بالاترین تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم ثابت روی پوکو X6 بهاجرا در میآیند. حین اجرای بازی دویل می کرای روی بهترین گرافیک نیز مشکلی بهچشم نمیخورد؛ بنابراین حتی حین اجرای طولانیمدت این سه بازی با هیچ مشکلی از قبیل افت فریم یا داغی مواجه نخواهید شد. گنشین ایمپکت نیز بهعنوان سنگینترین بازی موبایل بهخوبی روی پوکو X6 اجرا میشود؛ اما بهتر است گرافیک را روی تنظیمات متوسط قرار دهید تا هم شارژ باتری زود تمام نشود و هم تجربه روانتری داشته باشید.
مجموعه دوربینهای پوکو X6 با برادر بزرگترش یعنی پوکو X6 پرو تفاوتی ندارد. زیرمجموعه شیائومی از دوربین اصلی سهگانه با قابلیت عکاسی عریض، فوقعریض و ماکرو در این گوشی استفاده کرده است. این دوربینها از حسگر ترکیب ۲+۸+۶۴ مگاپیکسلی بهره میبرند. دوربین جلوی پوکو X6 نیز با حسگر ۱۶ مگاپیکسلیاش وظیفه ثبت تصاویر سلفی را دارد. پیش از پرداختن به نمونه تصاویر دوربین این گوشی، مشخصات آنرا مرور میکنیم:
نام گوشی | پوکو X6 |
دوربین عریض | ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و اندازه پیکسلهای ۱.۴ میکرومتری با پیکسل بینینگ ۴ در ۱ / ضریب اف ۱.۷۹ |
دوربین فوقعریض | ۸ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ و زاویه دید ۱۱۸ درجه |
دوربین ماکرو | ۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴ |
دوربین سلفی | ۱۶ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴۵ |
دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی پوکو X6 به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده تا همگام با ضبط ویدیوها با لرزش کمتر، میزان تاری تصاویر براثر لرزش تصویر نیز کمتر باشد. دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی این گوشی نیز عملکرد معمولی دارد و در ادامه باید سراغ باز کردن جزئیات آن برویم. درنهایت دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی هم که از رده خارج است و پیشنهاد میکنم از آن استفاده نکنید.
پوکو X6 دوربین عریض باکیفیتی دارد و در عکاسی روزمره از مناظر، سوژههای نزدیک و زوم ۲ برابری عملکرد نسبتاً خوبی را از خود نشان میدهد. تصاویر دوربین این گوشی اما چندان خوش رنگولعاب نیستند و کمی مرده بهنظر میرسند. گستره دینامیکی نیز در صورت وجود سایه در تصویر، بههم میریزد و امکان از دست رفتن جزئیات بیشتر میشود. با فاکتور گرفتن این موارد اگر در نور مناسب و بهخصوص ساعات طلایی روز عکاسی کنید، انتظار میرود که این گوشی خروجی رضایتبخشی را ارائه دهد.
دوربین ۶۴ مگاپیکسلی پوکو X6 در شب اما چندان خوب عمل نمیکند؛ زیرا تصاویر آن دارای نویز قابلتوجهی هستند. این موضوع حتی با روشن کردن عکاسی Night هم چندان درست نمیشود و صرفاً باید در محیطهای پرنورتری عکاسی کنید. اگر نور مصنوعی محیط مناسب باشد، اینبار با استفاده از حالت Night تصاویری شارپتر، روشنتر و پرجزئیاتتر بهدستتان خواهند رسید.
دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی این میانرده دقیقاً در همان سطحی است که از آن انتظار داریم. تصاویر این دوربین فرعی در شرایط ایدهآل قابلقبول هستند؛ اما درصورتیکه روشنایی محیط کم باشد یا منظره شلوغی را پیشرو داشته باشید، اوضاع فرق میکند. کشیدگی گوشهها در برخی از تصاویر محسوس هستند. ازطرفی برای عکاسی شبهنگام با این دوربین، چالشهای دیگری مانند نویز و جزئیات کم گریبانگیرتان خواهند شد.
دوربین سلفی پوکو X6 عملکردی معمولی دارد و در بهترین حالت، خوب است. این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی که در حفره نمایشگر جا خوش کرده، تصاویر روز یا فضای داخلی را با کیفیت و رنگبندی مناسبی بهثبت میرساند. در شب نیز اگر محیط چندان تاریک نباشد، مشکلی جز جزئیات کمتر و تاری اندک پیشرویتان نخواهد بود.
باتری پوکو X6 ظرفیت ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی دارد که کمی از ظرفیت مرسوم این روزهای دنیای موبایل بیشتر است؛ اما آیا این ویژگی واقعاً در شارژدهی باتری میانرده پوکو اثرگذار خواهد بود؟ پوکو X6 از سختافزاری کممصرف بهره میبرد که با در نظر گرفتن نرمافزار بهینه آن، انتظارات زیادی از این دستگاه داریم. براساس بررسیهای دیجیاتو، شارژدهی این دستگاه از برادرش یعنی پوکو X6 Pro کمتر است؛ اما باوجوداین برای استفاده روزمره میتوانید روی دوام ۱ تا ۱.۵ روزه آن حساب باز کنید.
پوکو X6 یکی دیگر از گوشیهای میانرده شیائومی است که از فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند. این فناوری در مقایسه با سایر رقبا - از جمله گلکسی A54 - یک سروگردن بالاتر است. ازطرفی پوکو شارژر ۶۷ واتی دستگاه را درون جعبه آن تعبیه کرده تا بدون پرداخت هزینه اضافی، پوکو X6 را با سرعت بالایی شارژ کنید. در ۳۰ دقیقه ابتدایی اتصال شارژر به گوشی، باتری آن تا حدود ۸۰ درصد شارژ میشود. برای فول شارژ شدن دستگاه نیست زمانی نزدیکبه ۵۰ دقیقه لازم است.
پوکو X6 تحولات مختلفی را نسبتبه نسل گذشته تجربه کرده تا به یکی از ارزشمندترین میانردهها در بازار موبایل کشورمان تبدیل شود. این گوشی میانرده رقبای مختلفی مانند گلکسی A54 و ریلمی ۱۱ پرو پلاس را پیشروی خود میبیند؛ اما قابلیتهای جذاب و کیفیت بالای بخشهای مختلف این گوشی، سبب افزایش ارزش خرید آن شدهاند. مشخصاً از برخی ایرادات این گوشی نمیتوان چشمپوشی کرد؛ باوجوداین، پوکو X6 نقاط قوت مختلفی دارد که بهواسطه آن، میتوانیم این دستگاه را به لیست بهترین گوشیهای هوشمند زیر ۱۵ میلیون تومان اضافه کنیم.
پاسخ ها