امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

چشم انداز ایلان ماسک برای Starship: سفر به هر نقطه از زمین تنها در 60 دقیقه

رؤیاپردازی ایلان ماسک برای استارشیپ: سفر به هر نقطه از زمین تنها در 60 دقیقه

ایلان ماسک قصد دارد در سال‌های آینده از راکت استارشیپ برای سفر بین کشورها روی سیاره زمین نیز استفاده کند.

«ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس‌ ایکس، در جلسه‌ای بر تمایل خود برای استفاده از قدرتمندترین راکت جهان یعنی استارشیپ برای پروازهای مسافربری بین شهرهای بزرگ تأکید کرد. با چنین راکت قدرتمندی می‌توان در 60 دقیقه به دورترین نقطه زمین سفر کرد. ماسک در یک رویداد ویژه در تأسیسات پرتاب بوکاچیکا اسپیس ایکس در تگزاس گفت که به احتمال فراوان در آینده سفرهای زمینی استارشیپ را ارائه خواهد داد.

این اولین‌بار نیست که مدیرعامل اسپیس ایکس از رؤیای استفاده از استارشیپ برای خدمات مسافربری صحبت می‌کند. او هفت سال پیش نیز گفت که هزینه هر بلیت استارشیپ برای سفرهای داخل سیاره زمین می‌تواند به حدود یک بلیت هواپیمای معمولی برسد.

ایلان ماسک البته به فناوری موردنیاز چنین سفرهایی نیز اشاره کرده است. او با همان لحن همیشگی و طنزآمیز خود گفت که سریع‌ترین راه برای رسیدن از این سمت زمین به سمت دیگر، موشک بالستیک قاره‌پیما است، اما فقط باید مطمئن شوید که هسته موشک را حذف کرده باشید و البته آن موشک باید بتواند فرود هم بیاید.

ایلان ماسک و استارشیپ

سفر سریع به تمام نقاط زمین با استارشیپ

اسپیس‌ایکس چند سال پیش نیز ویدیویی منتشر کرد که در آن مسافران سوار موشک بالستیکی می‌شوند و در کمتر از 40 دقیقه به یک کشور دیگر سفر می‌کنند. در این ویدیو قید می‌شود که با چنین موشکی سفر از نیویورک تا شانگهای تنها 39 دقیقه، لندن به دبی یا نیویورک در 29 دقیقه و لس‌آنجلس به تورنتو در 24 دقیقه امکان‌پذیر خواهد بود.

البته خدمات مسافربری با استفاده از استارشیپ در سال‌های دور محقق خواهد شد. اکنون اسپیس ایکس همچنان درحال کار بر روی دستیابی به یک پرواز آزمایشی موفق با این موشک پس از دو تلاش ناموفق برای رسیدن به مدار است. سومین پرواز آزمایشی استارشیپ ممکن است ماه آینده میلادی انجام شود.

قبل از پروازهای مسافربری، اسپیس ایکس قصد دارد از استارشیپ برای حمل خدمه و محموله به ماه استفاده کند. ناسا به دنبال ایجاد پایگاه‌های دائمی برای انسان بر روی ماه است؛ همچنین از استارشیپ برای اولین پروازهای انسانی به مریخ استفاده خواهد شد.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋