امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

سود خالص فناپ در نیمه اول سال 2012 75 درصد رشد کرد

سود خالص فناپ در نیمه نخست 1402 حدود 75 درصد رشد کرد

صورت سود و زیان تلفیقی فناپ که شامل عملکرد این شرکت و گروه‌های زیرمجموعه آن است، در ادامه بررسی خواهیم کرد.

صورت سود و زیان تلفیقی فناپ نشان می‌دهد که این شرکت در نیمه نخست امسال نزدیک به 4400 میلیارد تومان درآمد عملیاتی داشته است. سود خالص این شرکت در مدت‌زمان یادشده 528 میلیارد تومان گزارش شده که نسبت به مدت مشابه سال 1401، رشد 75 درصدی داشته است.

صورت‌های مالی شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) منتهی به 31 شهریورماه 1402 روی کدال منتشر شد. این مجموعه عمدتاً در زمینه‌های فناوری اطلاعات، تهیه و تولید سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، اجرای برنامه‌ها و سیستم‌های آموزشی فعالیت می‌کند.

فناپ زیرمجموعه‌های بسیاری دارد که فعالیت این شرکت‌های فرعی نیز عمدتاً در‌زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. درآمد عملیاتی تلفیقی این شرکت که شامل درآمدهای فناپ و گروه‌های زیرمجموعه آن می‌شود، حدود 4400 میلیارد تومان گزارش شده است. این رقم در مقایسه با نیمه نخست سال 1401، نزدیک به 35 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

صورت سود و زیان تلفیقی فناپ 1402

اما سود خالص فناپ طی شش ماه گذشته با رشد 75 درصدی به نسبت مدت مشابه سال قبل، به 528 میلیارد تومان رسیده است.

آن‌طور که در صورت وضعیت مالی تلفیقی تا 31 شهریورماه 1402 آمده، دارایی‌های ثابت فناپ و گروه‌های زیرمجموعه همچون ابرآروان، پرداخت الکترونیک پاسارگاد، نرم‌افزاری داتیس آرین قشم و آسان پادرو حدود 6600 میلیارد تومان برآورد شده است. برآورد دارایی‌های نامشهود نیز در حدود 2600 میلیارد تومان است.

این شرکت به‌تنهایی در شش ماه ابتدایی امسال بیش از 357 میلیارد تومان درآمد داشته که با توجه به کاهش قابل‌توجه بهای تمام‌شده درآمدهای عملیاتی آن، به سود ناخالص 354 میلیارد تومانی دست یافته است. این رقم نسبت به مدت مشابه سال 1401 رشد سه‌برابری را نشان می‌دهد.

سود خالص فناپ

اما نکته قابل‌توجه رشد 772 درصدی سود خالص این شرکت در مقایسه با مدت مشابه یادشده است. این افزایش ناشی از سود حاصل از فروش سرمایه‌گذاری‌های این شرکت طی 6 ماه ابتدایی امسال است.

نگاهی به مسیرهای درآمدی فناپ

فروش «کالا و قطعات»، «نرم‌افزار»، «ارائه خدمات» و سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها از اصلی‌ترین مسیرهای درآمدی فناپ و گروه‌های وابسته به آن است. براساس صورت مالی منتشرشده روی کدال، فناپ به همراه زیرمجموعه‌های خود طی شش ماه نخست امسال 2008 میلیارد تومان فروش کالا داشته که 628 میلیارد تومان از این رقم برای فروش کالا و قطعات و 1385 میلیارد تومان برای فروش شارژ تلفن همراه بوده است.

درآمد عملیاتی فناپ

فروش نرم‌افزار یکی دیگر از مسیرهای درآمدی این مجموعه است که رقم مربوط به آن برای شش ماه ابتدایی 1402 حدود 716 میلیارد تومان گزارش شده. تمام این مبلغ مربوط به فروش لایسنس نرم‌افزارهای بانکی و بیمه بوده است که رشد حدوداً سه‌برابری نسبت به نیمه نخست سال 1401 دارد.

در توضیحات صورت‌های مالی آمده که این افزایش میزان فروش تحت تأثیر عواملی همچون نرخ تورم، نیازهای جدید مشتریان و… بوده است. همچنین گروه فناپ در طول شش ماه نخست امسال بیش از 653 میلیارد تومان حقوق و دستمزد پرداخته است.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋