امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

تلسکوپ فضایی اروپا اولین تصاویر آزمایشی خود را برای رصد ماده تاریک منتشر کرد

تلسکوپ فضایی اروپا برای رصد ماده تاریک، اولین تصاویر آزمایشی خود را منتشر کرد

تلسکوپ فضایی اقلیدس که در فاصله 1.5 میلیون کیلومتری زمین قرار گرفته، اولین تصاویر آزمایشی خود را به ثبت رسانده است.

پس از رسیدن تلسکوپ فضایی اقلیدس به مقصد خود در نقطه لاگرانژی L2، حالا سازمان فضایی اروپا اعلام کرده که اولین تصاویر آزمایشی توسط این رصدخانه مهم به ثبت رسیده است. در ادامه مطلب با هم این تصاویر را می‌بینیم.

در اولین تصاویری که به‌طور آزمایشی توسط تلسکوپ فضایی اقلیدس ثبت شده است، می‌توانیم بخش‌هایی از آسمان شب را ببینیم. در این تصاویر مجموعه عظیمی از ستارگان، خوشه‌های ستاره‌ای، کهکشان‌ها و غیره دیده می‌شوند. این عکس‌ها توسط دو دوربین VIS و NISP تهیه شده‌اند.

«کنود یانکه» از مؤسسه نجوم مکس پلانک که در این پروژه نقش دارد، می‌گوید این تصاویر هنوز برای مقاصد علمی قابل استفاده نیستند، اما تأیید می‌کنند که این دو دوربین فعال شده‌اند و مشکلی برای فعالیت ندارند.

تلسکوپ فضایی اروپا برای رصد ماده تاریک، اولین تصاویر آزمایشی خود را منتشر کرد

تصاویر تلسکوپ اقلیدس باید پردازش شود

نخستین تصاویر تلسکوپ اقلیدس از منطقه‌ای از آسمان گرفته شده که عرض و ارتفاع آن به اندازه یک‌چهارم ماه کامل است. سازمان فضایی اروپا تأکید کرده است که پردازش‌هایی باید روی این تصاویر صورت بگیرد تا اختلال‌های ناخواسته آن حذف شود.

تلسکوپ فضایی اروپا برای رصد ماده تاریک، اولین تصاویر آزمایشی خود را منتشر کرد

در بیانیه این سازمان آمده است که کنسرسیوم اقلیدس می‌تواند نوردهی‌های طولانی‌تر را به تصاویری تبدیل کند که از نظر علمی آماده مصرف و فاقد اختلال‌اند. به‌علاوه، تصاویر پس از پردازش حتی می‌توانند جزئیات بیشتر و کیفیت بالاتری داشته باشند.

اولین تصاویر جدی اقلیدس احتمالاً در ماه اکتبر (مهر-آبان) منتشر می‌شود، چرا که این تلسکوپ هنوز باید مراحلی را برای تثبیت جایگاه خود در مدار پشت سر بگذارد و فاز تأیید عملکرد ابزارهای خود را تکمیل کند.

تلسکوپ اقلیدس با اکثر تلسکوپ‌های دیگر ازجمله هابل و جیمز وب تفاوت دارد. این رصدخانه که احتمالاً به مدت شش سال فعالیت خواهد کرد، قرار است به‌دنبال ماده و انرژی تاریک بگردد و حدود 10 میلیارد سال در زمان به عقب نگاه کند. دانشمندان انتظار دارند که با داده‌های این تلسکوپ بتوانند پاسخ برخی از سؤالات بنیادین خود را در زمینه قوانین فیزیکی جهان و ساختار آن بگیرند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋