امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

وزیر ارتباطات: شبانه روز برای افزایش سرعت اینترنت تلاش می کنیم

وزیر ارتباطات: شب و روز تلاش می‌کنیم تا سرعت اینترنت افزایش یابد

زارع‌پور مدعی است در شهرهایی که فیبر نوری در دسترس است، سرویس‌هایی با سرعت تا هزار مگابیت بر ثانیه به مردم ارائه شده.

وزیر ارتباطات اعلام کرد شب و روز در تلاش هستند تا سرعت اینترنت افزایش پیدا کند. به گفته زارع‌پور، در طرح توسعه فیبر نوری، سرویس‌هایی با سرعت هزار مگابیت بر ثانیه به مردم ارائه شده است.

«عیسی زارع‌پور» در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، درباره گلایه‌ها از سرعت اینترنت گفت شب و روز برای افزایش سرعت اینترنت تلاش می‌کنند. وی طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها را یک اقدام بسیار مهم و راهبردی دانست.

زارع‌پور با اشاره به پروژه توسعه فیبر نوری اظهار داشت تا به امروز حدود 3.5 میلیون خانوار تحت پوشش این سرویس قرار گرفته‌اند: «در شهرهایی که این سرویس ارائه شده، تا هزار مگابیت بر ثانیه سرعت به مردم داده شده است. الان میانگین سرعت (اینترنت ثابت) 10 تا 12 مگابیت بر ثانیه است.»

به‌نظر می‌رسد نظر وی در بیان میانگین سرعت اینترنت کشور، با استناد بر آمار اخیر اسپیدتست است؛ مرجعی که موردتوجه ویژه وزارت ارتباطات قرار دارد. براساس جدیدترین آمار این مجموعه، میانه سرعت اینترنت ثابت کشور 12.6 مگابیت بر ثانیه است.

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه آن‌ها شب و روز در تلاش هستند، گفت در بیش از صد شهر پروژه توسعه فیبر نوری آغاز شده است.

او ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال بتوانند 8 میلیون خانوار را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهند.

گفتنی است زارع‌پور بارها تأکید کرده است که توسعه فیبر نوری اینترنت کشور را برای چند دهه بیمه خواهد کرد. بنابر اعلام او، با توسعه فیبر نوری ظرفیت ارتباطات ثابت کشور به میزان قابل‌ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد و کیفیت و ارتباطات سرعت همراه نیز بیشتر خواهد شد؛ چرا که هم بار ارتباطات از روی شبکه همراه برداشته می‌شود و هم اپراتورها با اتصال BTSها به فیبر نوری می‌توانند سرعت حداکثری را به مردم ارائه کنند.

به گفته وزیر ارتباطات، وزارتخانه تحت امر او برای سال گذشته و امسال، تمرکزش را روی توسعه پوشش فیبر نوری گذاشته است و پس از تحقق پوشش 40 تا 50 درصدی (8 تا 10 میلیون خانوار)، روی بحث اتصال نیز بیشتر کار خواهند کرد.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋