امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

پلتفرم «پروفایل» به فعالیت خود پایان داد: به دنبال جذب سرمایه و حمایت نبودیم

پلتفرم «پروفایل» به فعالیت خود پایان داد: دنبال جذب سرمایه خصولتی و حمایت نبودیم

مدیرعامل پروفایل در واکنش به تعطیلی کسب‌وکار خود گفت به هر قیمتی به‌دنبال به ثمر رساندن این شبکه اجتماعی نبوده و نیست.

پلتفرم «پروفایل» که به‌نوعی نسخه بومی لینکدین به‌حساب می‌آمد، فعالیت خود را متوقف کرد. در روزهایی که وزارت ارتباطات حمایت از پلتفرم‌های بومی، بالاخص نسخه ایرانی‌شده شبکه‌های اجتماعی خارجی را در دستور کار قرار داده است، بنیان‌گذار پروفایل تصمیم گرفت تا به هر قیمتی به فعالیت این مجموعه ادامه ندهد و به گفته خودش «از آب گل‌آلود ماهی نگیرد».

پروفایل یک شبکه اجتماعی با رویکرد ارتباط متخصصین بود که کاربران در آن می‌توانستند پروفایل شخصی‌شان را بسازند و رزومه کاری و تحصیلی خود را ثبت و با دیگران ارتباط برقرار کنند.

پروفایل بی‌شباهت به لینکدین نبود و برخی از آن به عنوان لینکدین بومی یاد می‌کردند. بنیان‌گذار آن نیز این شباهت را انکار نمی‌کرد؛ البته امکانات متفاوتی همچون ایجاد گروه‌های تخصصی و برگزاری جلسات آنلاین و وبینار بر بستر این پلتفرم نیز در دسترس کاربران قرار داشت.

حال این پلتفرم که قرار بود با اضافه‌کردن امکانات جدیدتر راه خود را از نمونه خارجی‌اش جدا کند، در سال جدید به فعالیت‌های خود پایان داده است. اگر به سراغ پروفایل بروید، با این پیام روبه‌رو خواهید شد:

«متأسفانه سرویس پروفایل برای مدت نامعلوم خاموش شده است. امیدواریم بتوانیم در شرایطی بهتر، قدرتمندتر از قبل بازگردیم.»

پلتفرم «پروفایل» به فعالیت خود پایان داد: دنبال جذب سرمایه خصولتی و حمایت نبودیم

«سعید بیدرنگ»، بنیان‌گذار پروفایل، در گفت‌وگو با دیجیاتو، پایان فعالیت پروفایل را تصمیم سختی توصیف کرد و گفت با توجه به شرایط جامعه قصد نداشت تا در این وضعیت از آب گل‌آلود ماهی بگیرد: «البته پیشنهاد سرمایه‌گذاری خصولتی هم بعد از اتفاقات اخیر داشتم، اما واقعیت این است که همیشه سعی کردم ارتباطمان را با حاکمیت در کمترین سطح نگه داریم و به هر قیمتی به‌دنبال به ثمر رساندن پروفایل نبودم و نیستم.»

او ابراز امیدواری کرد تا شاید در روزهای پرامیدتر، پروفایل نیز دوباره بازگردد و بتواند به شکل‌گیری هرچه بهتر ارتباط متخصصان ایرانی و مسیر «دوباره ساختن کشور» کمک کند.

بیدرنگ به دیجیاتو گفت خوشبختانه لینکدین درحال‌حاضر در دسترس است و همین بهتر که بهانه‌ای هم برای جایگزین بومی داشتن آن وجود نداشته باشد.

گفتنی است پس از موج فیلترینگ در نیمه دوم سال 1401 که حتی برخی پلتفرم‌ها مثل لینکدین برای مدتی فیلتر شدند، شرایط به‌گونه‌ای رقم خورد که برخی کسب‌وکارهای آنلاین به فعالیت خود پایان دادند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋