امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

فاکسکان سفارش ساخت ایرپادهای اپل را برد. ساخت کارخانه 200 میلیون دلاری در هند

فاکسکان برنده سفارش ساخت ایرپاد اپل شد؛ ساخت یک کارخانه 200 میلیون دلاری در هند

شرکت تایوانی فاکسکان برنده دور جدیدی از سفارش ساخت ایرپاد اپل شد.

فاکسکان، سازنده قراردادی تایوانی، برنده سفارش ساخت ایرپاد برای اپل شد و قصد دارد کارخانه‌ای را در هند برای تولید هدفون‌های بی‌سیم غول فناوری بسازد.

رویترز در گزارش خود از این موضوع توضیح می‌دهد که این قرارداد باعث می‌شود فاکسکان، بزرگ‌ترین سازنده لوازم الکترونیکی قراردادی جهان و مونتاژکننده حدود 70 درصد از آیفون‌ها، برای اولین بار به تأمین‌کننده ایرپاد تبدیل شود که این امر همچنین به تلاش‌های اپل برای تنوع بیشتر تولید محصولاتش در خارج از چین کمک می‌کند. در حال حاضر، هدفون‌های بی‌سیم ایرپاد توسط طیف وسیعی از تأمین‌کنندگان چینی ساخته می‌شود.

ساخت کارخانه ساخت ایرپاد در هند

فاکسکان برنده سفارش ساخت ایرپاد اپل شد؛ ساخت یک کارخانه 200 میلیون دلاری در هند

یکی از منابع به رویترز اعلام کرد که فاکسکان بیش از 200 میلیون دلار برای ساخت یک کارخانه جدید ایرپاد در ایالت جنوبی تلانگانا هند سرمایه‌گذاری خواهد کرد. هنوز مشخص نشده که این قرارداد جدید ساخت ایرپاد چقدر ارزش دارد.

علاوه بر این، گفته شده که مقامات فاکسکان ماه‌ها در مورد مونتاژ ایرپاد به دلیل حاشیه سود نسبتاً کمتر این دستگاه‌ها تردید داشته‌اند، اما در نهایت تصمیم گرفتند تا این قرارداد را با هدف «تقویت تعامل خود با اپل» قبول کنند. این منبع همچنین ادعا کرده که تصمیم برای راه‌اندازی خط تولید ایرپاد در هند توسط اپل درخواست شده است.

با این وجود، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه فاکسکان با نام Foxconn Interconnect Technology Ltd، قصد دارد ساخت این مرکز تولید در ایالت تلانگانا را در نیمه دوم سال جاری آغاز کند و تولید هدفون‌ها نیز تا پایان سال 2024 در این مرکز آغاز خواهد شد.

اپل و تأمین‌کنندگان اصلی آن در چند وقت گذشته تلاش کرده‌اند تا تولید خود را از چین دور کنند، زیرا محدودیت‌های سختگیرانه این کشور با توجه به کووید-19 در سال گذشته اختلال زیادی برای بزرگ‌ترین کارخانه ساخت آیفون فاکسکان به‌وجود آورد. فاکسکان با رقبای تایوانی خود مانند «ویسترون» و «پگاترون» رقابت می‌کند تا بتواند سفارشات بیشتری از اپل، با ارزش‌ترین شرکت جهان تصاحب کند.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋