1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
300 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده
1/3 لیوان آرد سوخاری
3 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی )یا هر ادویه مخلوط مورد پسند
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
مواد سس قارچ:
3 قاشق غذاخوری کره
250 گرم قارچ خرد شده
1/2 لیوان پیاز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
3 قاشق غذاخوری آرد
1 ،1/2 لیوان آب گوشت(عصاره گوشت)
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم .
🔷️طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه همه مواد همبرگر را مخلوط کنید،سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته ،مواد همبرگر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست شکل دهید و در ماهیتابه بگذارید ،و اجازه دهید دو طرف آن طلایی قهو ه ای ،و کاملا پخته شود،سپس از ماهیتابه خارج کرده و در یک ظرف گذاشته روی آنرا با فویل بپوشانید تا همبرگر ها خیلی سرد نشوند،سپس در ماهیتابه کره ریخته و پیاز، قارچ را تفت دهید به مدت 6 تا 7 دقیقه. سیر اضافه کنید تفت دهید و بعد آرد را به ظرف اضافه کنید مرتب هم بزنید و آب گوشت را کم کم به سس اضافه کنید و نمک،فلفل،سس سویا را نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود و در آخر همبرگر ها را به ماهیتابه برگردانید با سس مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت بماند،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید. نوش جان.
پاسخ ها