این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا)
مواد لازم:
آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (در صورت نیاز کمی بیشتر)
آب ولرم یک چهارم لیوان
شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین)
پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن)
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ق چ
روغن مایع ۶ ق غ
آب ولرم و شکر و خمیر مایه را در ظرف بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر به عمل بیاید. داخل یک ظرف دیگر شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کنید. خمیر مایه به عمل اومده را به آن اضافه کنید و بعد آردی که از قبل الک کرده بودید را داخل آن بریزید و با دستم ورز دهید.
در این مرحله بقیه روغن را که از قبل مانده بود را روی آن بریزید و مجدداً ورز دهید . اگه خمیر به دستتان می چسبد کمی آرد به آن اضافه کنید. باید توجه داشته باشید که بیش از حد به آن آرد اضافه نکنید. با این کار لطافت خمیر از بیت می رود و نان پیتزاهایتان بعد از طبخ سفت می شود.
بعد از آن خمیر ها را درون ظرف قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید و در حدود 40 دقیقه تا 1 ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
نکته آخر: این خمیر را می توانید از روز قبل درست کنید و داخل یخچال قرار دهید و روز بعد با آن پیتزا درست کنید.
پاسخ ها