Amin Aslanpoor

Amin Aslanpoor

چگونه یک وب سایت طراحی کنیم؟

مراحل طراحی سایت

برای پیوستن به دنیای اینترنت و تبلیغ یک ایده یا یک کالا، طراحی وب سایتی ضروری است که نشان دهنده برند مورد تبلیغ باشد. با انجام این مراحل:

ایجاد یک طرح پروژه:

در مرحله اول، کاربر باید یک استراتژی برای ایجاد سایتی ایجاد کند که بر محورهای مختلفی تکیه کند که باید در آنها جستجو کند.

در این مرحله، کاربر با تعیین اینکه چه برندی می‌خواهد ایجاد کند، هدف این سایت (تبلیغ یک برند، مشارکت در فروش، ترویج یک ایده یا سرگرمی)، ویژگی‌های موجود در این سایت، پایه‌های سایت را می‌گذارد. و مخاطبانی که سایت برای آنها در نظر گرفته شده است.

این پایه ها در تعیین چیدمان سایت و ارائه آن مفید هستند و اگر کاربر خواهان موفقیت بیشتر است، باید سایت های مشابهی را که می تواند برای سایت او رقابتی باشد جستجو کند و برای جلوگیری از خطا، مزایا و معایب آنها را بررسی کند. محصول جذاب تری در اختیار مخاطب قرار دهد.

 

انتخاب پلتفرم:

قبل از شروع به طراحی وب سایت، کاربر باید پلتفرمی را برای ایجاد وب سایت انتخاب کند. یا یک سازنده وب سایت مانند Wix انتخاب کنید یا مانند وردپرس سایت را به تنهایی برنامه ریزی کنید.

در صورتی که این اولین تجربه کاربری در ایجاد وب سایت باشد و مهارت فنی کافی برای نگهداری و فعالیت سایت را نداشته باشد، بهترین گزینه استفاده از سرویس سایت ساز است، بنابراین این کار را به سازنده وب سایت واگذار می کند. هزینه ماهانه.

در حالی که برنامه نویسی سایت توسط خود کاربر در صورتی بهترین گزینه محسوب می شود که کاربر دارای نرم افزار و مهارت های فنی کافی برای ایجاد سایت و پیگیری نگهداری آن برای فعال و ایمن نگه داشتن آن باشد.

نقشه سایت و Layout and Navigation را تعریف کنید:

صفحه اصلی وب سایت باید جذاب باشد و در عین حال حاوی اطلاعات مهمی باشد که هدف وب سایت را به وضوح بیان می کند و در طرح بندی مناسبی باشد که روند ناوبری را برای بازدیدکنندگان وب سایت تسهیل کند.

طرح بندی صفحه اصلی:

همه چیز را ساده نگه دارید تا در خدمت هدف قرار گیرند بدون اینکه زیاد دور شوید. در بالا اطلاعات مهم با منوی ناوبری (به طوری که بازدید کننده ابتدا آن را ببیند) و در پایین اطلاعات پشتیبانی وجود دارد.

در مورد لوگو (Logo)، بسته به اهمیت برند برای محصول، در کنار منوی ناوبری در بالا یا وسط صفحه قرار می گیرد.

منوی پیمایش صفحه اصلی:

برای اینکه این لیست بسیار کارآمد باشد، عناوین باید به گونه ای تنظیم شوند که برای بازدیدکنندگان سایت واضح، کوتاه و قابل درک باشند، علاوه بر این که آنها را در بالای صفحه اصلی در مکانی به راحتی قابل مشاهده قرار دهید.

انتخاب الگو:

سازنده وب سایت تعدادی قالب آماده را ارائه می دهد که کاربر می تواند از بین آنها انتخاب کند، با قابلیت فیلتر کردن آنها بر اساس دسته بندی برای مطابقت با دامنه پذیرفته شده توسط سایت. کاربر همچنین می تواند تغییراتی در آن ایجاد کند.

انتخاب رنگ:

این مورد ممکن است در طراحی سایت بی اهمیت به نظر برسد اما از اهمیت بالایی برخوردار است، رنگ های استفاده شده در سایت نشان دهنده محتوا است و با اهمیت و جذابیت خود بر بازدیدکنندگان تاثیر می گذارد.

چندین مورد وجود دارد که باید در نظر گرفت:

رنگ غالب در سایت باید یکی از رنگ‌های لوگوی برند باشد و رنگ پس‌زمینه نباید بر محتوا تسلط داشته باشد (به همین دلیل است که اکثر سایت‌ها سفید را انتخاب می‌کنند) و رنگ‌های اضافی در سراسر سایت باید ماهیت موضوع آن را منعکس کند (قرمز). رنگ به عنوان مثال ویژگی سرعت، یا محتوای فوری را می دهد).

ترجیحاً رنگ زیاد نباشد تا بازدیدکنندگان از محتوای سایت منحرف نشوند.

 

فونت، محتوا و تصاویر:

در همان طرح رنگی، هنگام طراحی یک وب سایت، فونت باید در یک سبک باشد و محتوا را منعکس کند. چه خوب است یک فونت زیبا اگر خوانا نباشد!

در مورد محتوا، با در نظر گرفتن اولویت در سئو موتورهای جستجو توسط محتوا گرا، باید چشم نواز باشد. علاوه بر این، مطالب باید عاری از اشتباهات املایی و گرامری باشد.

در نهایت، تصاویر تعامل بیشتری بین بازدیدکنندگان و سایت ایجاد می‌کنند، به نوعی ارتباط بصری می‌رسند که ایده‌هایی را در ذهن بازدیدکننده کاشته می‌کند. اما برای سرعت بارگذاری سایت باید تعداد تصاویر را کاهش دهید. این بر بازدیدکنندگان بی حوصله تأثیر منفی می گذارد، بنابراین تعداد آنها باید در محدوده نگه داشته شود.

تست، انتشار و به روز رسانی وب سایت:

قبل از انتشار سایت باید تست شود و در این مرحله بهتر است نظرات برخی از کاربران را از دوستان برای اصلاح آنچه که نیاز به اصلاح دارد گرفته شود.

از آنجایی که دنیای اینترنت دائماً تجدید می شود، بازدیدکنندگان در صورتی که سایت در حالت رکود باشد، نظرات منفی را به آن می دهند. فرآیند طراحی وب سایت با انتشار آن متوقف نمی شود، بلکه یک روند مداوم به روز رسانی است.

هنگام به روز رسانی سایت، اطلاعات موجود در آن باید به روز شود، پیمایش بین عناصر محتوا باید واضح و روان باشد و پیوست ها و لینک های مهم همیشه در مکان های جذاب قرار گیرند.

برای به روز نگه داشتن سایت، برخی از ویژگی ها را می توان اضافه کرد: عناصر ویدیویی، الگوهای رنگی پیچیده تر، افزودن جلوه های حرکتی، رندر سه بعدی و موارد دیگر.

در انتهای این مقاله به شما پیشنهاد می شود که برای طراحی سایت وارد سایت وبسینو شوید و درخواست طراحی سایت بدهید.

Amin Aslanpoor
Amin Aslanpoor

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋