alireza.zahedi85

alireza.zahedi85

مشخصات فنی دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ ها الکتروپمپ های کوچکی هستند که توسط الکتروموتور هایی با سایز کوچک و یا محرک های پنوماتیک به حرکت در می آیند. دوزینگ پمپ ها گاهی توسط کیت های کنترل خارجی و اغلب توسط کنترل کننده های داخلی که نقش تغییر نرخ جریان، قطع و وصل جریان، هشدار دهنده های گردش خشک و گاز زدا ها می باشد. آریا صنعت ارائه مشاوره خرید و مناسب ترین قیمت دوزینگ پمپ در ایران می باشد. دوزینگ پمپ ها بر حسب مدل و برند با مکانیزم های متفاوتی کار می کنند. با این حال اجزای تشکیل دهنده و مکانیزم کاری دوزینگ پمپ ها یکسان است و دارای اجزای مشخصی هستند که عبارتند از:

 

  • تانک یا نگهدارنده مواد شیمیایی که به جریان سیال تزریق میشود
  • شیر یکطرفه پایینی که به خط مکش متصل است و با باز شدن آن مواد شیمیایی از تانک به میزان مشخص به داخل چمبر مکش میشود. این شیر دارای یک وطنه نگهدارنده است که همواره آن را در کف نگه می دارد. علاوه بر این شیر این دوزینگ پمپ دارای یک هشدار دهنده اتوماتیک است که با تخلیه کامل تانک مواد شیمیایی هشدار میدهد.
  • خود دوزینگ پمپ که در سایز های مختلفی و معمولا از ترکیبات پلی ونیل کلرید، پلی اتیلن، استنلس استیل و لاستیک PVC, PE, SS, Rubber تولید شده است.
  • خط جریان دوزینگ پمپ که یک خط لوله سخت از جنس پلی اتیلن PE، پلی ونیل کلرید PVC و یا شلنگ ها با افزونه های سخت کننده می باشد. خط لوله اتصال دوزینگ پمپ در صورت جریان گازها و یا سیالات با دمای بسیار بالا میتواند گاهی از جنس استنلس استیل نیز باشد.
  • تزریق کننده که یک شیر یکطرفه است تا در زمان تزریق مواد به داخل خط لوله توسط فشار تولید شده توسط دوزینگ پمپ که فشاری بالاتر از فشار خط جریان سیال است باز شده و پس از اتمام فرایند تزریق بسته شود

انواع و متعلقات دوزینگ پمپ کدامند

دوزینگ پمپ ها دسته ای از الکتروپمپ ها با نرخ جریان سیال و دبی بسیار پایینی هستند بگونه ای که دیمانسیون دبی برای آنها گاها بجای گالن در دقیقه بر حسب گالن در روز سنجیده میشود هر چند که میزان دبی دوزینگ پمپ قابل تنظیم می باشد. اغلب دوزینگ پمپ های جدید با سیستم دیافراگمی کار می کنند هر چند طراحی های قدیمی تر این الکتروپمپ ها از نوع پلانجری بوده است. در دوزینگ پمپ ها دیافراگم از طریق سولنوئید ها، نیروهای مکانیکی و یا هیدرولیکی تحریک میشود. برخی از دوزینگ پمپ ها از سیستم کنترل سرعت برای کنترل میزان دبی خروجی استفاده می کنند حال آنکه برخی دیگر دارای قابلیت تنظیم طول درگیری و چک ولو های ورودی و خروجی برای کنترل میزان جریان و دبی می باشند.

 

alireza.zahedi85
alireza.zahedi85

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋