قند رنگی پذیرایی
قندهای خوراکی یکی از تزئینات زیبا و خوشمزه برای پذیرایی در مهمانیها و مراسمات مختلف هستند. قند رنگی با استفاده از شکر و رنگهای خوراکی در خانه به راحتی قابل تهیه است. در این مقاله از ، طرز تهیه قند رنگی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.
قند رنگی یکی از خوراکیهای جذاب و پرطرفدار برای پذیرایی در مناسبتهای مختلف، به خصوص عید نوروز و مراسمات خاص مانند خواستگاری است. تهیه قند رنگی در خانه کار آسانی است و میتوانید با کمی خلاقیت و سلیقه، قندهای رنگی با طعمها و رنگهای دلخواه خود را تهیه کنید.
شکر: ۱ پیمانه
پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی دلخواه: به مقدار لازم
گلاب یا عرق نعنا: به مقدار لازم (اختیاری)
قالب قند رنگی (دلخواه)
کاسه
قاشق
کاردک (در صورت استفاده از قالب سیلیکونی)
ابتدا شکر و پودر هل را در کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید. افزودن پودر هل به قند رنگی طعم و عطری دلنشین میدهد. شما میتوانید به جای پودر هل از زنجبیل یا دارچین نیز استفاده کنید.
سپس شکر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و در کاسههای جداگانه بریزید. این کار برای اضافه کردن رنگهای مختلف به قندها لازم است.
به هر کاسه از شکر، چند قطره رنگ خوراکی دلخواه خود را اضافه کنید. رنگها را به تدریج اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید. اگر دوست دارید قندهای رنگی تیرهتری داشته باشید، باید مقدار رنگ را بیشتر کنید.
به تدریج مقداری گلاب یا عرق نعنا (به دلخواه) به هر کاسه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوطی خمیری شکل به دست آید. خمیر قند رنگی نباید شل یا سفت باشد. اگر خمیر شل بود، به آن کمی شکر اضافه کنید و اگر سفت بود، به آن گلاب یا عرق نعنا اضافه کنید.
قالب قند رنگی مورد نظر خود را آماده کنید. اگر از قالب فشاری استفاده میکنید، با قاشق خمیر قند را داخل قالبها بریزید و فشار دهید تا فشرده شود. اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید، خمیر را با قاشق یا کاردک داخل قالبها بریزید.
سینی حاوی قندهای رنگی را به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا سفت و خشک شوند. پس از این مدت، قندها را از قالب خارج کرده و در ظرفی دردار نگهداری کنید.
میتوانید برای طعم دار کردن بیشتر قندها، از اسانسهای مختلف مانند اسانس وانیل، اسانس نعنا و ... استفاده کنید.
اگر به گلاب یا عرق نعنا دسترسی ندارید، میتوانید از آب به جای آنها استفاده کنید.
برای تزئین قندهای رنگی میتوانید از نگینهای خوراکی، پودر پسته، پودر نارگیل و ... استفاده کنید.
قندهای رنگی را در ظرفی دردار و در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
طرز تهیه قند رنگی
قند رنگی خوراکی
قند رنگی برای پذیرایی
قند رنگی خانگی
قند رنگی با شکر
قند رنگی با پودر قند
قند رنگی ساده
قند رنگی طعمدار
رنگ خوراکی برای قند
قالب قند رنگی
طرز تهیه قند رنگی برای عروسی
طرز تهیه قند رنگی برای خواستگاری
قند رنگی نوروز
قند رنگی با اسانس
قند رنگی با هل
قند رنگی با گلاب
قند رنگی خانگی طعمدار
قند رنگی با طعم زنجبیل
قند رنگی با طعم دارچین
بهترین قالب برای قند رنگی
رنگ ژلهای برای قند
تزیین قند رنگی
قند رنگی مجلسی
آموزش قند رنگی
گردآوری: بخش اسرارخانه داری
پاسخ ها