ahmad abedzadeh

ahmad abedzadeh

توسط ۱ نفر دنبال می شود

نرم افزار های گرافیکی پولساز

در این مقاله قصد دارم شما را با نرم افزارهای پولساز گرافیکی که شما را به درآمد های بالایی خواهد رساند آشنا سازم.پس اگر به دنبال کسب درآمد از طریق گرافیک و هنر هستید و علاقه زیادی به کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی دارید خواندن این مقاله به شما توصیه میشود. پس با ما همراه باشید:


ایلوستریتور Illustrator


عموماً این نرم‌افزار موردعلاقه طراحان گرافیک حرفه‌ای هست و افرادی که با نرم‌افزار فتوشاپ کار کرده باشند ، یادگیری نرم‌افزار ایلوستریتور راحت‌تر است و بهتر درک می‌کنند و برعکس همین موضوع هم وجود دارد که این موضوع هم به دلیل ثبات رابط کاربری نرم افزارهای شرکت ادوبی است. فرمت اصلی نرم‌افزار ایلوستریتور AI می‌باشد ، همچنین امکان خروجی گرفتن به‌صورت SVG نیز وجود دارد که به دلیل بهینه‌سازی شدن تصویر ، گزینه مناسبی برای استفاده طراحان وب است. ایلوستریتور جزو یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی لوگو نیز است.

 

مزایای نرم‌افزار ایلوستریتور


۱. طراحی تصاویر به‌صورت دوبعدی و سه‌بعدی.
۲. تبدیل تصاویر ( تصاویر پیکسلی ) به تصاویر وکتور.
۳. برداری بودن آن‌ گزینه مناسبی برای طراحی لوگو و کاراکتر می‌باشد.
۴. تصاویر در هیچ سایزی کیفیت خود را از دست نمی‌دهند.
۵. امکان ایجاد چندین صفحه طراحی به‌صورت هم‌زمان.
۶. پشتیبانی در اکثر سیستم‌های کامپیوتری.
۷. ارتباط با سایر نرم‌افزارهای شرکت ادوبی.
معایب نرم‌افزار ایلوستریتور
۱. عدم پشتیبانی از زبان فارسی برای تاپ کردن به‌صورت مستقیم.
۲. محیط کاربرپسندی ندارد.
۳. ارائه شدن فیلترهای محدود.
۴. عدم پشتیبانی از طرح‌های انیمیشنی.

در  چاپ بروشور و طراحی آن از این نرم افزار بسیار زیاد استفاده میشود و با آن میتوان به صورت کاملا حرفه ای به  چاپ بروشور پرداخت.

نرم افزار ادوبی ایندیزاین | Adobe InDesign


یکی دیگر از نرم افزارهای گرافیک و طراحی، اداب این‌دیزاین است که محصول دیگری از شرکت ادوبی است. کاربرد اصلی این برنامه در صنعت چاپ و انتشارات است؛ چون طراحان با استفاده از این نرم افزار می‌توانند به راحتی مجلات، کتاب، کاتالوگ، پوستر، بروشور و نسخه‌های پی‌دی‌اف را طراحی کنند. به طور مثال به کمک گزینه adjust layout در برنامه این‌دیزاین می‌توان متن یک سند یا نوشته را تغییر داد و گرافیک صفحه نیز متناسب با آن تغییر می‌کند.

 


 
مزایا:


روند یادگیری نسبتاً کوتاه
کاربرد گسترده در صنعت چاپ و صفحه‌آرایی
افکت‌های متنوع و زیبا
روند ساده ترکیب متن و تصاویر گرافیکی
امکان ایجاد کتاب‌های الکترونیکی


معایب


ابزارهای محدود برای خلق تصاویر گرافیکی
ابزارهای طراحی نه چندان پیچیده و حرفه‌ای
محدودیت در ادیت و ویرایش عکس و تصویر

 

نرم افزار طراحی گیمپ | GIMP

 

GIMP نرم افزار گرافیک رایگانی است که در بسیاری از سیستم‌عامل‌ها مثل ویندوز، لینوکس و مک قابل استفاده است. این نرم‌افزار یک برنامه متن باز (Open-source) است که امکان تغییر در سورس کد و اعمال آن بر برنامه را به شما می‌دهد. برنامه‌های جانبی و پلاگین‌های 3 بعدی متعددی در نرم افزار گیمپ قابل استفاده هستند که به خلق و طراحی تصاویر بهتر و حرفه‌ای تر کمک می‌کنند.

 


دانلود نرم افزار گیمپ رایگان است، حجم کمی دارد و برای افرادی که صرفاً به امکانات ساده ویرایش و ادیت نیاز دارند بسیار مناسب است و حتی می‌تواند جایگزین فتوشاپ شود. اگر تازه به طراحی علاقه‌مند شده‌اید نرم افزار GIMP شروع خوبی برای آشنایی شما با دنیای گرافیک و طراحی به حساب می‌آید.


مزایای گیمپ


رایگان بودن
امکان دانلود ساده و در دسترس
امکان یادگیری سریع و آسان


معایب


امکانات و گزینه‌های ویرایش محدودتر

 

نرم افزار اینک اسکیپ | InkScape


اینک‌اسکیپ در سال 2003 عرضه شد و جایگزین مناسبی برای اداب ایلوستریتور برای خلق تصاویر وکتور و برداری است. Inkscape در سیستم‌عامل‌ها ویندور، لینوکس و مک به راحتی قابل استفاده است و ابزاری ایده‌آل برای طراحانی است که از فرمت SVG استفاده می‌کنند. کار با این نرم افزار بسیار ساده و کاربردی است و هم طراحان حرفه‌ای وهم افراد مبتدی می‌‌توانند برای مقاصد مختلف از آن استفاده کنند.

 


مزایا


رایگان بودن
تنوع بالای فیلترها
ابزارها و افکت‌های جدید و کاربردی


معایب


کند بودن این نرم افزار یکی از مهم‌ترین معایب آن به حساب می‌آید.


نرم افزار زارا دیزاینر | Xara Designer Pro X

یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای گرافیکی حرفه ‌ای، برنامه Xara Designer است و برای تصاویر وکتور و نقشه‌های بیتی ساخته شده است. طراحی گرافیکی، تصویرسازی، ادیت و ویرایش عکس و …و ابزارهایی مثل gradient، Outlines و Transparency از جمله امکانات و ابزارهای مفید این برنامه کامپیوتری هستند.
این برنامه کاربردی با ارائه صدها قالب layout، المان‌های طراحی و بیش از یک میلیون تصویر آرشیوی به افزایش سرعت و بهره‌وری در امر طراحی کمک می‌کند. ایرادی که شاید در مورد زارا دیزاینر وجود داشته باشد این است که در حال حاضر تنها نسخه ویندوز آن عرضه شده است.

 


تری دی مکس ۳D Max


نرم افزار تری دی مکس نرم‌افزار ۳D Max نرم‌افزاری قدرتمند در زمینه طراحی گرافیک‌های سه‌بعدی هست. کمپانی سازنده این نرم‌افزار Autodesk است. تری دی مکس از امکانات بسیاری در زمینه طراحی گرافیک‌های سه‌بعدی ، انیمیشنی در صنعت‌های تیزرسازی و ساخت بازی‌های کامپیوتری و پویانمایی داراست. از نرم‌افزار تری دی مکس به‌طور خاص در معماری طراحی مدل‌ها و نقشه‌های ساختمان نیز کاربرد دارد و وجود تعداد زیاد پلاگین ها یا افزونه‌های جانبی این نرم‌افزار باعث برتری و پیشی گرفتن آن نسبت به سایر رقبا در این زمینه می‌باشد.

 


مزایای نرم‌افزار ۳D Max


1. وجود افزونه‌ها و پلاگین های بسیار برای نرم‌افزار.
۲. کاربرد انیمیشن‌سازی.
۳. امکان طراحی پویانمایی یا جلوه‌های ویژه.
۴. پشتیبانی کامل از گرافیک‌های سه‌بعدی.


معایب نرم‌افزار ۳D Max


1. عدم پشتیبانی و اجرا در سیستم‌های مک.
۲. یادگیری و حرفه‌ای شدن در آن نیازمند زمان زیادی دارد.
۳. عدم تطابق و اجرا در سیستم‌ها با سخت‌افزارهای قدیمی.

 

نرم‌افزار افترافکت AfterEffect


نرم افزار افترافکت یکی از نرم‌افزارهای حرفه‌ای برای طراحی و ساخت جلوه‌های ویژه و موشن گرافیک هست و در طراحی تیزرهای تبلیغاتی و تیتراژ در سینما و تلویزیون نیز بسیار دیده می‌شود. شرکت سازنده نرم‌افزار افترافکت شرکت Adobe هست که سازنده نرم‌افزارهای دیگری همچون فتوشاپ ، ایلوستریتور و … نیز می‌باشد. وجود پلاگین های متعدد باعث گسترش و افکت پذیری بیشتر نرم‌افزار افترافکت شده است.

 

در نرم‌افزار افترافکت امکان ساخت جلوه‌های بصری دوبعدی و سه‌بعدی وجود دارد و فرمت اصلی خروجی آن Aep است و از اکثر فرمت‌ها هم در پروژه‌ها می‌توان استفاده کرد. گستره کاربرد و تنوع زیاد نرم افزار افترافکت در موزه موشن باعث محبوبیت زیاد این نرم افزار شده است و همچنین امروزه در حوزه موشن ui که در حوزه رابط کاربری است نیز کاربردی است.


مزایای افترافکت


۱. نرم‌افزاری قدرتمند در طراحی دوبعدی.
۲. پشتیبانی از طراحی جلوه‌های بصری سه‌بعدی.
۳. وجود افکت‌ها و پلاگین های جانبی متعدد.
۴. امکان استفاده از زبان فارسی در تایپ با استفاده نرم‌افزارهای فارسی‌نویس و اسکریپت‌های فارسی‌نویس.
۵. امکان اسکریپت نویسی برای افکت‌ها.


معایب افترافکت


۱. فضای هارد دیسک را به مقدار زیادی اشغال می‌کند.
۲. سایز خروجی نرم‌افزار بالا است.
۳. محیط کار آن برای شروع یادگیری دشوار می‌باشد.

ahmad abedzadeh
ahmad abedzadeh

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋