zwynbhydry

خواص و عوارض ژل رویال و یک ترکیب برای دوبل کردن اثر آن (تحقیقات جدید)

استفاده از ژل رویال بعنوان ماده غذایی و دارویی به زمان مصر باستان برمی‌گردد. در آن زمان این ماده خورده می‌شد، یا روی پوست کشیده می‌شد. در این مطلب با کمک چندین مجله معتبر پزشکی از سرتاسر دنیا شما را با خواص، عوارض،طرز مصرف و همه نکات ضروری دیگر ژل رویال آشنا می کنیم.

ژل رویال چیست؟

  • ژل رویال یک ماده شیری به همراه عسل است که برای افزایش باروری استفاده می‌شود
  • ژل رویال توسط زنبور مادر به تمام لاروها داده می‌شود که اولین نشانه از تبدیل لارو به زنبور ملکه است
  • زنبوردار می‌تواند این ژل را برداشت کند.
  • کاربرد در پزشکی: تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش احتمال باروری، کاهش علایم و عوارض قاعدگی، بهبود دیابت و درمان عوارض شیمی‌درمانی
  • ژله رویال یک ماده خامه‌ای زرد-سفید رنگ با بو و مزه‌ای خاص است
  • مزه تلخ و شیرینی دارد. ژله رویال به تنهایی مزه‌ای مثل عسل دارد.

ترکیبات

زل رویال یک ماده اسیدی است که از این اجزا تشکیل شده‌است:

  • آب (۶۰ تا ۷۰ درصد)
  • شکر (۷٫۵ تا ۲۳ درصد)
  • لیپید (۳ تا ۸ درصد)
  • پروتئین (۹ تا ۱۸ درصد)
  • مقدار کمی ویتامین، نمک و موادمعدنی
  • هورمون‌

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص و عوارض ژل رویال و یک ترکیب برای دوبل کردن اثر آن (تحقیقات جدید)

zwynbhydry

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!