دستور پخت آشپزی گیاهی یکی از بهترین گزینهها برای کسانی است که به دنبال خوردن غذاهای سالم و مغذی هستند. این خوراک میتواند یک وعده کامل باشد که هم خوشمزه است و هم انرژی بخش. در اینجا یک دستور پخت ساده و سریع برای یک خوراک گیاهی با سبزیجات و نخود معرفی میکنیم که به راحتی در خانه آماده میشود.
آمادهسازی سبزیجات: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را رنده کرده یا ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
اضافه کردن هویج و کدو: هویجها را پوست کنده و به صورت حلقهای خرد کنید. کدو سبز را نیز به قطعات کوچک برش دهید. این دو سبزی را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمهای: گوجه فرنگیها را رنده کنید یا به قطعات کوچک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. فلفل دلمهای را نیز خرد کرده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید چند دقیقه بپزد.
ادویهها و نخود: به ترکیب سبزیجات، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم اضافه کنید. سپس نخود پخته را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۰ دقیقه با هم بپزند تا طعمها به خوبی به هم جذب شوند.
تزئین و سرو: خوراک گیاهی را در ظرف سرو بریزید و با سبزیجات تازه مانند ریحان یا گشنیز تزئین کنید.
این خوراک گیاهی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است و میتواند یک غذای کامل و مغذی برای ناهار یا شام باشد. از آنجایی که این غذا به صورت گیاهی تهیه میشود، برای افرادی که به دنبال رژیمهای بدون گوشت هستند نیز مناسب است.
پاسخ ها